Andreea Tonciu e insarcinata cu Niky Mitea? Imaginile care te vor pune pe ganduri si demonstreaza ca a luat ceva kilograme. S-a intors la Nicolae Mitea de doua luni de zile, iar fericirea nu i se citeste numai pe chip, ci si pe...corp. Mai exact, Andreea Tonciu s-a ingrasat cateva kilograme bune si are o burtica proeminenta, ca de femeie insarcinata. Vremurile in care Andreea Tonciu isi unduia formele perfecte pe podiumurile de moda au cam apus. Mai exact, de cand Andreea s-a impacat cu Nicolae Mitea. Zicala "Dragostea trece prin stomac" i se potriveste de minune focoasei brunete in ultima vreme. De cand relatia sa cu fotbalistul merge de minune, Andreea s-a ingrasat cateva kilograme bune, facand colacei in jurul taliei, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Asistenta "pacatoasa" are o sora focoasa! S-au intrecut in dansuri sexy! Mihaela, sora Ana Mariei Mocanu, in varsta de doar 18 ani, doreste sa ii calce pe urme surorii sale. In acest sens, Mihaela sustine ca ar fi o dansatoare cel putin la fel de sexy ca Ana Maria Mocanu asa ca a venit in studioul emisiunii Un Show Pacatos pentru a demonstra acest lucru. Cele doua surori s-au duelat in miscari de fese, spre deliciul masculilor prezenti, anuntaClick.

Antonia si Velea dau cartile pe fata! Uite gestul care risipeste orice mister. Satui probabil sa-i intrebe lumea in ce relatii sunt, Alex Velea si Antonia au dat cartile pe fata si au postat o fotografie in care apar mai apropiati ca oricand. Daca nici hainele imprumutate unul altuia, ori cuvintele cu subinteles scrise pe site-urile de socializare nu au "spus" suficient, ei bine o imagine in care apar amandoi, in aceeasi masina face mai mult decat o mie de cuvinte. Antonia nu a mai postat de mult fotografii sau comentarii referitoare la Alex, insa a revenit miercuri cu inca o "proba" la dosarul presupusei lor relatii. Aceasta a postat o imagine in care apare intr-o ipostaza destul de intima cu artistul, in conditiile in care ei nici nu confirma, nici nu infirma faptul ca sunt impreuna, informeazaLibertatea.

Rochia care nu i-a lasat sanii sa respire! Nurii Rodicai Miron au vrut sa evadeze, dar n-au avut unde. Rodica Miron ne-a obisnuit cu tinele sexy, dar si cu formele ei apetisante. Frumoasa blonda se fotografiaza imbracata numai in vestimentatii menite sa innebuneasca mintile barbatilor. Rodica Miron a luat parte la o petrecere mondena, unde si-a facut aparitia imbracata intr-o rochie neagra extrem de mulata, care i-a lasat la vedere o parte din sani. Pentru ca tinuta o stragea in jurul bustului, Rodica parea ca abia respira, insa a rezistat pana la sfarsit, scrieCancan.

Andreea Berecleanu poarta inca verigheta de la fostul sot. Dupa 15 ani de casnicie, Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu au decis sa puna punct mariajului lor, iar in urma cu doua luni, prezentatoarea "Observatorului" de la Antena 1 s-a mutat din locuinta conjugala. Chiar daca se zvoneste ca traieste o poveste de dragoste cu medicul estetician Constantin Stan, Andreea nu a renuntat nici acum la verigheta de la Andrei. Ieri, stirista a fost surprinsa de fotoreporteriiClick!in timp ce se afla la cumparaturi, alaturi de Petru, baiatul pe care il are cu fostul sot.