Cum decurge o zi din viata finantatorului Stelei la puscarie! Lui Gigi Becali ii canta cocosul la ora 6.00. Obisnuit in libertate sa se trezeasca la ore la care alti romani sunt deja satui de munca si sa ia micul dejun in vesela din portelan, tolanit pe canapele de mii de euro, finantatorului Stelei i se da acum desteptarea la ora 6.00. Timp de jumatate de ora dupa aceea, fostul politician trebuie sa-si faca patul, sa se spele, sa se barbiereasca si sa se pregateasca de apel, atunci cand toti detinutii sunt trecuti la inventar. Apoi, Gigi ia micul dejun, unul mult mai sarac in proteine, dar din care nu lipseste branza de oaie. De la ora 8.00 pana la 12.00, latifundiarul din Pipera are program de voie, in care se poate plimba prin curte, poate vorbi la telefon cu rudele si poate face o tabla cu colegii de suferinta. Cand gusta din plin aerul dulce al libertatii, pe Becali il puteam vedea, la aceleasi ore, la palatul de langa Guvern, stand la taclale cu jurnalistii sau punand la cale vreo afacere care-i baga in conturi milioane de euro, scrie Libertatea.

VedeteFoto: Colaj foto

Stiai ca Maria Tanase s-a iubit cu Brancusi? Afla detalii picante din viata artistei! La 17 ani se angajeaza casierita la Herdan, un restaurant unde se manca pe saturate cu numai sapte lei. In 1934 s-a prezentat la un casting organizat de Constantin la Teatrul Carabus, care cauta tineri talentati pentru muzica usoara. A cantat pentru prima data in fata publicului in 1921, la Caminul Cultural din cartier. La 25 de ani s-a iubit cu Brancusi, care avea pe atunci 62 de ani. Castiga o avere, dar cheltuia tot atata. Isi daruia cele mai scumpe rochii fetelor tinere si sarace pe care le intalnea in drumurile ei. A murit pe scena, asa cum si-a dorit. A fost insotita pe ultimul drum de un val de oameni, cum numai la moartea unui mare artist al lumii s-a mai intamplat, scrie Click.

O celebra vedeta TV ii spune adio sotului imediat dupa ce au facut nunta. La nici sase luni de la cununia civila, se pare ca Alina Puscas si sotul ei, neamtul Viktor si-au spus ADIO. Afaceristul a confirmat deja pe Facebook despartirea de frumoasa bruneta. De altfel, el ar fi parasit deja caminul conjugal. Se pare ca Vicktor a decis sa puna capat mariajului, iar surse din anturajul celor doi spun ca Alina ar avea deja alta relatie, dezvaluie Cancan.

Antonia are liber la iubit? Se zvoneste ca in sfarsit Alex Velea a divortat la notar de Ana. Serios zdruncinata dupa ce au aparut informatii legate de relatia extraconjugala dintre Alex Velea si Antonia, casnicia artistului cu Ana pare sa fi ajuns la final. Surse din apropierea acestora au marturisit cei ca doi soti au avut in plan, saptamana aceasta, un nou drum la notar, pentru a semna actele de divort. Alex si Ana Velea au mai avut o tentativa de a se desparti oficial, in urma cu cateva luni, insa s-au razgandit in ultimul moment si si-au mai dat un termen pentru o impacare. "Ana si Alex au stabilit telefonic sa se intalneasca la notar, zilele trecute", a spus pentru Libertatea un apropiat al acestora.

"Da' gaina, unde-i gaina?" Iulia Albu, aparitie dubioasa pe covorul rosu! Si-a aratat si sanii, si desuurile in vazul tuturor! Cand e vorba de soc, deja Iulia Albu scrie istorie si probabil ca ar reusi sa ia pe toata lumea prin surprindere daca ar aparea la un eveniment monden imbracata clasic. Pana la momentul acela insa... In ciuda frigului si a ploii de afara, Iulia Albu a vrut sa arate ca organismul ei e bine imunizat, iar raceala nu se poate lipi de ea. Asa ca, intr-o seara de octombrie, si-a lasat acasa sutienul si o buna parte din bluza ca sa iasa la o petrecere, scrie Cancan.

Andrei Zaharescu rupe tacerea! In ce relatii a ramas cu Andreea Berecleanu! Divortul dintre Andrei Zaharescu si Andreea Berecleanu a lasat urme pe chipul si in sufletul purtatorului de cuvant al Guvernului. Dupa un mariaj de 15 ani, incheiat printr-o separare la care nimeni nu se astepta, Andrei Zaharescu a facut primele declaratii. "Multi ne dorim ca viata sa fie intr-un anume fel. Viata, insa are toate culorile. Lucrurile frumoase sunt foarte multe, intr-o casnicie de 15 ani, e greu sa spun acum care a fost cel mai frumos. Copiii sunt foarte importanti. Imi vin in minte doua momente, nasterea Evei si a lui Petru. Pe cat posibil sigur voi petrece din ce in ce mai mult timp cu ei", a spus Zaharescu la Acasa Tv, potrivit Click.