Pronostic sumbru pentru mariajul Biancai: "Casnicia lor va dura intre sase luni si un an. Ea nu stie sa coase un nasture". Peste trei zile va avea loc nunta Biancai Dragusanu si a lui Victor Slav, cei doi fiind convinsi ca sunt suflete pereche si ca vor fi impreuna pana la adanci batraneti. Nu de aceeasi parere este insa si Mircea N. Stoian, fostul ei coleg. Acesta nu are deloc sentimentele sotilor Slav, ba mai mult, le-a si "prezis" durata casniciei. Stoian crede ca roscata si prezentatorul meteo se vor desparti la mai putin de un an de la nunta. "Viata nu e intotdeauna asa cum vrem noi, ne mai duce in stanga si in dreapta. Eu asa am zis, intre sase luni si un an. Ii respect din tot sufletul, le urez public casa de piatra si fericire, dar vorbim peste sase luni", a spus ea la "La Maruta", scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Inna, goala si vulnerabila pe internet. Cu toate ca obisnuieste sa posteze poze cu ea in ipostaze sexy, de data aceasta, Inna a surprins pe toata lumea. Prietenii virtuali ai cantaretei s-au aratat incantati de gestul artistei, imaginea adunand aproape 40 de mii de aprecieri. In fotografia cu care a extaziat barbatii, Inna apare complet dezbracata cu parul ud, capul lasat pe spate si gura intredeschisa a tipat. Imaginea este una artistica, iar Inna a avut grija sa nu-si arate sanii, anuntaClick.

Marcel Prodan, primele dezvaluiri despre relatia cu Alexandra Stan. Iata adevarul lui despre bataie si despre caracterul cantaretei. La patru luni de la scandalul in care a fost implicat alaturi de Alexandra Stan, impresarul Marcel Prodan ofera, in premiera, explicatii complete atat despre bataia in urma careia artista a ajuns la spital, cat si despre cum a decurs legatura amoroasa dintre ei. Adevarul lui Marcel Prodan este total diferit de cel al Alexandrei Stan, dar coincide cu multe dintre opiniile care s-au vehiculat imediat dupa incident, inclusiv din partea unora dintre colegii de breasla ai cantaretei. "Stiu ca sunt cateva persoane care mi-au urmarit activitatea si pentru care am fost un exemplu, pana in momentul in care am lovit-o pe Alexandra, cu care aveam o relatie de iubire de circa 3 ani, relatie pe care ea fie a negat-o, fie a trecut-o sub tacere, numindu-ma doar "managerul" ei, probabil pentru a se potrivi mai bine falsei acuzatii de santaj pe care incearca sa mi-o puna in carca, informeazaLibertatea.

Dezvaluiri incredibile! Cum a cunoscut-o, de fapt, Connect-R pe Misha! Locul in care s-a indragostit de ea. Dj Sava a facut o dezvaluire incredibila in aceasta dimineata. Artistul a marturisit ca el este cel care le-a facut cunostinta lui Connect-R cu sotia sa, Misha. Invitata in studioul Kiss FM, DJ Sava le-a spus Carcotasilor ca mixeaza din 1991 si le-a destainut cum a inceput colaborarea cu Raluka. "Prima data am vazut-o pe Youtube. Era la festivalul de la Mamaia si m-a impresionat. Atunci aveam un proiect cu Connect-R", a spus DJ Sava. Artistul le-a spus ascultatorilor Kiss FM ca inca mai colaboreaza cu Connect-R. "La majoritatea pieselor din ultima vreme au colaborat cu el", a afirmat DJ Sava, dezvaluind cum a cunoscut-o Connect-R, prin intermediul sau, pe Misha, actuala sa sotie: "Eu i-am dus-o la studio, sa inregistram piesa si asta a fost...", scrieCancan.

Ana lui Velea, crize de gelozie din cauza Antoniei. Alex Velea a postat pe o retea de socializare mai multe filmulete cu el si cu Antonia dintr-o vacanta in Turcia, tocmai intr-un moment cand zvonurile legate de relatia lor amoroasa se mai linistisera. Vestea nu i-a luat prin surprindere pe fani, insa pe Ana, sotia artistului, da! Se pare ca mulatra, care a aflat din presa despre escapada amoroasa a sotului ei la Istanbul, a luat foc. Mulatra i-a facut un scandal de proportii cantaretului, pe motiv ca artistul se intalneste in continuare cu Antonia. Supararea Anei a fost si mai mare, pentru ca Alex ii promisese ca va renunta la frumoasa cantareata, anuntaClick.

Are o relatie de 22 de ani si 3 baieti, insa Dan Bittman a aruncat bomba: "Ea este sotia mea". Cunoscut ca un etern cuceritor al frumusetilor autohtone, Dan Bittman nu s-a grabit niciodata sa ajunga in fata alarului cu vreo iubita. De aceea, recenta declaratie a lui Dan Bittman a cazut ca o bomba. In timp ce canta o melodie in cadrul unei petreceri de la Antena 1, Dan Bittman a marturisit ca este" insurat. Nu, artistul nu s-a casatorit cu Liliana, femeia care i-a daruit trei baieti frumosi. De fapt, Don Juan-ul nu a dus pe nimeni in fata altarului, totul fiind doar o gluma. "La Timisoara i-am dat inelul. Roxana este sotia mea!", a marturisit Dan Bittman, cu zambetul pe buze. Frumoasa vedeta tv a urcat pe scena, alaturi de Dan Bittman, si a dansat pe toata durata melodiei "Ti-am dat un inel", informeazaLibertatea.