Revenire de senzatie in showbiz! Bomba sexy a lui Dodel e acum blonda si disponibila la mare. N-o sa o mai recunosti daca o vezi! Cand toti o credeau dezamorsata, Bomba lui Dodel a revenit intr-o forma... exploziva. Curbele trupului au ramas aceleasi. La fel si hainele de-o palma care le acopera. Si-a mai cosmetizat doar putin alura, crede ea. Pe langa calitatile de fotbalist, pe care n-o sa le dezbatem acum, Cristi Tanase are merite si in domeniul monden. Dodel, cum e alintat, a lansat in lumea aspirantelor la o farama de celebritate... o bomba si o stramba! Amandoua cam abandonate in ultimii ani in lada cu amintiri. Revenita pe litoral, Iulia Tabacaru, zisa si Bomba sexy a lui Dodel, s-a rupt o noapte intreaga in figuri de hip-hop in clubul Bellagio din Mamaia. Pare singura si disponibila pentru cei dornici de culori si de senzatii tari, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Catalin Maruta nu va mai prezenta "Happy Hour". Anuntul facut de vedeta Pro TV. Incepand din aceasta toamna, Catalin Maruta nu va mai prezenta emisiunea "Happy Hour". Anuntul a fost facut chiar de vedeta Tv, pe contul personal al unei retele de socializare. "Dragi, multi si devotati prieteni, incepand de luni, 2 septembrie, ne vom intalni la aceeasi ora 17.30, la ProTV. Cu mentiunea ca, de-acum inainte, emisiunea mea se va numi pur si simplu "LA MARUTA". Sunt onorat de aceasta schimbare, parca ma reprezinta mai bine, ma inspira si ma incurajeaza sa abordez si rubrici noi. Vacanta s-a terminat, a fost frumos si m-am odihnit, iar de acum pentru mine incepe o perioada interesanta. "LA MARUTA" voi face in asa fel incat sa va uimesc, sa va redau entuziasmul, zambetul, bucuria exclusivitatilor palpitante si surprizele placute pe care le meritati!", a scris Maruta pe Facebook. Peste o mie de prieteni virtuali s-au aratat incantati de schimbarea denumirii emisiunii. Unii dintre fanii prezentatorului PRO TV au tinut chiar sa-I precizeze acestuia faptul ca foarte multi telespectatori fideli ai emisiunii spunea ca se uita "la Maruta" si nu la "Happy Hour", anuntaClick.

Tatal Madalinei Manole arunca bomba! Ce ar fi facut Petru Mircea in noaptea sinuciderii cantaretei Ion Manole apeleaza la criminalisti din Canada,dispusi sa vina in Romania pentru a ancheta moartea fiicei sale, Madalina Manole. De asemenea, tatal artistei sustine ca exista cineva care poate marturisi ca ginerele sau, Petru Mircea, si-a vizitat blonda la locul de munca, in noaptea in care solista a decis sa-si puna capat zilelor. Chiar daca ginerele sau i-a indeplinit, potrivit propriilor sale marturisiri, una dintre conditiile puse pentru atenuarea conflictului dintre ei, si anume amenajarea mormantului Madalinei Manole, Ion Manole il atentioneaza pe Petru Mircea ca va face tot posibilul sa afle ce s-a intamplat in noaptea mortii fiicei sale, pe data de 14 iulie 2010, cand artista s-a sinucis cu furadan: "Sa nu-si faca iluzii ca eu abdic, nu-mi voi da sufletul pana nu aflu adevarul", ne-a spus acesta, informeazaLibertatea.

Fanilor le-a crescut tensiunea cand au vazut-o asa! Sore a facut ravagii cu o rochie transparenta! Iata ce s-a observat. Sore Mihalache, una dintre componentele trupei LalaBand, a facut furori pe internet cu cateva imagini in care apare imbracata intr-o rochie transparenta si extrem de sexy. Vedetei i-au iesit in evidenta formele apetisante, spre deliciul admiratorilor. Cantareata se bucura din plin de zilele frumoase de vara, iar atunci cand se afla la plimbare se pozeaza prin diverse locuri. Sore a postat pe Facebook un set de fotografii in care apare zburdand prin iarba verde. Sore a purtat o rochie usor transparenta, dar nu i s-au vazut partile intime, insa fanii i-au putut admira picioarele perfecte, scrieCancan.

Lady Gaga, acoperita doar cu niste scoici, pe scena! Lady Gaga a facut spectacol la MTV Video Music Awards 2013 unde a aparut intr-o tinuta care i-a uimit chiar si pe cei mai excentrici artisti prezenti. Cantareata a facut mai mult striptease deac a cantat, dansand pe scena aproape goala, acoperita doar cu o scoica in zona intima si cu alte doua scoici pe sani. Gaga s-a miscat lasciv pe scena, imitand miscari sexuale alaturi de dansatorii ei, iar publicul a fost in delir dupa ce au vazut spectacolul, anuntaClick.

Margherita Clejanilor S-a facut fata rea! Uite cum a pozat. Fata Vioricai si a lui Ionita care, pana nu demult, sucea privirile tuturor cu tinutele provocatoare, a adoptat acum un look "hard", Imbracata toata in negru, cu colanti cu capete de mort imprimate pe genunchi si cu un crucifix mare la gat, fata Clejanilor pare mai degraba o infocata rockerita decat o cantareata de muzica de petrecere. Dar, chiar si asa Margherita nu se da in laturi de la a-si etala superbul bust care, de altfel, i-a adus un frumos contract cu un post de televiziune, informeazaLibertatea.