Ioan T. Morar dezvaluie de ce a fost dat afara Andrei Zaharescu de la PRO TV. Jurnalistul Ioan T. Morar, fost angajat al trustului Pro, explica, intr-o postare pe blogul personal, citata de Evenimentul Zilei, adevaratele motive din spatele plecarii lui Andrei Zaharescu din televiziunea patronata la acea vreme de Adrian Sarbu. Zaharescu si Morar au fost colegi in cadrul unei emisiuni matinale difuzata de PRO TV. Dupa plecarea brusca a lui Zaharescu de la pupitrul stirilor matinale, povestea demisiei lui a ramas necunoscuta publicului. Fostul purtator de cuvant al Guvernului si proaspat numit consul la Cape Town, Andrei Zaharescu, ar fi incasat bani in mod ilegal.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Ditamai bomba mediatica sta sa explodeze! "Inca o ticalosie si gata. Spun tot!". Bendeac ameninta ca va face totul public pe Youtube. Deranjat de iesirea lui Mircea Badea, care compara situatia lui Willmark, dat afara de Pro TV, cu situatia sa, ingradit la exprimare de trustul Intact, Mihai Bendeac raspunde mai dur ca niciodata si ameninta cu super-dezvaluiri senzationale despre aspectele nestiute din spatele trustului Intact. Actorul cere pe un ton hotarat ca pana miercuri sa fie declarat liber de contract de reprezentantii Antenei 1. In caz contrat, va iesi in fata opiniei publice cu dezvaluiri picante despre secretele ce stau in spatele scandalului, anunta Libertatea.

Andreea Marin a revenit pe sticla. Uite ce decolteu ametitor a etalat in direct. Andreea Marin a revenit in televiziune duminica seara, cu emisiunea "Pretuieste Viata", la TVR. Fosta "Zana" a fost o aparitie de senzatie in lumina reflectoarelor. Andreea a purtat o rochie midi, plina cu paiete, fiind sclipitoare la propriu, in timp ce decolteul a fost unul extrem de indraznet. Vedeta a vorbit, in prima emsiune despre sentimentele care o incearca, pasind in studioul care cu ani in urma gazduia celebra emisiune "Surprize Surprize", scrie Libertatea.

Gabi Cristea se muta cu noul iubit? Detaliul care i-a dat de gol. Gabriela Cristea nu se mai fereste sa apara in public alaturi de noul ei iubit, Tavi Clonda. Dupa ce au demonstrat ca isi dau frau liber sentimentelor chiar si la serviciu, Gabi si Tavi au fost surprinsi de fotoreporterii Click in timp ce au mers la un magazin specializat de mobila. Inevitabil, avand in vedere ca cei doi au parut a fi cat se poate de apropiati si confortabili unul in preajma celuilat, multa lume se poate intreba daca au palnuri sa se mute impreuna, avand in vedere ca au mers sa se uite al mobila.

El e iubitul arab al Ramonei Gabor! Bruneta si-a dat pe fata relatia cu barbatul care o umple de cadouri scumpe. Ramona Gabor are de cateva luni bune o relatie cu un arab bogat, dar pana acum si-a tinut "cucerirea" departe de ochii curiosilor. Daca barbatul a fost tinut in umbra, cadourile scumpe pe care acesta i le ofera au fost imediat fotografiate si puse pe pagina Ramonei de Facebook. De altfel, intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru Cancan, mezina familiei Gabor a recunoscut ca duce o viata de lux in Dubai si ca primeste cadouri foarte scumpe, dar a precizat ca relatia ei cu arabul este in stadiu incipient, motiv pentru care nu-si face planuri de viitor cu el.