​Udrea nu este cea mai sexy! Vezi cine si-a adjudecat titlul de "Miss Parlament". Multi ar fi zis ca Elena Udrea e cea mai sexy aparitie din Casa Poporului, iar deputatul Alin Popoviciu, cel care a avut ideea organizarii unui concurs de Miss in Parlament, era convins ca o reprezentanta a PDL il va castiga. Cititorii ziarului Libertatea nu au fost insa de aceeasi parere si i-au acordat cele mai multe voturi deputatei PP-DD Steliana Miron. Parlamentarii romani spera sa inceapa sesiunea de toamna intr-un mod inedit si relaxat: prin organizarea unui concurs de frumusete. Ei vor sa aleaga cea mai frumoasa, cel mai bine imbracata, cea mai popu-lara si cea mai desteapta femeie din Casa Poporului, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Roxana Vancea, sexy pe motor in noul videoclip al Andei Adam. Anda Adam si Roxana Vancea sunt de nedespartit. Dupa ce s-au cunoscut si imprietenit pe platoul emisiunii, "Splash!" de la Antena1, cele doua sunt aproape tot timpul impreuna. In ultimul videoclip al Andei Adam, pe care artista l-a filmat zilele trecute, Roxana apare alaturi de trupa de dansatoare a cantaretei, dar si in ipostaze incitante pe o motocicleta. Prietenia celor doua colege de la emisiunea "Splash!" a atins cote nebanuite. Anda Adam si Roxana Vancea sunt peste tot impreuna. Au fost vazute la mare, la restaurant, pe stadion si la concertele cantaretei, anuntaClick.

Diana Dumitrescu, in prima vacanta dupa divort in care rade! A uitat de sutien si s-a bronzat in Grecia. Diana Dumitrescu a mers impreuna cu prietenii o saptamana in Santorini, unde s-a bucurat de mare, de soare, dar si de mancare. Diana si prietenii ei au inchiriat o masina si a vizitat toate satele din jurul statiunii. "Am vizitat cetatea Ancient Thera, am fost in Pyrgos, un sat foarte vechi din varful muntelui, unde se merge pe jos ca intr-o cetate, iar privelistea este extraordinara. Mi-au placut foarte mult bisericutele, stradutele cu alb si albastru, care aratau absolut impresionant. Am vazut farul din capatul insulei, mi-a placut Red Beach, unde poti ajunge doar traversand un deal printre pietre, ca apoi sa ramai fascinat de un golf cu piatra rosie si nisip negru cu rosu. E ametitior, ramai pur si simplu blocat", povesteste actrita pentruCancan.

Vica isi repara sanii pe banii lui Piti! Vezi in ce hal arata bustul blondei, in 2012. Neplacerile traite de Vica Blochina (38 de ani) incepand din primavara anului trecut, cand a suportat o operatie nereusita de marire a sanilor, sunt pe cale sa se incheie. La inceputul lunii, Victor Piturca (57 de ani), tatal lui Edan (6 ani), fiul ei, i-a virat in cont 50.000 de euro, iar frumoasa blonda va folosi o parte din bani pentru a avea, in sfarsit, bustul mult visat. O pereche de sani lasati, "dezumflati", reprezinta un cosmar pentru multe femei. Iar cand acestia continua sa arate la fel, daca nu cumva si mai rau, dupa o interventie chirurgicala menita sa-i infrumuseteze, supararea se amplifica. Este si cazul Vicai Blochina, al carei bust a fost distrus in urma operatiei pe care a suportat-o la inceputul lui 2012: in locul unui decolteu care sa atraga privirile tuturor, blonda s-a ales cu sani de... mamaie, fleoscaiti, cu dureri si alte necazuri (cicatrice urate, infectii si cusaturi rupte), scrieLibertatea.

Madalina Ghenea a facut yoga la nunta fratelui sau. Iubita lui Gerard Butler a fost sufletul petrecerii la nunta fratelui sau, Alin, eveniment care a avut saptamana trecuta la Slatina. Madalina Ghenea i-a provocat pe miri si pe invitatii lor la o sedinta foto mai putin obisnuita pentru un album de nunta. Dupa ce s-au fotografiat pe camp, iubita actorului scotian i-a invitat pe petrecareti sa stea in fata aparatului de fotografiat in pozitia lotus. Madalina Ghenea si-a pus amprenta serios in organizarea nuntii fratelui ei. Weekendul trecut, la Slatina, mirii, dar si iubita celebrului actor au fost in centrul atentiei. Ea le-a dat indicatii pretioase mirilor cum sa pozeze pentru albumul de nunta, pe camp, in aer liber, anuntaClick.