La asta sigur nu te-ai fi asteptat! Ce parere are Lavinia despre Andreea Marin! Stefan Banica va ramane perlex cand va afla asta. Lavinia Pirva i-a luat locul Andreei Marin in viata lui Stefan Banica Jr. V-ati gandit ce parere are artista despre fosta sotie a iubitului ei? Ei bine, asta cu siguranta va va lasa masca. Saraca in declaratii, Lavinia nu discuta despre Andreea Marin. Pentru asta sunt buni prietenii, care nu se ascund dupa degete si vorbesc atunci cand e cazul Asa se intampla si in cazul iubitei lui Stefan Banica Jr., care a marturisit la tv ce parere are aceasta despre Andreea Marin. Nimeni nu se astepta, dar in ochii Laviniei, fosta sotie a lui Banica este o femeie puternica, frumoasa si foarte desteapta, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Oana Roman a vorbit pentru prima data despre probleme ei cu greutatea. Afla povestea emotionanta a vedetei! Miercuri seara, Oana Roman a fost invitata in emisiunea nocturna de la Kanal D, unde a vorbit pentru prima data despre problemele pe care le are cu greutatea si a marturisit cum a ajuns aici. Oana Roma a declarat ca in ultimii ani a fost victima unei campanii de denigrare si ca oamenii au facut glume pe seama ei, fara sa stie inca care este cauza problemelor sale cu greutatea. Vedeta a povestit prin cate greutati a trecut de-a lungul timpului si a explicat de a ce ajuns sa aiba mai multe kilograme decat ar trebui. "Nimeni nu s-a gandit care e cauza. Totul s-a intamplat la 13 ani, faceam sport si ieseam la joaca. Peste noapte, a venit Revolutia si viata mea s-a schimbat peste noapte. Au venit unii si au tras cu mitralierele. Intr-o singura noapte am fost mutati fortat din casa. Am trait in teroare. Un aghiotant ne supraveghea constant 24/24 in casa, cu mitraliera, anuntaClick.

Rasturnare de situatie! Uite ce-si opereaza Andreea Tonciu in Turcia! Nici nu-ti trece prin cap. Andreea Tonciu a uimit pe toata lumea la inceputul verii, cand a anuntat ca vrea sa faca o operatie de micsorare a nasului, dupa ce, pana acum sustinea ca nici nu vrea sa auda de rinoplastie. Intre timp insa focoasa bruneta se pare ca a mai prins curaj si a decis sa mai faca niste schimbari, iar transformarea se anunta a fi una ... radicala. Desi se simtea complexata in privinta nasului, Andreea Tonciu a fost mereu retincenta in legatura cu o operatie de rinoplastie. Si asta pentru ca brunetei ii cam era frica de interventie. Dupa ce i s-a explicat ca atat procedura chirurgicala, cat si recuperarea vor fi usoare, bruneta se pare ca a mai prins curaj si a decis sa se opereze la o clinica din Istanbul, Esteworld, dar nu doar la nas, ci si la ... sani, informeazaLibertatea.

Dumnezeule, cat de slaba e! Daniela Crudu a ajuns o mana de om! Bruneta arata ca o pustoaica de 10 ani. Daniela Crudu a slabit foarte mult in ultima perioada. Co-prezentatoarea de la Antena 1 apare in cateva fotografii imracata in cateva tinute care nu o avantajeaza deloc. Iubita fostului forbalist de la Steaua, Mihai Costea, si-a pierdut formele sexy de altadata, iar din ea au ramas doar silicoanele. Mainile si picioarele Danielei Crudu sunt mult prea slabe, iar trupul ei poate fi asociat cu cel al unei fetite de zece ani. Imaginile sunt graitoare, insa pare ca vedeta nu este deranjata de acest lucru si se mandreste cu silueta ei, scrieCancan.

Uite cum au negociat masina Leo de la Strehaia si Loredana Chivu! A luat masina, a promis in schimb amor, dar apoi s-a razgandit. Loredana Chivu si l-a pus in cap pe Leo de la Strehaia. Barbatul i-a dat un autoturism de lux in speranta unor favoruri sexuale, insa a ramas cu buza umflata. Acum cei doi se cearta la televizor si se tarasc prin tribunale. Totul a inceput cand in urma cu aproximativ o luna, Loredana Chivu l-ar fi sunat pe Leo de la Strehaia ca sa-i ceara 20.000 de euro, pentru a-si schimba masina. Generos, barbatul i-a spus ca-i cumpara el un alt autoturism, unul de lux. Tanara a acceptat, ba chiar i-ar fi spus printului romilor ca isi doreste o relatie cu el. Dupa ce s-a vazut insa cu sacii in caruta, respectiv cu actele masinii pe numele ei, Loredana a dat bir cu fugitii. Ba mai mult, ea se cearta, face plangeri penale si sustine sus si tare ca masina a fost un cadou, anunta Click.