Jojo a pozat foarte provocator! Uite ce posterior ferm are si cat de senzuala poate fi. Catalina Grama a pozat in urma cu ceva timp pentru o revista din Romania, insa abia acum a postat imaginile pe internet. Actrita din emisiunea "Serviciul romana de comedie", de la Pro TV, apare imbracata intr-un desuu foarte sexy, acoperita de un voal transparent. Jojo a lasat posteriorul ferm la vedere, spre deliciul internautilor. Multi dintre ei nu au reusit sa vada pictorialul, iar pentru asta, vedeta a tinut sa puna pe reteaua de socializare o imagine. "Dragilor, am aparut in numarul de septembrie al revistei VIVA intr-un pictorial pe care l-am realizat la mare, in vara, alaturi de ADAM. A iesit o poveste in imagini foarte frumoasa! Daca nu ati reusit sa vedeti revista, va invit cu drag pe blog.", a mentionat Catalina Grama pe Facebook, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Oreste, atac dur la adresa lui Mircea Badea: "Un latrau indracit care...". Conflictul dintre fostii prieteni Oreste si Mircea Badea pare departe de final. Oreste a postat pe o retea de socializare un mesaj prin care il ataca foarte dur pe fostul sau prieten. Oreste a postat pe internet un mesaj prin care il critica pe Badea pentru atitudinea pe care acesta o manifesta ori de cate ori aude de Parintele Iustin Parvu. "Exista un latrau indracit care turbeaza cand aude de Parintele Iustin Parvu, vitrioland spatiul mediatic cu tot felul de maraituri infundate. Ii recomand un superb reportaj marca In Premiera cu Carmen Avram.", a scris realizatorul emisiunii "Codul lui Oreste" pe Facebook. Reactia lui Oreste a venit dupa ce Badea a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care punea la indoiala cuvintele parintelui Iustiv Parvu, anuntaClick.

"Victor Slav a luat o rapandula." Cine a facut aceasta afirmatie grava despre Bianca Dragusanu. Subiectul legat de problemele pe care Bianca Dragusanu le are la picioare au ajuns sa o deranjeze atat de mult pe jurnalista Mara Banica, incat aceasta a lansat o serie de atacuri dure la adresa vedetei. In cadrul emisiunii "Acces direct", de la Antena 1, Mara Banica a explicat ce anume a facut-o sa vorbeasca atat de dur la adresa Biancai. "In loc sa aducem copii bolnavi de cancer si sa dam un euro pentru ei, stam toata ziua si plangem picioarele Biancai, care oricum stau mai mult deschise. M-am saturat atat de astea... Asta e, Victor Slav a luat o rapandula. E un pamflet. Eu cred doar in iubirea lui Victor pentru Bianca. Cu mine, Bianca a fost o nesimsita, mi-a vorbit foarte urat, mi-a jignit familia. In timp am fost de treaba cu ea. Am inghitit multe minciuni ale ei", a pus Mara Banica la adresa Biancai Dragusanu, informeazaLibertatea.

Cea mai cuminte artista din showbiz a pozat provocator! Nimeni nu se astepta la ea! Cum poate sa arate...: "Nu avea chilotei". Este frumaosa, desteapta si o artista desavarsita, insa nu a pozat niciodata sexy. Iata insa ca si-a luat inima in dinti si a facut-o si pe asta. "In seara asta, sedinta foto lungaaaa. Zilele urmatoare va arat niste fotografii tari de tot! Va pup!", a mentionat Silvia, fosta componenta a trupei De La Vegas, pe reteaua de socializare. Vedeta a realizat o sedinta foto extrem de sexy. Ea apare intr-o imagine in care a lasat sa se inteleaga ca a pozat fara lenjerie intima. "Nu avea chilotei", au conchis fanii. Asteptam insa tot setul de imagini pentru a deslusi misterul, scrieCancan.

Niciodata nu o vei mai vedea asa! A pozat goala, acum e sotie-model. Ioana Ginghina a lasat la o parte inhibitiile si a acceptat sa se dezbrace pentru revista Playboy in vara lui 2005. In pictorial, actrita care pe atunci avea 28 de ani si-a aratat formele perfecte intr-o casa de vacanta, in dormitor si pe balconul cu vedere la piscina, un cadru perfect pentru vremea fierbinte. De atunci, Ioana si-a consolidat pozitia drept una dintre cele mai iubite vedete de telenovele, avand la activ numeroase seriale de succes, precum "Aniela" sau "Inima de tigan". Momentan, Ioana joaca in noua telenovela "Ingeri pierduti", unde joaca pentru prima data un rol negativ, cel al Stefaniei. Si pe plan personal, Ioana se poate considera cu adevarat implinita. Ea are o familie frumoasa alaturi de Alexandru Papadopol, cu care s-a casatorit in 2007. In acelasi an, a nascut si o fetita. Semn ca totul merge bine pentru vedeta, Ioana s-a mai implinit si silueta ei nu mai e chiar aceeasi ca in pictorialul Playboy, anuntaClick.