Mircea Badea si Mihai Bendeac, la cutite. Ce cuvinte dure si-au aruncat cei doi. Mircea Badea si Mihai Bendeac si-au declarat razboi pe Facebook, dupa ce prezentatorul Antena 3 a postat mai multe lucruri legate de actor si de fosta iubita, Roxana Vancea. Badea s-a luat de emisiunea lui Mihai, dar si de tatuajul pe care Roxana Vancea si-l facuse cand cei doi erau impreuna. "Tocmai mi-a zis cineva ca Bendeac are o noua emisiune cu unu de la Cluj sau ceva. Si cica e invitat Florin Salam. Nu e rau dar anuntati-ma cand vine Leo. Sau Cap de porc", a scris, printre altele, Badea pe pagina sa, potrivit Click.

Vedetele zileiFoto: Colaj foto

Bianca Dragusanu l-a-inselat pe Botezatu cu Costin Marculescu? Ce dezvaluiri face actorul. Bianca Dragusanu este din nou in centrul unui scandal. Actorul Costin Marculescu, o figura destul de familiara publicului "Un show pacatos", a facut in cadrul emisuiunii o serie de dezvaluiri uluitoare. Acesta sustine ca, in perioada in care Bianca Dragusanu era intr-o relatie cu designerul Catalin Botezatu si lucra ca asistenta la show-ulde noapte, au avut cateva momente de intimitate. Marculescu a marturisit pe canapeaua lui Dan Capatos ca el si Bianca s-au sarutat de cateva ori, in cabina de machiaj de la Antena 1, potrivit Libertatea.

Scandal ca la usa cortului intre regii tiganilor. Daniel Cioaba dezvaluie motivul pentru care fratele sau nu poate fi liderul romilor. Dorin Cioaba declara luni in exclusivitate pentru Cancan o ca fratele sau a fortat nota cu o seara inainte de inmormantarea tatalui lor ca sa fie si el numit rege, si ca acesta a urmarit sa puna mana pe coroana de aur care valoreaza aproximativ 150.000 euro. La 24 de ore de la aceasta afirmatie, Daniel, fratele sau, a iesit la atac si a facut o serie de declaratii incendiare. A afirmat, printre altele, ca Dorin are un baiat infiat, iar daca acesta i-ar urma la tron, romii ar fi condusi de un roman, scrie Cancan.

Salam, n-aveai cum sa te lasi singur de cocaina! Curat si sigur. Asa credea Florin Salam ca isi satisface nevoia de a se droga. Manelistul mergea pe mana omului sau de incredere, pentru a-i aduce cocaina de la traficantii din Constanta. Manelistul spune, insa, ca s-a lasat de droguri, dupa doi ani de consum. Click! a stat de vorba cu un specialist care ne-a spus daca se poate sau nu scapa asa de usor de dependenta. "In mod sigur nu, doar daca respectiva persoana a fost un consumator ocazional, adica se droga o data la cateva zile, si daca si-a diminuat doza treptat", a declarat dr. Bengescu pentru Click.

Gabi Tamas, noul fundas al lui CFR Cluj, la o noua betie cu scandal. Alaturi de noul tovaras de pahar Florin Costea, Gabriel Tamas s-a dat in stamba intr-un club de manele din Cluj- Napoca, chiar in primul weekend liber din "era" CFR Cluj. Conform gazetade cluj.ro, cuplul de jucatori prieteni "la catarama" cu paharul a facut show in acea locatie, oripilandu-i pe clienti si pe chelneri, deopotriva. "Incalziti" bine de aburii alcoolului, "fratii dinamita" le-au aratat chilotii chelneritelor! Culmea, cel care a dat tonul la "dezechipare" a fost colegul de suferinta al neintelesului Tamas, Florin Costea, citeaza Libertatea.