Gest incredibil - Camilla cere test de paternitate pentru printul George.Camilla Parker a luat-o razna de tot! Gandul ca nu va ajunge niciodata regina a adus-o la disperare. Dupa ce Camilla ar fi incercat sa se sinucida, pe fondul unei depresii cauzate de zvonurile privind eliminarea de la tron a sotului sau, Charles, ea lanseaza acum acuzatii incredibile la adresa ducesei Kate si a copilului pe care aceasta il are cu printul William. Conform revistei The Globe, Camilla Parker-Bowles vrea ca printul George sa fie supus unui test de paternitate, deoarece e de parere ca ducesa de Cambridge l-ar fi inselat pe William, potrivit Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Mihaela Radulescu, dezlantuita: Aud si azi imbecile care ma judeca pentru ca traiesc pe banii fostului sot. Duce o viata de lux la Monte Carlo si nu ascunde ca fostul sot o intretine. Mihaela Radulescu a lansat un atac dur la acele femei care o critica pentru ca traieste in continuare pe banii fostului sot. Mihaela Radulescu nu a iesit din casnicia cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg doar cu hainele e pe ea. Ea le invata pe acele femei care trec printr-o separare sa-si ceara drepturile, nu sa ramana muritoare de foame dupa divort si sa nu mai aiba bani sa se intretina. Continuarea in Click.

Omul care il tine in teroare pe Gigi Becali. Are peste 100 de kilograme si cuvantul lui e lege la Jilava. Exista o persoana care ii ridica lui Gigi, zilnic, nivelul de stres. Ei bine, persoana in cauza - de ordinele careia pana si latifundiarul din Pipera e nevoit sa asculte este Catalin Stroe. Un barbat dolofan si, la prima vedere, extrem de jovial. Mult mai tanar decat Gigi Becali, cu o avere incomparabil mai mica, Stroe reuseste insa sa se faca ascultat de milionar. Si de alte mii de detinuti, sustine Cancan.

In ce hal de zgarcita e Bianca Dragusanu! Ca sa nu i le fure hotii, si-a prins oglinzile de la masina cu suruburi ordinare. Intra sa vezi ce i-a dat prin cap roscatei. Bianca Dragusanu a luat frica hotilor! Cum paza buna trece primejdia rea, viitoarea sotie a lui Victor Slav si-a pus un accesoriu pentru a impiedica furtul oglinzilor de pe masina, o bijuterie de BMW X6, potrivit Wowbiz.

Cum arata Andreea Marin dupa cura de detoxifiere pe care a urmat-o in Turcia. Andreea Marin a reusit sa scape de kilogramele in plus acumulate in ultima perioada, dupa ce a urmat o cura de detoxifiere la o clinica de specialitate din Turcia. Fosta prezentatoare de televiziune a postat pe pagina personala de Facebook o fotografie in care apare total schimbata. Din imagine se poate vedea ca Andreea Marin a revenit la formele care au consacrat-o in perioada in care prezenta emisiunea Surprize, Surprize, scrie Gandul.

El a lansat-o, el o distruge. "Palma" primita de Rihanna de la Jay Z. Cu cine vrea sa o inlocuiasca. Rihanna merge din scandal in scandal. Se joaca cu focul in ce priveste cariera sa muzicala. Asa spun cei din preajma vedetei dupa conflictele pe care aceasta le-a avut cu protectorul sau, producatorul Jay Z. Nu degeaba apropiatii vedetei sunt ingrijorati. Dupa ce recent a inregistrat doua melodii impreuna cu fostul ei iubit, Chris Brown, relatiile ei cu Jay Z nu sunt dintre cele mai bune. Drept dovada, noua melodie conceputa initial pentru Rihanna a fost data unei noi protejate, respectiv Rita Ora, anunta Stirile Pro Tv.