Stefan Stan nu poate sta departe de Mantea! Negocieri de impacare la 3 noaptea, pe o bordura din Popesti Leordeni. Esmeralda sau Marimar ar pali putin de invidie daca ar vedea urmatoarea telenovela. Protagonisti: Andreea Mantea si Stefan Stan. Va mai amintiti cum le-au curs lacrimile in valuri la televizor si cum au suspinat de la distanta unul dupa celuilalt!? Ei bine, i-am gasit azi-noapte, nu pe vreo canapea, ci pe-o bordura din Popesti Leordeni. Nu separat, ci impreuna! Discutiile s-au purtat cat se poate de romaneste: la spart seminte. Episodul abia a inceput, dar deja simtim tensiunea. Andreea tocmai ce se inmuiase zilele trecute in bratele lui Gabi Badalau, iar Stefan s-a dezmierdat cu o bruneta chiar inainte de reintalnirea cu Mantea. Cand credeam ca povestea lor s-a terminat pentru totdeauna fara clasicul happy-end, azi noapte a inceput pe neanuntate un nou sezon din serialul cu Andreea Mantea si Stefan Stan in rolurile principale, scrieCancan.

Scandal in pauza de publicitate, "La Maruta": fata lui Carmen Harra a primit un pahar de apa in fata! Joi dupa-amiaza, Carmen Harra si Petru Mircea au fost invitati in platoul emisiunii "La Maruta". Dupa cateva minute de discutie, lor li s-au alaturat impresarul Marius Gavrila si jurnalistul George Stanca. Discutia a fost una foarte aprinsa, dar spiritele s-au incins si mai tare pe pauza de publicitate. Enervata de situatia din emisiune, Alexandra Harra, fata lui Carmen, a intrat in platou si a sfatuit-o pe mama ei sa nu isi schimbe sub nici o forma declaratiile la adresa lui Petru Mircea. In acel moment, impresarul Marius Gavrila a sarit ca ars, iar Alexandra i-a repetat mamei sale sa nu isi retraga afirmatiile si a rugat-o sa nu se lase influentata de acesta, moment in care Gavrila i-a aruncat in fata un pahar cu apa, anunta Click.

Bote s-a tavalit pe plaja cu o cunoscuta bruneta din showbiz. Sarmantul designer Catalin Botezatu (46 de ani) a dovedit ca poate fi gentleman cu doamnele. Deopotriva, el este si un bun partener de distractii. Iar lucrul acesta l-a aratat zilele trecute, pe plaja din Mamaia, cand a facut un adevarat show impreuna cu prietena lui, Meme (28 de ani). Prietenul la nevoie se cunoaste si, daca e vorba si de distractie, atunci e si mai potrivita zicala, in cazul lui Catalin Botezatu si al Mihaelei Moise, alias Meme. Cei doi sunt camarazi de-o viata, daca tinem cont de faptul ca unde e unul, e si celalalt: ba la evenimente cu staif, ba la deschideri de cluburi, ba la piscina, ba pe plaja la mare... Dovada vie a faptului ca Bote si Meme nu pot sta unul fara celalalt este faptul ca ultimul weekend din vara aceasta i-a prins tot impreuna, la Mamaia, informeazaLibertatea.

Adevaratul motiv al destramarii trupei Akcent! Nu doar banii i-au despartit, ci si comportamentul lui Sorin Brotnei! Satul sa isi vada colegul prin presa cu alte femei decat logodnica oficiala, Adi Sana i-a facut un scandal monstru lui Sorin Brotnei, reprosandu-i ca infidelitatile lui afecteaza imaginea trupei. Sorin i-a intors reprosurile, acuzandu-l pe Adi ca il fura. Scandalul dintre membrii trupei Akcent ia proportii, dupa ce, timp de mai bine de 12 ani, cei trei au fost ca fratii. Motivul? Adi considera ca el este cel care face totul in formatie, inclusiv sa compuna texte, iar Sorin si Mihai sunt deranjati de faptul ca Sana castiga mai mult decat ei.Cancan.roa aflat, in exclusivitate, faptul ca, in urma cu doua luni de zile, Adi si Sorin s-au certat ca la usa cortului. Deranjat ca ziarele scriu mereu despre faptul ca Sorin isi insala logodnica, pe Daniela Aciu, Adi a luat atitudine, reprosandu-i colegului sau ca acest scandal aduce o imagine negativa trupei.

Lorenda Chivu, data in judecata de Leo de la Strehaia pentru inselaciune si prostitutie. Loredana Chivu este in plin scandal cu Leo de la Strehaia, care sustine ca asistenta lui Dan Capatos i-a cerut cadouri pentru o relatie sexuala. In plus, Leo vrea sa o dea in judecata pe blonda. El a intrat in direct la emisiunea "Acces direct", unde a vorbit despre o inregistrare in care fratele Loredanei ii cere masina in schimbul unei relatii sexuale. "Masina nu a fost un cadou. Mi-a fost pretinsa de fratele ei, in schimbul unei relatii bazate pe sex. Mama ei a fost socata ca Loredana nu isi respecta intelegerea", a spus Leo. Ba chiar, pe langa inregistrari,"Printul romilor" sustine ca mai are un martor, pe Sanziana Buruiana: "A pus-o Loredana sa ma sune sa imi ceara bani ca nu are bani de chirie", anuntaClick.