O prezentatoare tv de la noi s-a despartit de iubitul celebru dupa 5 ani. Crina Abrudan a intrat in randul femeilor singure, dupa cinci ani de relatie cu fostul fotbalist Gabi Popescu. Iubirea dintre ei s-a incheiat exact asa cum a si inceput, cu multa discretie. Cei doi au format unul dintre cele mai retrase cupluri din showbiz-ul romanesc, rareori aparand impreuna la vreun eveniment monden. De-a lungul timpului, atat Crina, cat si Gabi au refuzat sa povesteasca lumii amanunte din viata lor personala, dar perioada lunga petrecuta impreuna ii "recomanda" drept unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondena, noteaza Click.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Imaginea de la nunta Biancai Dragusanu de care rade tot internetul. O fotografie cu Bianca Dragusanu imbracata in rochia de mireasa a ajuns pe internet, fiind tinta ironiilor din lumea intreaga. Poza a ajuns pe site-ul 9gag.com, iar mesajele nu au intarziat sa apara. Continuarea pe Stirile Pro Tv.

De ce i-a fost frica nu a scapat! Lavinia a ramas fara Banica Jr. intr-unul dintre cele mai importante momente din viata ei. Desi au recunoscut ca formeaza un cuplu, Lavina Pirva si Stefan Banica Jr. nu sunt pregatiti sa se afiseze in fata parintilor. Drept dovada ca artista a mers neinsotita la nunta surorii sale, care a avut loc la Timisoara, aflam din Cancan.

Gigi nu se potoleste! Becali poarta in puscarie bijuterii de zeci de mii de euro. Gigi Becali (55 de ani) a aparut, zilele trecute, in fata instantei de judecata de la Curtea de Apel, cu verigheta pe deget. Mai mult, un ceas de firma ii stralucea la incheietura mainii. Luati la bani marunti de ce Becali poarta verigheta in puscarie, mai-marii de la Jilava au sustinut ca patronului Stelei i s-au umflat degetele si ca au incercat, inclusiv cu ajutorul medicilor, sa i-o scoata de pe deget, scrie Libertatea.

E indragostita lulea! Antonia e topita dupa Velea! Uite ce declaratie i-a facut pe internet. Fanii au ramas locati. Antonia e indragostita pana peste cap de Alex Velea. Atunci cand nu e impreuna cu el, cantareata are grija sa-l tina pe iubitul ei in priza declarandu-si sentimentele pe internet. Alex Velea si-a postat o imagine in care apare alaturi de Cabron. Evident, Antonia a profitat de ocazie si a fost pentre primele persoane care au lasat un comentariu la imaginea cu pricina. "Te pup", i-a scris ea iubitului ei, semn ca nu se mai poate abtine nici atunci cand ii vede o fotografie, potrivit Cancan.

A recunoscut ca este lesbiana. O super vedeta are iubita noua. Jodie Foster, celebra actrita din Tacerea mieilor, nu s-a sfiit sa declare in fata intregii lumi ca este lesbiana. Ea se iubeste acum cu fotografa Alexandra Hedison, care a fost partenera vedetei americane de televiziune Ellen DeGeneres, potrivit Realitatea.net.