Se incinge atmosfera! Mihaela Radulescu se va undui in fata fostului sot Stefan Banica jr. Din dorinta de a ajuta o familie, sau de dragul audientei, cei de la PRO TV o vor aduce in ringul emisiunii "Dansez pentru tine" pe Mihaela Radulescu. Diva va fi pusa fata in fata cu fostul ei sot, Stefan Banica jr. Cei doi au fost casatoriti doar doi ani. Probabil ca ar fi format mai mult timp un cuplu, daca diva nu l-ar fi prins pe artist inseland-o. Cel putin, asa a explicat Mihaela despartirea de Stefan. Insa, conform zvonurilor aparute ulterior divortului, si violenta verbala a artistului ar fi determinat-o pe vedeta TV sa puna capat mariajului lor dupa doar doi ani, potrivit Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Angela Gheorghiu are un iubit cu 22 de ani mai tanar. La cinci luni de la despartirea de contratenorul Cezar Ouatu, Angela Gheorghiu iubeste din nou. Celebra soprana traieste fiorii dragostei alaturi de un medic stomatolog, cu 22 de ani mai tanar decat ea. Cei doi amorezi au dat frau liber sentimentelor, duminica, intr-un parc din Capitala, unde s-au sarutat si s-au giugiulit ca niste adolescenti. Cei doi indragostiti au sfarsit ziua in vila sopranei, unde stomatologul si-a carat si cateva lucruri, potrivit Click.

Au aparut primele probleme intre "Zana" si iubitul ei turc. Fericirea Andreei Marin atarna de un fir de ata. Cand totul parea ca merge ca pe roate intre Andreea Marin si Tuncay Ozturk, se pare ca au intervenit si problemele de cuplu. Turcul se afla in postura de a alege intre cariera si femeia pe care o iubeste. Conform jurnalistilor de la revista Spy, se pare ca Andreea si Tuncay trebuie sa mai treaca peste un hop, acela al carierei tanarului. Cu alte cuvinte, Tuncay este prins la mijloc intre iubirea pentru Andreea, dar si pasiunea pentru medicina. Se pare ca sefii lui Tuncay fac presiuni si ii dau un ultimatul turcului, obligandu-i parca sa se casatoreasca mai repede, citeaza Cancan.

Delia, in sanii, in noul videoclip! Cantareata a pregatit in detaliu marea lansare a videoclipului peisei "Doar pentru tine", care a avut loc luni seara. Ea a anuntat evenimentul pe reteaua de socializare si chiar a invitat si 30 de amici virtuli la un local din Centrul Vechi al Capitalei, acolo unde a avut loc lansarea. Imaginile din noul clip dezvaluie o Delia Matache cu totul schimbata, desprinsa dintr-o alta epoca, avand un stil retro si o poveste complexa. Totusi, printre cadrele in care este foarte... imbracata, s-au strecurat si cateva imagini sexy, in care artista este topless si isi acopera sanii cu mainile, potrivit Libertatea.

Cornel Patrichi sustine ca inlocuirea lui Wilmark la Pro Tv a fost premeditata. Cornel Patrichi este de parere ca Wilmark a fost dat afara de la "Dansez pentru tine" premeditat. Fostul coregraf de la celebra emisiune de la Pro Tv a mai spus la Kanal D, ca juratilor li se spune ce vedete trebuie pastrate in concurs de dragul raiting-ului. Cornel Patrichi pretinde ca Wilmark nu avea cum sa fie inlocuit in juriu cu numai doua ore inainte de inceperea emisiunii. "Lucrurile nu au fost hotarate in ziua aia, ci premeditate cu cateva zile inainte. Cum de a aparut nevasta lui Petre imbracata superb si coafoata ca pentru covorul rosu, nu aveai timp in doua ore", sustine Cornel Patrichi, care si el a fost eliminate din juriul de la "Dansez pentru tine", potrivit Click.