Bianca e deja insarcinata? Roscata s-a pierdut toata cand a fost data de gol. Cu doar doua zile inainte de nunta anului, Catalin Maruta a aruncat bomba: Bianca Dragusanu, actuala Slav, e insarcinata. Invitata in platoul emisiunii "La Maruta", Bianca a avut un schimb mai acid de replici cu Maruta, reprosandu-i acestuia ca a scris pe Facebook ceva ce nu i-a placut. Dialogul a fost unul spumos, iar Maruta a lasat sa se inteleaga ca roscata este insarcinata, noteaza Cancan.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Andreea Mantea, ofertata pentru un rol de amanta. La o luna de cand Kanal D a inlocuit-o la "WOWbiz" cu Adelina Pestritu, Andreea Mantea este inca libera de contract. Televiziunile nu s-au inghesuit sa o oferteze pe bruneta, lucru firesc, insa, avand in vedere ca grilele de toamna au fost facute inca din vara. Andreea a primit doar doua propuneri, dintre care una ar putea fi onorata abia de la anul. Prima oferta a fost aceea de a juca intr-un sitcom care ar urma sa se difuzeze la TVR 2. Andreei i s-a propus sa interpreteze personajul principal din productie, cel al unei amante, informeaza Click.

Nicki Minaj, cu sanii la vedere pe strada, ziua in amiaza mare! Nicki Minaj si-a obisnuit fanii cu tinutele ei provocatoare, insa vestimentatia purtata la emisiunea prezentata de Ellen DeGeneres a reusit sa ii ia prin surprindere chiar si pe cei mai infocati admiratori. Cantareata a purtat un sacou fara sutien, avand incheiat un singur nasture, devenind tinta glumelor prezentatoarei Ellen DeGeneres. Pe numele ei adevarat, Onika Tanya Maraj, cantareata in varsta de 31 de ani s-a nascut in Trinidad-Tobago care a castigat notorietate in 2010, odata cu lansarea primului sau album de studio numit "Pink Friday", scrie Libertatea.

Adina de la Heaven, implicata intr-un grav accident de masina! Primele imagini cu masina facuta praf. O zi de vineri obisnuita s-a transformat intr-una plina de ghinion pentru Adina de la Heaven. Masina condusa de cantareata a fost implicata intr-un accident grav, in zona Udriste din Bucuresti. Din imagini se observa clar ca autoturismul este facut praf, dar ca Adina ii ajuta pe politisti sa stabileasca ce s-a intamplat. De altfel, cantareata ne-a si confirmat ca nu i s-a intamplat nimic, nu este ranita. "Sunt bine", a spus scurt Adina pentru Cancan.

Andreea Antonescu i-a "suflat" 10.000 de dolari Alexandrei Stan. Din cauza bataii pe care a luat-o de la Marcel Prodan, Alexandra Stan a pierdut o avere in aceste patru luni. Astfel, procesul pe care-l are cu impresarul dar si interdictia de la medic de a mai canta o perioada, au facut-o pe celebra solista sa spuna "nu" multor invitatii la concerte. La inceputul acestei luni, milionarul Nick Radoi l-a sunat pe tatal artistei, George Stan, si i-a comunicat dorinta lui de a-i canta Alexandra la petrecerea privata care urmeaza sa aiba loc sambata, la locuinta acestuia din California. Acesta a fost refuzat frumos de barbatul care i-a fost si tour manager fetei sale, si i-a invocat afaceristului motivele de mai sus .Astfel, dupa acest refuz, Radoi s-a orientat catre o alta artista si anume Andreea Antonescu, cea care i-a mai cantat acestuia la o mega petrecere, in luna august, noteaza Click.

Camelia Sucu, audiata DNA intr-un dosar privind inselaciuni cu terenuri! Camelia Sucu, una dintre cele mai de succes femei de afaceri din Romania, a ajuns la DNA (Directia Nationala Anticoruptie) pentru a da declaratii intr-un dosar privind inselaciuni cu terenuri, ea fiind una dintre pagubite. Camelia Sucu a fost chemata pentru a lamuri anchetatorii in legatura cu achizitionarea unui teren pe care dorea sa o faca in 2008, potrivit surselor citate. Mai precis, acum cinci ani, ea dorea sa cumpere un teren pentru care a intocmit un antecontract de vanzare-cumparare si a platit cateva mii de euro, au mai spus aceleasi surse. In cele din urma, insa, Camelia Sucu nu a mai cumparat terenul si a pierdut banii dati odata cu antecontractul, motivul pentru care tranzactia nu a mai fost facuta fiind acela ca persoana care vindea proprietatea nu ar fi fost detinatoarea de drept a acestuia, scrie Libertatea.