Tatal Gabrielei Cristea isi vinde vila ca sa se opereze de inima. A muncit o viata pentru casa in care locuieste de 12 ani, dar acum este nevoit s-o vanda. Tatal Gabrielei Cristea este grav bolnav si trebuie sa se opereze urgent la inima. Teoretic, interventia este gratuita, practic, presupune cheltuieli suplimentare, pe care nu si le permite. Aflat intr-o situatie critica, Eugen Cristea si-a scos casa la vanzare. In primavara, din cauza supararilor, tatal Gabrielei Cristea a suferit un infarct. Medicii l-au avertizat pe Eugen Cristea (63 de ani) ca situatia lui este grava si ca, daca vrea sa mai traiasca, trebuie sa se opereze urgent la inima. Interventia chirurgicala ar fi trebuit facuta in luna august, la Spitalul Fundeni, dar pentru ca nu a avut bani, a amanat-o, anunta Click.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

O mai tineti minte pe Arabela, din serialul cehesc cu acelasi nume? Uite cum arata si ce face acum! Copilaria celor mai multi dintre romani a fost marcata de un serial produs in Cehoslovacia, in anii 80, Arabela. Productia spunea povestea unei printese care, dornica sa scape de vrajitorul Rumburak, evada din basm in lumea reala, ajutata de un inel magic. Actrita Jana Nagyova, care a interpretat-o pe Arabela, a devenit atunci modelul tuturor fetitelor. Actrita Jana Nagyova a devenit una dintre cele mai indragite femei in intreaga Europa, in anii 80, cand a juca in serialul "Arabela". Blonda, cu bucle care ii incradrau chipul angelic, Arabela le-a cucerit pe toate fetitele cu privirea blanda si zambetul cald, noteaza Libertatea.

Andreea Esca a plans in timpul stirilor Pro TV! Prezentatoarea, cu lacrimi in ochi! Moartea copilului ucis de maidanezi a marcat-o. In timpul jurnalului stirilor Pro TV, de la ora 19:00, Andreea Esca s-a lasat coplesita de situatia dramatica in care se afla familia copilului ucis de maidanezi si a inceput sa planga. Andreea Esca a fost marcata de moartea lui Ionut, baietelul sfasiat de caini in urma cu doua zile. In timp ce la tv rulau imagini de la inmormantarea micutului de doar patru ani, prezentatoarea tv a lacrimat, iar acest lucru a fost vizibil, caci ochii ii erau rosii, scrie Cancan.

Monica Davidescu are genunchiul drept distrus pe viata. Medicii i-au spus actritei ca va avea probleme din ce in ce mai mari din cauza accidentului de la "Dansez pentru tine" A dat in judecata Media Vision, din cauza accidentului pe care l-a suferit anul trecut in toamna, la repetitiile "Dansez pentru tine". Chiar daca spera ca-si va recupera banii din tratamente si va primi daune morale, Monica Davidescu are acum o grija si mai mare. Operatia de la piciorul drept ii va da batai de cap pe viata. Abia acum incep problemele cu adevarat pentru Monica Davidescu (41 de ani). In toamna anului trecut, actrita a participat la "Dansez pentru tine", dar s-a accidentat imediat dupa debutul in emisiune. Si n-a fost o gluma. Astfel, la 11 decembrie, Monica era pe masa de operatie pentru o ruptura de menisc si un ligament incrucisat anterior, la piciorul drept, informeaza Click.

Catherine are un amant mai tanar. Despre despartirea dintre Michael Douglas si Catherine Zeta-Jones au curs deja rauri de cerneala in presa mondiala, dar revista National Enquirer sustine ca stie adevaratul motiv al separarii dintre cei doi. Desi pareau un cuplu de invidiat, cu doi copii frumosi si cu intreaga lume la picioare, Michael Douglas, 68 de ani, si Catherine Zeta-Jones, 44 de ani, s-au certat saptamana trecuta, dupa 13 ani de casnicie, luand decizia despartirii. Desi initial s-a spus ca intre cei doi au aparut certurile din cauza faptului ca Michael Douglas s-a imbolnavit grav de cancer la gat din cauza bolilor cu transmitere sexuala ale sotiei, se pare ca adevaratul motiv este altul, noteaza Libertatea.