Imaginea care te va oripila! Anda Adam se schimba la fata pe zi ce trece tot mai mult! Uite cum arata chipul ei. Dupa despartirea de Victor Slav, Anda Adam s-a tuns, si-a schimbat look-ul, devenind mai eleganta, si, bineinteles, si-a marit buzele cu acid hialuronic. Sa nu uitam insa si de bronzul in exces. Anda Adam e mandra nevoie mare de chipul sau, insa multi ar zice contrariul. Vedeta s-a schimbat mult in ultima perioada, iar imaginile in care apare stau drept dovada. Vedeta are parul tuns exact ca o papusa barbie, este bronzata in exces, insa pictura care a umplut paharul sunt buzele sale, care incep sa semene cu ale Biancai Dragusanu. Se vede cu ochiul liber ca Anda si-a marit buzele, iar de aceasta data mult prea mult, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Incredibil! Nicolae Guta, scene sexuale cu o minora! Ce spune mama fetei!In ultimul clip al lui Nicolae Guta una dintre rpotagoniste este o eleva minora. Aceasta apare foarte sumar imbracata, are miscari sexuale si se lasa unsa cu ciocolata pe pulpe si pe coapse. Clipul lui Guta a fost repede luat la ochi si s-a raspandit imediat pe net, starnind reactii negative din partea majoritatii celor care l-au vazut. Veronica Dragoi, mama Ioanei, minora de 16 ani care a aparut in astfel de ipostaze in clip, a explicat cum s-a ajuns in aceasta situatie pentru www.max-media.ro. "Trebuia sa avem niste boxeri sau pantaloni scurti, dar noi, din graba si drumul cum este... am uitat acasa. Ne-am trezit acolo (Bucuresti - Centrul Vechi n.n) si am zis ca o sa cumparam ceva din zona. Nu am gasit si asta a fost. Nu am avut ce sa mai punem, ca daca n-ai decat un rand de imbracaminte...asta a fost" a declarat Veronica Dragoi. Ion Necula, directorul Colegiului Constantin Istrati din Campina unde Ioana este eleva a declarat ca subiectul va fi abordat in viitorul colegiu profesoral, anuntaClick.

Oana Roman e insarcinata: "Nu am luat mult in greutate, doar vreo trei kilograme". Cine ar fi crezut? Oana Roman si iubitul ei Marius se pregatesc sa devina parinti intrucat fiica cea mica a lui Petre Roman este insarcinata. Mai mult, cei doi au de gand sa faca si o nunta mare dupa ce bebele va veni pe lume. In viata Oanei Roman au loc schimbari majore. Dupa ce a parasit Kanal D, Oana Roman se pregateste sa devina mamica. Anuntul a fost facut astazi chiar de catre Oana la emisiunea "La Maruta" de la Pro TV. La cei 37 de ani ai sai visul Oanei Roman s-a implinit: va deveni mama. "Incepe o noua etapa frumoasa din viata mea si sper sa-mi fiti alaturi ca si pana acum", a scris prezentatoarea tv astazi pe contul sau de Facebook, informeazaLibertatea.

Loredana Chivu a aparut intr-o tinuta super decoltata, cu jumatate din sani la vedere! Vezi aici imagini fierbinti. Loredana Chivu a avut o aparitie incendiara in aceasta dupa amiaza la tv, cand rochia pe care a purtat-o i-a lasat jumatate din nuri la vedere. Desi se misca in toate directiile, blondei, culmea, nu i se misca tinuta de pe sani. Multi ar zice ca asistenta sexy ar fi apelat la un artificiu pentru ca vestimentatia sa nu-i faca vreo surpriza. Loredana Chivu a purtat o rochie neagra cu un decolteu exagerat si cu toate ca sanii i s-au vazut la discretie, tinuta nu i-a jucat feste si astfel nu a ramas cu ...sfarcurile pe afara, asa cum se intampla de cele mai multe ori, scrieCancan.

Andreea Marin si-a dus turcul in "cuibusorul" de la Telega. Dragoste mare intre Andreea Marin si iubitul ei turc, Tuncay Ozturk! Cei doi au fost surprinsi de fotoreporterii Click! duminica, la vila pe care fosta "Zana" o are la Telega, in Prahova. Imaginile cu Andreea si Tuncay sunt ca desprinse dintr-un film romantic. Cei doi s-au sarutat cu foc pe terasa casei, apoi au facut exercitii de yoga in gradina. Tineretea lui Tuncay Ozturk (27 de ani) ii trezeste pofta de viata Andreei Marin (38 de ani). Fosta "Zana" e foarte fericita alaturi de kinetoterapeutul turc si acest lucru se poate remarca de la o posta. Duminica la pranz, cei doi au fost surprinsi de fotoreporterii Click! la Telega, acolo unde ea are o casa de vacanta. In jurul orei 12.30, Andreea si Tuncay au iesit pe terasa vilei. Au stat acolo minute bune, timp in care au privit natura si au ascultat cantatul pasarelelor. Acel cadru, dar mai ales prezenta iubitului au facut-o foarte fericita pe Andreea. "Zana" era toata numai zambet. Si-a tinut iubitul in brate, i-a soptit vorbe dulci la ureche, apoi i-a furat un sarut, anuntaClick.

Top 5 vedete din Romania care nu au nicio meserie! Si de ce mai sunt vedete? In ultima perioada, au aparut tot mai multe vedete a caror meserie este cea de... persoana publica. Chiar daca nu au o ocupatie stabila, multe dintre ele traiesc de pe urma mediatizarii, sunt nelipsite de la evenimentele mondene si sunt considerate vedete de catre publicul larg. Libertatea.ro a facut o selectie si iti prezinta cinci persoane publice care apar foarte des la televizor si in paginile ziarelor, fara sa fi facut nimic notabil. Cel putin pentru un moment. Prima pe lista este Ioana Tufaru, fiica regretatei cantarete Anda Calugareanu. Chiar daca nu a mai aparut in ultima perioada, Ioana era in urma cu un an o prezenta constanta in emisiunile tabloid, acolo unde povestea despre viata grea pe care o ducea sau incerca sa-si gaseasca un job. Memorabil este momentul in care Ioanei i-a fost filmata mizeria dintre degetele de la picioare in emisiunea Simonei Gherghe, "Acces direct", informeazaLibertatea.