Mihail Balasescu povesteste ce s-a intamplat in sediul PNL. Detalii picante despre episodul "Sex pe canapeaua lui Crin Antonescu". La trei ani de la episodul "Sex pe canapeaua lui Crin Antonescu", al carui protagonist a fost Mihail Balasescu, fostul secretar general al PNL, acesta a decis sa rupa tacerea. Mihail Balasescu a declarat pentru CANCAN.ro ca regreta acea intamplare care i-a adus numai probleme, dar ca timpul nu mai poate fi dat inapoi. "Vreau sa inchei acest episod din viata mea, si tocmai de aceea m-am hotarat sa vorbesc . Este prima si ultima data cand o fac", a spus Balasescu.

Caru' cu vedeteFoto: Hotnews

Paris Hilton era sa ma ucida! Vezi cine spune asta. Nick Carter, fost membru al trupei Backstreet Boys, face dezvaluiri incendiare intr-o carte. El are numai cuvinte rele despre Paris Hilton, care a fost prietena sa intre anii 2003 si 2004. Nick, care a parasit cunoscuta trupa pentru o cariera solo, povesteste ca Paris il antrena non-stop la petreceri cu droguri si alcool. Viata aceea destrabalata, care putea sa-l coste viata, este amarnic regretata astazi de artist in autobiografia "Facing the music and living to talk about it", noteaza Click.

Cu sanii la vedere, in dormitor. Mihaela Radulescu,mesaj din fata oglinzii. Mihaela Radulescu este, poate, cea mai activa vedeta in mediul virtual. Facebook-ul este jurnalul ei, de unde fanii afla tot ce gandeste, simte si isi doreste diva de la Monaco. Tocmai pentru ca are atat de multi prieteni, Mihaela si-a facut si o pagina pentru fani si, mai mult, in aceasta seara, din intimitatea propriului dormitor, a simtit nevoia sa le multumeasca acestora pentru ca ii sunt alaturi, informeaza Libertatea.

Dezvaluire-soc! "Jack Nicholson era un drogat cronic". Cine face aceasta afirmatie. Jack Nicholson era un drogat cronic in prima parte a carierei sale, afirma autorul unei biografii a actorului american, informeaza dailymail.co.uk. Marc Eliot, autorul biografiei "Nicholson", spune ca actorul american era un consumator cronic de LSD, cocaina si marijuana in prima parte a carierei sale. Potrivit unor pasaje din aceasta biografie, publicate in tabloidele The National Enquirer si Radar Online, Jack Nicholson a inceput sa consume droguri luand LSD in prima parte a anilor '60. Viitorul star al cinema-ului american se droga, totodata, cu cocaina si marijuana. "Experientele pe care Jack le-a avut cu drogurile i-au schimbat viata. El credea, dupa ce a consumat droguri pentru prima data, ca a vazut chipul lui Dumnezeu", spune Marc Eliot. De fapt, drogurile reprezentau o prezenta constanta pe platourile de filmare pentru "Easy Rider", potrivit actorilor implicati in productia acestui film, scrie Cancan.

Uite de ce dormea Jack Nicholson cu ciocanul sub cap. In varsta de 76 de ani, Jack Nicholson dormea cu ciocanul sub perna pe vremea cand era implicat intr-un bizar "triunghi amoros" si se temea ca va fi ucis. La acea vreme se droga la greu, potrivit unei noi carti, intitulata "Nicholson: A Biography", care va fi lansata la 29 octombrie. Starul se iubea cu cantareata Michelle Phillips, sotia partenerului sau din "Easy Rider", Dennis Hopper, anunta Click.

Printul Charles a ajuns in Cartea Recordurilor. Uite ce a facut. Cand a devenit primul in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, Printul Charles avea numai trei ani. Acum are 65 de ani si tot nu a ajuns sa fie incoronat. Tocmai din acest motiv, pentru ca este cel mai in varsta print care asteapta sa devina rege, Printul Charles a ajuns in Cartea Recordurilor. Acesta l-a depasit pe fostul detinator al acestui record, William al IV-lea, care a devenit rege in 1830 la varsta de 64 de ani, 10 luni si cinci zile (cel mai in varsta mostenitor al tronului, Sofia de Hanovra, a murit in 1714 la varsta de 83 de ani, inainte sa devina regina), scrie Libertatea.