Madalina Ghenea este insarcinata? Fotografia care nu mai are nevoie de niciun comentariu. Madalina Ghenea si-a impresionat prietenii de pe o retea de socializare. Modelul a postat o fotografie in care apare in timp ce se tine cu mana de burta si pare ca este insarcinata. Madalina Ghenea a postat o fotografie incredibila pe o retea de socializare. Imbracata intr-o haina de naopte, vedeta apare in imagine in timp ce se tine cu mana dreapta de burta si s-a fotografiat cu telefonul mobil intr-o oglinda. Daca este sa judecam dupa imagine, cu siguranta este vorba despre un rol pe care frumoasa romanca il interpreteaza, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Cum s-a pozat Elena de la Mandinga. A innebunit barbatii pe internet. Solista trupei Mandinga, Elena Ionescu, si-a surprins placut prietenii virtuali, dupa ce a postat pe internet o fotografie foarte sexy, in care pare aproape goala.. Dupa ce a sustinut un concert, frumoasa Elena s-a retras in camera, s-a intins pe pat si a facut o fotografie pentru a le arata fanilor sai cum se relaxeaza dupa concert. "After concert:)It's time for relax :) ", le-a transmis solista trupei Mandinga prietenilor sai. In poza, Elena este extrem de senzuala, fapt care starnit curiozitatea barbatilor deoarce pare goala. Cu parul ravasit si o privire de felina, cantareata zambeste obiectivului aparatului de fotografiat, fiind perfect constienta de frumusetea sa, anuntaClick.

A dat-o in bara! Uite ce gafa vestimentara a facut Andreea Balan. Andreea Balan are tot timpul grijp ca aparitiile ei publice sa fie impecabile, insa nu toate eforturile sale se soldeaza cu tot atatea succese. Insa, se pare ca miniona blonda si-a insusit de fiecare data critica, asa ca, in ultima perioada, a aparut tot mai rar la rubrica "Asa NU". Astazi, insa, Andreea a postat pe pagina sa de socializare o fotografie recenta in care demonstreaza ca a uitat ca anul acesta nu se mai poarta platformele. Poate din cauza inaltimii - are 1,65 de metri - sau doar fiindca ii plac, ea a incaltat o pareche de pantofi - platforma care ii faceau picioarele sa para de-a dreptul chinuite. Insa Andreea are fani de nadejde, asa ca nimeni nu a observat ca respectivii pantofi nu o avantajeaza deloc. In conditiile in care se stie ca vedeta nu se mai lasa fotografiata oriunde si de oricine, ci face publice doar imagini care au primit acordul ei prealabil, aceasta fotografie nu poate fi considerata decat o scapare, informeazaLibertatea.

Nicoleta Luciu si Zsolt, concediu de vis alaturi Victor Slav si Bianca Dragusanu: "Ne-am speriat, dar baietii ne-au calmat". Nicoleta Luciu a petrecut o saptamana de vis in Croatia alaturi de sotul sau, de fiul cel mare, Zsolt jr. si de viitorii lor fini, Victor Slav si Bianca Dragusanu. "Este primul concediu pe care l-am petrecut impreuna cu Bianca si Victor. Ne-am distrat pe cinste, am facut plaja, ne-am plimbat, iar seara am stat pe terasa la povesti. Sunt doi oameni care se iubesc foarte mult, cu care ne intelegem foarte bine si sunt incantata ca ne-au ales ca nasi. Este primul cuplu pe care il cununam", spune Nicoleta. Desi merge in vacanta in Dubrovnic de 8 ani, Nicoleta marturiseste ca acesta reprezinta un loc de suflet, unde mereu descopera ceva nou: "Ne simtim aproape ca acasa, acolo avem un yaht si nu stam intr-un singur loc, nu ne plictisim niciodata, Zsolt ne-a facut program, am mers pe mai multe insule. L-am luat cu noi doar pe Zsolt jr, tripletii au ramas la Ciuc pentru ca sunt micuti", scrieCancan.

Cum se simte Vica Blochina dupa ce si-a "tunat" sanii. Fosta amanta a lui Victor Piturca, Vica Blochina, se simte bine, dupa operatia de schimbare a silicoanelor, a declarat pentru Click! Ensar Duman, reprezentantul clinicii unde a avut loc interventia. Operatia de schimbare a silicoanelor a avut loc la aceeasi clinica la care Mihai Trastariu si-a facut implant de par. Pentru fosta amanta a selectionerului Victor Piturca, luna august a fost una dedicata distractiei. Profitand de vacanta emisiunii pe care o prezinta la Antena 2, "Telefonul de la miezul noptii", Vica Blochina a evadat la mare, de fiecare data cand a avut prilejul. A mers mai intai pe litoralul romanesc, apoi in Israel, iar ultimele zile le-a petrecut intr-o minivacanta de vis in Grecia, anuntaClick.

Imaginea care te face sa te perpelesti. Uite cum a pozat Anna Lesko. Anna Lesko este considerata, de ani buni, una dintre imaginile perfectiunii feminine. Cu trup de gazela si plina de verva, Anna umple salile la fiecare spectacol. Dupa ce si-a incarcat bateriile, cantareata a pornit prin turneu prin tara. Unul dintre elementele de senzatie la concertele Annei Lesko este reprezentat de costumatia acesteia si a dansatoarelor. Pastrand in inima si in vestimentatie aerul Rusiei, Anna este matrioska de pe scena muzicala romaneasca, deoarece costumele ei, foarte sexi de altfel, sunt inspirate din elementele traditionale ale portului popular rusesc. O astfel de imagine, in care apare imbracata intr-un minuscul costum de scena, cu sanii la vedere si masca de carnaval la ochi, a fost postata de cantareata pe pagina sa de socializare si a incins imaginatia fanilor care s-au intrecut in aprecieri si au asigurat-o ca o vor visa, informeazaLibertatea.