Vestea a picat ca un traznet! O fosta vedeta TV de la noi a fost condamnata la inchisoare! Mama ei a ajuns de urgenta la spital! Cand a aflat ca fiica sa a fost condamnata la trei ani de inchisoare cu executare, mama Monei Constantinescu a lesinat si a fost dusa de urgenta la spital, fiind la un pas sa sufere un infarct. Al doilea, care ar fii putut sa-i fie fatal! Pe Mona Constantinescu o stiti de pe vremea cand dansa la "Fata de la miezul noptii"(Taraf TV). Dupa inchiderea show-ului porno de manele, Mona a fost imediat implicata intr-un dosar in care apare si numele lui Adrian Minune (un scandal soldat cu injurghierea unui barbat). Pentru ca a primit interdictie sa se afle in acelasi loc cu manelistul, focoasa bruneta nu a mai putut dansa in restaurante cu acelasi specific si a ramas somera, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Are 40 de ani, dar se poarta ca la 4. Ce vedeta a dat in mintea copiilor. Are 40 de ani, dare se poarta de parca ar avea patru. Oana a postat pe internet, joi, un filmulet in care apare "conducand" o masinuta de jucarie, pentru copii. Oana Zavoranu a postat pe o retea de socializare un filmulet in care "conduce" o masinuta de jucarie, pentru copii. In imagini, se observa cum Oana se amuza teribil de pozana ei. Filmuletul postat de brunet este insotit de un mesaj prin care aceasta isi explica gestul de a face public filmarea. "Haideti sa ca binedispun putin,sa vedeti cat de " sobra" sunt cand merg uneori la cumparaturi si nu in ultimul rand cat de " trista si abatuta sunt" in ultima vreme:))).. , a scris Oana pe Facebook, anuntaClick.

Toata tara vrea sa o vada! Ghita Ciobanul are o sotie super sexoasa! Ciobanita va lua numai like-uri cu decolteul ei generos. Ghita ciobanul este un personaj devenit viral peste noapte datorita destinului care l-a scos in calea unei firme cunoscute de telefonie mobila ce l-a folosit in reclamele sale. Cu peste 400.000 de fani pe Facebook, barbatul din Jina are in spate o sotie care, incet, incet, tinde sa-i calce pe urme. Cu decolteul sexy la vedere, si sotia lui Ghita Ciobanul din reclama la telefonia mobila pozeaza ca o veritabila seducatoare. Conform protvmagazin.ro, tanara in varsta de 21 de ani s-a nascut in localitatea Balan din Salaj si are cont pe Facebook de acum doi ani, de cand era inca la liceu. La acea vreme aceasta posta si fotografii mai putin cuminti, cum este cea in care sta in pat, cu o atitudine foarte sexy, informeazaLibertatea.

Toti barbatii vor fi fericiti cand vor afla asta: "O sa pozez intr-o revista pentru barbati". La ea sigur nu te asteptai. Doinita Oancea a declarat, mai in gluma, mai in serios, ca se gandeste sa pozeze intr-o revista pentru barbati. Deocamdata, actrita munceste din greu pentru a obtine un trup tras prin inel, dar cand va duce acest lucru la bun sfarsit in in calcul posibilitatea de a se dezbraca intr-o revista pentru barbati. Ea a discutat despre asta si cu iubitul ei. "I-am spus iubitului meu, sub forma de gluma, dar cine stie, ca daca imi iese proiectul sa slabesc patru kilograme, sa ma fac patratele, o sa pozez intr-o revista pentru barbati", a declarat actrita pentru emisiunea "Povestiri adevarate" de la Acasa TV, scrieCancan.

Secretul din dormitorul Andei Adam care o va innebuni pe Bianca: "Am crezut ca e al lui Victor". Marco Pisani a vorbit joi seara in cadrul emisiunii "La Maruta" despre relatia pe care a avut-o cu Anda Adam. Barbatul a marturisit ca atunci cand a mers in vizita la Anda a vazut pe noptiera acesteia un parfum barbatesc, despre care a crezut ca-i apartinea lui Victor Slav. Marco Pisani a subliniat in cadrul emisiunii realizate de Catalin Maruta ca nu a avut o relatie cu Anda Adam, dar ca s-au distrat impreuna. Afaceristul a precizat faptul ca Anda a fost acasa la el, dar ca si el i-a vizitat dormitorul frumoasei blonde. Intrebat de Maruta daca nu a l-a deranjat faptul ca in locuinta Andei erau si haine de-ale lui Catalin Botezatu, iubitul oficial al cantaretei, Pisani a marturisit ca nu a vazut nicio haina care sa-i apartina acestuia. Barbatul a precizat insa ca a vazut mai multe parfumuri barbatesti despre care a crezut initial ca-i apartin Andei Adam. Acesta a precizat insa ca vedeta i-a explicat ca ei ii plac parfumurile barbatesti, anuntaClick.