Asa arata rochia de nunta a Biancai Dragusanu! Roscata arata senzational imbracata in mireasa. Bianca Dragusanu si-a ales una dintre rochiile de mireasa pe care le va purta in ziua cea mare. Bianca va purta doua rochii in ziua nuntii ei, una la biserica si una la petrecere. Deocamdata, roscata a acceptat sa arate doar creatia pe care o va imbraca la restaurant. Ea a mers la mai multe magazine cu rochii pentru mirese si, dupa multe probe, a ales una. Totusi, ea are de gand sa modifice rochia de mireasa dupa gusturile ei, astfel ca este foarte posibil ca rochia sa arate cu totul altfel in ziua cea mare. "Nu mi-am dorit o rochie printesa. O sa modific partea de sus a corsetului, dupa corpul meu si dupa ideile mele", a spus Bianca la "La Maruta", scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Vizita la doctor cu emotii! Oana Roman a aflat sexul copilului. Oana Roman este foarte fericita de cand a aflat ca o sa fie mamica. Ca o viitoare mamica foarte responsabila, fata lui Petre Roman se duce des la doctor pentru a se asigura ca bebelusul ei e sanatos. La cea mai recenta vizita, doctorul Oanei i-a dezvaluit sexul copilului, de care a spus ca este 80% sigur, dar ca e bine sa refaca ecografia peste doua saptamani. "Doctorul a zis ca e fata, ca are dubii ca e baiat. Dar trebuie sa mai asteptam pana la 16 saptamani ca sa fim siguri. Acum sunt in 14 saptamani", a povestit Oana, anuntaClick.

Virgil Iantu, teapa de 77.280 de euro. A avut incredere si a luat o teapa pe care o s-o tina minte toata viata! Virgil Iantu lupta acum in instanta sa recupereze 77.280 de euro plus penalizari, bani pe care i-a platit in rate unei firme imobiliare, pentru un apartament intr-un complex rezidential ce urma sa se construiasca la Neptun. Recent, prezentatorul TV a apelat inclusiv la executorii judecatoresti pentru a-si primi economiile inapoi. Povestea afacerii neprofitabile a inceput pentru Virgil Iantu in luna mai 2008, cand a semnat cu o societate cu profil imobiliar un antecontract de vanzare-cumparare a unui apartament situat intr-un complex rezidential ce urma sa fie ridicat in Neptun, judetul Constanta, informeazaLibertatea.

Mihaela Radulescu s-a despartit de Dani Otil? Diva a facut o declaratie bomba. Invitata in platoul emisiunii prezentata de Teo Trandafir, Mihaela Radulescu a facut o dezvalure soc, care ar duce cu gandul la faptul ca s-a despartit de Dani Otil. Prezentatoarea emisiunii TV a dorit sa afle de la Mihaela Radulescu daca in viata ei are loc un alt barbat. "Acum am o intrebare tabloid. Daca toti barbatii se uita la tine, e vreunul care are o sansa?", a intrebat-o Teo pe vedeta. La auzul acestor lucruri, Mihaela Radulescu a ezitat si a oferit un raspuns care lasa loc de interpretare: "De la o vreme, da. Am plecat, la revedere". Imediat dupa ce a rostit aceste cuvinte, diva a parasit platoul emisiunii si nu a lamurit lucrurile, scrieCancan.

Prima aparitie a Narcisei Suciu la televizor, dupa ani intregi. Vezi cat e de schimbata! Dupa o lunga absenta de pe micile ecrane, Narcisa Suciu a acceptat sa apara din nou in fata telespectatorilor, in prima emisiune a lui Teo Trandafir la Kanal D. Direct din Finlanda, acolo unde s-a stabilit de cativa ani, Narcisa a vrut sa ii transmita lui Teo ca o pretuieste din suflet si sa ii ureze un nou inceput plin de lucruri bune. "Teo, iti doresc tot binele. Tu stii bine asta. iti doresc sa iti mearga cel mai bine", i-a spus Narcisa prietenei sale de-o viata, anuntaClick.

Dezvaluiri incredibile! Ce a facut Celia cu sotul ei in toaleta cu cateva minute inainte de dansul miresei. Frumoasa cantareata s-a maritat cu australianul Ardeli, alaturi de care se simte o femeie cu adevarat implinita. Celia a fost invitata la Kanal D, unde a oferit detalii nestiute despre nunta sa cu australianul Ardeli, despre care spune ca este convinsa ca este jumatatea ei. "Sper sa fie armonie in familia noastra", a spus celia. Cantareata a povestit despre o intamplare de la nunta care a avut loc intr-un luxos conac din Deva, cand a fost nevoita sa se retraga la toaleta impreuna cu partenerul ei de viata. "Cu cateva minute inainte de vals, am fugit cu el la toaleta ca sa vad daca ma pot misca in rochie, fiindca nu facusem probe cu ea inainte", a dezvaluit artista, informeazaLibertatea.