Andreea Marin catre Stefan Banica Jr.: "Stai linistit, voi ingropa adevarul in mine". Andreea Marin a simtit nevoia sa raspunda unor afirmatii facute vineri de Stefan Banica Jr., care spune ca relatia lui cu Lavinia Parva a inceput dupa divortul lor si ca fosta lui sotie nu spune adevarul cand vorbeste de relatia lui cu fata lor. Zana a postat un mesaj pe pagina ei de Facebook in care dezvaluie ca trece printr-un moment greu, in care e nevoita sa asculte minciuni prezentate drept adevaruri, scrie Click.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Vaduva lui Papan, actorul-amator din "Eu cand vreau sa fluier, fluier", trimisa la cersit in Spania, impreuna cu fetita ei. Cand nimeni nu mai stia nimic de ei, membrii familiei actorului-detinut, mort de leucemie in 2011, fac dezvaluiri socante: vaduva lui Papan sustine ca a fost trimisa la cersit in Spania! Nascut si crescut intr-o groapa de gunoaie din spatele blocurilor scumpe din zona Decebal, Papan Chilibar a ajuns la inchisoare, iar apoi a devenit un adevarat star dupa ce s-a remarcat in pelicula "Eu cand vreau sa fluier, fluier". A calcat pe covorul rosu la Festivalul de Film de la Berlin, alaturi de actori si regizori renumiti. A sfarsit tragic, insa, rapus de leucemie. Continuarea in Cancan.

Michael Jackson avea un jurnal! Ce scria in el si ce isi dorea sa fie pentru publicul lui. Michael Jackson dorea sa ramana in memoria publicului nu in calitate de cantaret, ci in calitate de vedeta de cinema, potrivit unor note descoperite de curand in jurnalul secret al celebrului artist american. Celebrul cantaret admira foarte mult starurile care cantau si dansau pe marele ecran in epoca de aur a Hollywoodului, precum Gene Kelly si Fred Astaire, si dorea sa imite succesul acestora. Ajuns la varsta de 50 de ani si devenit celebru gratie muzicii sale, Michael Jackson marturisea aceasta dorinta secreta in jurnalul sau: "Daca nu ma concentrez asupra filmului, atunci nu voi ramane in memoria oamenilor", potrivit Wowbiz.

Demi Moore si-a tras iubit batran si bogat. Dupa ce a suferit cumplit din cauza despartirii de mult mai tanarul Ashton Kutcher, cu care a fost casatorita timp de sase ani, Demi Moore se pare ca s-a reorientat spre barbati mai in varsta. Aceasta a inceput recent o relatie cu miliardarul Peter Morton, in varsta de 66 de ani, anunta Libertatea.

"Ratusca cea urata" a ajuns o bomba sexy! Transformarea uluitoare a Iulianei Luciu din 2004 pana acum. Sora mai mica a Nicoletei Luciu, considerata de multi cea mai sexy femeie din Romania, vine puternic din spate si ne arata ca nu doar Nicoleta "are cu ce". Dupa ce a slabit draconic, Iuliana a devenit o femeie fatala, potrivit Cancan.

De ce nu se impaca Andreea Mantea cu Stefan Stan. Artistul incearca din rasputeri sa o recucereasca, dar bruneta se lasa greu si nu vrea sa se impace cu el. Andreea Mantea se lasa greu de recucerit. In timp ce Stefan Stan face eforturi sa o aduca inapoi pe fosta lui iubita, bruneta nu prea mai vrea sa auda de o impacare cu el. Andreea nu pare sa uite prea repede divergentele dintre ei si nici faptul ca a fost inselata in timpul relatiei lor. Cei doi au reluat legatura dupa ce sexoasa bruneta s-a intors din vacanta pe care a efectuat-o in Costa Rica si se vad ocazional. Stefan s-a gandit ca mai au o sansa sa se impace si sa redevina un cuplu, scrie Click.