Charlie Sheen platit cu 1,5 milioane $ pentru fiecare episod. Cand toata lumea il credea doborat de scandalurile sexuale, actorul da o lovitura de maestru cu noul serial in care joaca. In martie 2011, Charlie Sheen a fost concediat din serialul "Doi barbati si jumatate" din cauza divortului de Bruke Mueller si scandalurilor sexuale cu zeci de actrite porno. Cariera lui parea distrusa, dar... Multi ii propovaduiau o pensionare fortata la doar 45 de ani. Insa actorul care are o avere estimata la 125 de milioane $ s-a relansat in showbiz cat ai zice "peste". A investit in serialul de televiziune "Anger Management", in care interpreteaza rolul principal, dar este si director executiv. Recent serialul a ajuns la episodul 50 si va primi in curand dreptul de a fi difuzat in intreaga lume, noteaza Click.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Elena Basescu a pictat camera copilului cu personaje Disney! "Bogdan a fost implicat pe partea artistica!". Elena Basescu si sotul ei, Bogdan Ionescu, se pregatesc pentru ziua in care vor deveni parinti. Au pregatit deja camera micutei, care arata ca-n povesti. "Mai sunt aproximativ 3 saptamani pana la cel mai important si emotionant eveniment din viata noastra: ziua cand vom deveni parinti. Pe amandoi emotiile si asteptarea ne-au coplesit. Asta nu inseamna ca nu am apucat sa desenam peretii din camera fetitei noastre. Eu am ales personajele care sa-i lumineze inceputul vietii, iar Bogdan a fost mai implicat pe partea artistica :). A ajutat-o de zor pe pictorita. Speram ca si micutei noastre o sa-i placa...", a scris Elena Basescu pe pagina ei de Facebook, scrie Cancan.

Un legendar rocker si-a anuntat retragerea din motive medicale! La cateva saptamani dupa ce a lesinat pe scena, legendarul solist al trupei rock Nazareth, Dan McCafferty, a anuntat ca se retrage din muzica din cauza unor probleme medicale. "Anuntam cu parere de rau ca Dan a fost fortat sa se retraga (din trupa, n.r.) din cauza unor probleme de sanatate", se arata intr-un mesaj publicat pe site-ul formatiei Nazareth, informeaza contactmusic.com. McCafferty sufera de o boala pulmonara obstructiva, iar din acest motiv are mari probleme cu respiratia, informeaza Libertatea.

Un rapper celebru, acuzat ca a violat o fana beata. ean Kingston, interpretul hitului "Beautiful girls", este acuzat ca a violat o fata in 2010. La agresiune ar fi participat bodyguardul rapperului si un instrumentist, se arata in dosar. Carissa Capeloto, care are acum 22 de ani, sustine ca a fost fortata sa faca sex cu Sean, garda sa de corp si unul dintre instrumentistii artistului, dupa un concert. Fata recunoaste ca a baut mai multe pahare de tequila si a fumat marijuana inainte. Carissa a povestit ca a fost invitata in camera de hotel a lui Sean pentru a-l cunoaste, dar s-a trezit ca rapperul o astepta gol in pat. Potrivit ei, garda de corp ar fi luat-o cu forta si trantit-o in pat, dupa care cei trei ar fi violat-o in timp ce ea era inconstienta din cauza consumului de droguri si alcool, anunta Click.

Razboiul greilor. Doi miliardari romani au ajuns la cutite! Imperiile lor de 2,2 miliarde de euro se ciocnesc in Justitie! Sunt printre cei mai bogati romani, iar pana de curand au facut businessuri impreuna. Doi afaceristi din categoria "greilor" si-au declarat razboi. Miliardarii Ioan Niculae si Gruia Stoica se lupta in instanta prin intermediul companiilor lor. Surse judiciare au dezvaluit pentru Cancan.ro ca Grup Feroviar Roman (GFR), societate controlata de afaceristul Gruia Stoica, a depus la Tribunalul Bucuresti o actiune impotriva InterAgro, grupul patronat de Ioan Niculae. Cele doua "imperii" s-au aflat anul trecut in Top 10 cele mai valoroase companii cu capital privat romanesc.