Aproape dezbracata, Andreea Banica si-a innebunit fanii cu aceasta fotografie! Unde isi tine mana cantareata. Andreea Banica a avut o aparitie de zile mari in urma cu cateva momente. Artista se afla pe litoralul romanesc, unde se simte extraordinar de bine. Daca pana acum nu prea avut timp de plaja, Andreea Banica isi ia revansa in aceste zile. Pentru ca a prins cateva zile libere, artista a ajuns pe litoral, unde profita de fiecare clipa. mbracata intr-un costum de baie minuscul, solista s-a lasat fotografiata si a postat imaginea pe internet. Un detaliu uimitor i-a scos din minti pe fanii ei si este vorba despre mana stanga, care isi face loc timid in lenjeria intima. "Va salut pe toti de la Eforie Nord", le-a spus artista prietenilor virtuali, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Ce sexy e profa elevilor de la "X-Factor"! Daca vi se pare ca o stiti de undeva, va spunem noi de unde. Ea este antrenoarea elevilor de la "X-Factor". De acum, insa, o veti putea admira si altfel decat in postura de profesor de canto. Raluca Leoaca se lanseaza in muzica, sub numele de scena Luka. Pentru ca muzica face parte din viata ei de atatia ani, Raluca Leoaca (26 de ani) s-a hotarat lanseze intr-o cariera solo. O piesa de-a sa, care are si videoclip - "De-ai fi soarele de vara", a fost deja publicata pe YouTube. Dar Luka, asa cum vrea sa i se spuna pe scena, a intrat in studioul de inregistrari si vrea sa pregateasca o noua melodie, spera ea de mare succes. "Dupa ce i-am invatat pe altii sa cante, este momentul sa arat si eu ce pot si sa-mi scot in evidenta calitatile vocale. Proiectul meu va fi unul cu totul special!", a marturisit Luka, pentruClick.

Loredana, cu sfarcul la vedere. Loredana, una dintre cele mai cunoscute artiste autohtone, a inteles in ultima perioada ca are nevoie de promovare pe retelele de socializare si este tot mai activa. Recent, blonda a postat o fotografie care a sucit mintile barbatilor intrucat la o privire mai atenta i se poate zari un sfarc naravas. Cantareata a urcat o fotografie facuta in vacanta in care poarta o bluza foarte transparenta, prin care i se vede sutienul. Mai mult, pentru ca tacamul sa fie complet, blondei i se poate zari si un sfarc care vrea sa se faca remarcat cu orice risc. Fotografiile i-a innebunit pe fanii blondei si Loredana a strans peste 5.000 de like-uri si sute de comentarii. "Iti prieste vacanta!", i-a transmis un fan, in timp ce altul a completat: "Esti foarte draguta!", informeazaLibertatea.

Cum s-a pozat Andreea Popescu pe plaja, in costum de baie. Andreea Popescu se afla intr-o vacanta de vis in Bali si este insotita de iubitul ei. In urma cu cateva ore, dansatoarea a publicat o fotografie pe internet, in care apare in costum de baie. Andreea Popescu a devenit cunoscuta dupa ce a facut parte din staff-ul Deliei Matache, in calitate de dansatoare. Dupa ce a parasit grupul cantaretei, tanara si-a vazut in continuare de dans si traieste de pe urma acestei meserii. In aceste zile, Andreea se bucura de o vacanta de vis in Bali, alaturi de iubitul ei. Ea nu a putut rezista tentatiei si le-a facut o surpriza prietenilor ei de pe o retea de socializare. Imbracata intr-un costum de baie minuscul, dansatoarea apare in timp ce sta intinsa pe un sezlong si se lasa dezmierdata de razele soarelui, scrieCancan.

Parca o tin sanii imensi la suprafata! Bianca Dragusanu, hot in apa! Bianca Dragusanu si-a obisnuit fanii sa publice pe pagina personala de Facebook foografii cu ea in ipostaze hot, insa de data aceasta parca a dorit sa sublinieze cat de mari are sanii. Astfel, ea a publicat pe Facebook o fotografie in care apare intr-un minuscul costum de baie, facand pluta in apa. Sanii ei sunt atat de umflati incat parca din cauza lpr sta la suprafata. Evident, fotografia s-a bucurat de sute de aprecieri din partea admiratorilor ei virtuali, anuntaClick.

A trecut printr-un divort scandalos, dar si-a revenit spectaculos! Intra sa o vezi pe Gabi Cristea mai sexy ca niciodata! Vedeta de televiziune a varsat lacrimi amare vara aceasta in urma scandalului iscat de divortul de cel care i-a fost partener de viata, Marcel Toader. Cu toate acestea, si-a revenit rapid si acum este mai fermecatoare ca niciodata, debordand de energie. Din toamna acestui an, Gabriela Cristea va reveni pe micile ecrane, spre bucuria numerosilor admiratori pe care ii are. Desi a avut parte de momente deloc placute in momentul in care a decis sa divorteze de Marcel Toader, bruneta s-a recuperat extraordinar de bine, acum aratand absolut demential. Gabi Cristea debordeaza de energie, arata fenomenal si este in centrul atentiei oriunde merge, informeazaLibertatea.