Lungul drum al Laviniei Pirva de la "culcat pe bancheta din spate" la scaunul din dreapta! Cum arata azi relatia ei cu Banica? Asa cum le sta bine unor indragostiti cu acte in regula, Stefan si Lavinia nu se mai feresc de privirile indiscrete si nici nu isi mai consuma intalnirile dupa lasarea serii. Poate pentru ca iubirea lor a trecut intr-o alta etapa, cei doi porumbei fac tot posibilul sa petreaca tot mai mult timp impreuna. Ieri dupa-amiaza Stefan i-a oferit Laviniei locul din dreapta, asa cum ii sta bine unei iubite oficiale si a condus-o... acasa!Drumul de la vila lui Stefan pana la apartamentul unde locuieste bruneta nu a fost insa lipsit de obstacole. Pe care insa artistul le-a depasit cu dibacie, ca un adevarat cavaler indragostit, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Fotografia care-ti va taia rasuflarea! Uite cat de sexy a putut sa fie Andreea Raicu la un eveniment monden! Invitata la decernarea premiilor "Cei mai frumosi 2013 PRO TV Magazin", Andreea Raicu a avut o aparitie de senzatie. Desi de putina vreme este singura, ea punand punct relatiei cu tenismenul Horia Tecau, bruneta a radiat, parand ca nu este afectata de aceasta despartire. Vedeta a purtat o tinuta eleganta si, totodata, foarte sexy, care a facut ravagii in randul celor prezenti la evenimentul monden. Andreea a imbracat pentru aceasta seara speciala o bluza cu un decolteu indraznet, care i-a pus in valoare bustul impresionant, starnind admiratia invitatilor la gala, anuntaClick.

Kim Kardashian, cu sanii pe afara! Ce decolteu urias a afisat la trei luni dupa ce a nascut. Mereu i-a placut sa fie in centrul atentiei, insa in ultima perioada, imediat dupa nastere, Kim Kardashian a evitat aparitiile publice pentru a-si redobandi silueta. i cum a scapat de kilogramele acumulate in timpul sarcinii, nimic nu o mai poate tine departe pe Kim Kardashian de covorul rosu. Ultima ei aparitie la premiera filmului "Mademoiselle C" de la Paris a atras toata atentia asupra decolteului ei urias. Intr-o rochie care abia ii acoperea sanii voluptosi si cu talia marcata de decupaje triunghiulare, Kim Kardashian a fost in centru atentiei, informeazaLibertatea.

Mireasa Bianca nu a fost in totalitate pe gustul lui Botezatu! Vezi ce spune designerul despre aparitia ei in cea mai frumoasa zi. Bianca Dragusanu a devenit Bianca Slav dupa toate regulile. A spus "Da" si in fata ofiterului starii civile, si in fata lui Dumnezeu. Pentru cea de-a doua ocazie s-a pregatit temeinic sperand ca va fi cea mai frumoasa mireasa. 5.000 de euro a costat rochia ei de mireasa. Realizata din dantela frantuzeasca, cu un decolteu abisal si croita pe corp pentru a-l pune in valoare, rochia alba a transformat-o pe Bianca intr-o aparitie stralucitoare, menita sa epateze. Doar cuvinte de lauda s-au auzit in jurul ei. Dar, sa lasam profesionistii sa-si dea cu parerea. Rugat sa comenteze aparitia Biancai in ziua nuntii, Catalin Botezatu a avut o ezitare, fiind vorba despre fosta lui iubita, dar, in cele din urma, a "comentat-o" cu bune si cu rele, scrieCancan.

Fosta lui Ogica, aproape goala pe net, jigneste fanii cu tupeu. Casandra, fosta iubtita a lui Stelian Ogica, a publicat pe pagina personala de Facebook o fotografie in care apare intr-o ipostaza cel putin indecenta. Imaginea a adunat zeci de aprecieri din partea admiratorilor ei de sex masculin, in ciuda faptului ca mesajul din dreptul fotografiei, scris de Casandra, nu este deloc unul prietenos. "Ce mai sufera unii de smecherie, adica de prostie! Ma abordeaza, nu le raspund iar apoi ma injura! Mai terminatilor aveti pretentii la femei bune si voi sunteti niste atarnati. Va dau eu din top replici taranilor, doar asa va pun la respect!", a scris ea in dreptul imaginii, anuntaClick.

Loredana Chivu, caftita de familia lui Leo de la Strehaia. Loredana Chivu (23 de ani) si Leo de la Strehaia se ciondanesc de mai bine de o luna. El sustine ca asistenta TV i-ar fi cerut bani cu imprumut, pe care ea a uitat sa-i mai restituie. Familia lui Leo s-a gandit ca, daca i-ar aplica o "corectie" blondei, poate isi va aminti de datorii. e cand a intrat in gura lui Leo de la Strehaia, Loredana nu mai are liniste. Saptamana trecua, neamurile "printului tiganilor" au venit la locul de munca al Loredanei, asistenta TV in emisiunea "Un show pacatos", pentru a-i cere socoteala. Dupa ce camerele de filmat s-au oprit, sustinatorii lui Leo au lasat politeturile si s-au napustit asupra blondei. Unul a tras-o de par, altul i-a dat cateva palme peste ceafa. Noroc cu bodyguarzii, care au aplanat incidentul. Tot tam-tamul a pornit dupa ce Leo a dat-o in judecata pe Loredana pentru furt si hartuire. Din dosarul care a ajuns la politie reiese ca Loredana i-ar fi cerut lui Leo suma de 20.000 de lei pentru o vacanta si pentru cumpararea gardului din jurul casei. Pe langa bani, blonda a primit si o masina de 35.000 de euro, informeazaLibertatea.