A uitat de aniversarea lor! Uite ce cadou a improvizat Bianca pentru Victor Slav inainte de nunta! Cu o seara inainte de nunta, Bianca si Victor Slav au aniversat zece luni de relatie, motiv pentru ei de a-si face cadouri. Daca prezentatorul de la meteo i-a trimis roscatei in camera de hotel un superb buchet de flori si un biletel, Bianca nu a avut nimic pregatit pentru partenerul ei, pentru ca a uitat cu desavarsire de eveniment. Luata prin surpindere, Bianca s-a gandit sa improvizeze rapid un cadou. "Vai, ce frumos. Astazi facem. Am uitat ca azi e ziua noastra. Sunt lipsita de inspiratie", a spus Bianca la Pro Tv. Cum Victor era racit, roscata a pus intr-o hartie, in care fusesera impachetati pantofii ei, o aspirina, noteaza Click.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Andreea Marin inca nu i-a spus "Da!" iubitului turc dar n-ar spune "Nu!" inca unui copil. Desi parea ca se grabeste sa ajunga din nou la altar, cunoscandu-i chiar si pe parintii iubitului turc, Tuncay Ozturk, Andreea Marin nu se grabeste ca fata mare la maritat. Mare i-ar fi bucuria, insa, daca ar mai face un copil. Prezenta la un eveniment cu rochii de mireasa, Andreea nu s-a grabit sa probeze niciuna dintre tinutele albe intrucat ar fi prea devreme si nici formula magica "vrei sa fii sotia mea", nu i-a fost adresata. "N-am spus ca maine vreau sa ma marit sau sa fac un copil. Am spus ca da, la nivel teoretic, nu sunt inchisa catre aceste idei. Da, daca intalnesti omul potrivit... de ce nu!? Da, daca Dumnezeu iti daruieste un alt copil e pacat sa spui nu. N-am spus niciun "da" special. Inca nu! E prea devreme pentru aceste lucruri.", a marturisit Andreea pentru cancan.ro.

Victor Slav: "Ne gandim la un bebe". Dupa ce au avut cea mai discutata nunta a anului, Victor Slav si Bianca Dragusanu se gandesc deja la botez. Prezentatorul rubricii meteo de la ProTV a recunsocut intr-un interviu pentru Acasa TV ca se pregateste deja sa devina tata. "Suntem un cuplu normal, ne gandim la un bebe. Vrem sa vina, suntem pregatiti, bineinteles", a spus Victor, noteaza Click.

Antonia si Alex Velea au fugit in Turcia, pentru doua nopti de "libertate". Se jura ca nu formeaza un cuplu dincolo de scena, dar sa vedem ce mai au de comentat solistii Alex Velea (29 de ani) si Antonia (24 de ani), dupa ce au fost surprinsi de fotoreporterii ziarului Libertatea in timp ce se plimbau nestingheriti pe strazile Istanbulului, convinsi fiind ca nimeni nu-i va recunoaste. Ei au fugit din tara pentru doua zile si tot atatea nopti, intr-o vacanta romantica. Alex Velea n-ar renunta nici la ciocolatia lui sotie, Ana, dar nici la frumusica Antonia, asa ca incearca sa impace si capra, si varza. Daca in Bucuresti inca se mai vede cu femeia careia i-a jurat credinta in fata lui Dumnezeu si ii da acesteia sperante de impacare, iata ca Alex are metodele lui de a avea grija si de Antonia, artista de care s-ar fi indragostit lulea, scrie Libertatea.

Sandra Stoicescu se casatoreste sambata! Suma colosala pe care o va plati numai pentru meniuri. 350 de invitati. Palatul Snagov. Alessandra Stoicescu si Sergiu Constantinescu. Acestea sunt coordonatele unei nunti la care numai mancarea costa 103577.50 de lei! 103577.50 de lei, aproximativ 23.000 euro, adica pretul unei masini bune. Din informatiile Cancan tortul si bautura nu sunt incluse in aceasta suma, iar Alessandra va mai scoate din buzunar 1 euro de persoana pentru servirea acestora, gheata si lamaie. Din informatiile noastre realizatoarea TV de la Antena 3 a achitat deja o parte din suma, pana la data de 27 septembrie, restul de bani urmand sa fie transferati in contul firmei de catering in trei zile de la marele eveniment care va avea loc sambata, 5 octombrie, la Palatul Snagov din apropierea Bucurestiului.