In sfarsit are iubit! O blonda din showbiz si-a gasit jumatatea! "E iubirea mea". Cat o va tine de data asta? Soarele a rasarit si pe strada Simonei Trasca. Blondina iubeste cu patima un barbat, a carui identitate nu vrea inca sa o divulge. Simona Trasca s-a fotografiat in ipostaze tandre cu un barbat, pe care nu se simte inca pregatita sa il arate public. Ea le-a marturisit prietenilor de pe Facebook ca este implicata in relatie, iar cu aceasta ocazie si-a schimbat si statusul de pe reteaua de socializare. "E iubirea mea secreta momentan. E mai bine asa pentru inceput", a scris ea, marturisind, totodata, ca aceasta noua relatie a ei va tine "cat va vrea Dumnezeu", scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Bat clopotele de nunta! Andreea Marin s-a logodit cu iubitul turc. Au trecut doar cinci luni de cand Andreea Marin si Tuncay Ozturk au anuntat public ca formeaza un cuplu, dar au facut deja urmatorul pas. Cei doi s-au logodit de curand. Cel care a dezvaluit secretul "zanei" a fost chiar Tuncay, care a anuntat pe contul lui de Facebook ca i-a cerut mana Andreei, iar aceasta a acceptat. "Eu si logodnica mea suntem proprii nostri sefi", a scris, printre altele, iubitul turc al Andreei Marin. Prezentatoarea tv a recunoscut acest lucru, in direct, la emisiunea nocturna de la Kanal D. "M-a dat de gol... da, ne-am logodit. Nu vreau sa dau mai multe detalii. Stim bine ce ne dorim, ce se petrece intre noi, dar nu vreau sa intru in amanunte. Evenimentul este foarte recent. Mi-am dorit foarte mult sa fiu iubita, pretuita ca femeie. Tuncay mi-a daruit acest sentiment si m-a facut sa infloresc. E simplu", a declarat vedeta, anuntaClick.

Sarut pasional si miscari lascive, in club. Delia, in ipostaze hot. Lansarea celui mai nou videoclip al sau, pentru piesa "Doar pentru tine", a fost prilej de mare distractie pentru Delia Matache. La finalul evenimentului de lansare, care a avut loc intr-un club din Centrul Vechi din Capitala, Delia s-a dezlantuit. Cu emotiile lansarii date deoparte si inconjurata de prieteni, Delia a lasat frau liber distractiei si sentimentelor. Vedeta, o aparitie extrem de sexy la petrecerea de aseara, s-a lasat sarutata de partenerul ei, dar si pipaita de una dintre cele mai senzuale, dar si mai apreciate dansatoare ale ei, Andreea Popescu. Cu miscari lascive, dar profesioniste, cele doua au oferit un real spectacol celor prezenti. Spectacol a facut Delia si cu partenerul ei. Ei nu s-au scapat din ochi toata seara si s-au sarutat pasional, informeazaLibertatea.

Lora a spart gheata! Artista a fost pozata goala, intinsa pe un pat, iar imaginea a ajuns pe internet. Cantareata fost fotografiata in costumul Evei. Lora arata formidabil fara haine, iar fanii i-au facut zeci de complimente. Vedeta a postat pe internet o fotografie in care apare goala. Lora a lasat la vedere doar ce a vrut ea, anume o parte din trupul ei de felina, insa partile le-a pastrat doar pentru sotul ei, Dan Badea, scrieCancan.

Nici machiajul nu o mai ajuta! Uite ce riduri are Andra la doar 27 de ani. Andra si-a socat fanii, dupa ce a postat pe o retea de socializare o fotografie in care se vede ca nici macar machiajul nu o mai poate ajuta sa-si ascunda ridurile adanci din jurul ochilor. Andra este una dintre cele mai indragite prezente feminine din industria muzicala autohtona. Cantareata a vrut sa le faca o surpriza placuta fanilor si a postat mai multe fotografii cu ea pe o retea de socializare fara a mai tine cont ca nu le-a trecut prin "filtrul" Photoshopului. In imagini, se poate observa ca nici macar straturile abundente de fond de ten si pudra nu o mai pot ajuta pe vedeta sa-si ascunda ridurile adanci din jurul ochilor, anuntaClick.

Anda Adam, in bratele celui mai sexy barbat din lume. Anda Adam (33 de ani) va fi, cu siguranta, invidiata de multe femei din lume pentru privilegiul de a colabora cu musculosul DJ Willy Monfret. Anda l-a cunoscut pe Willy Monfret, celebrul DJ si fotomodel cu radacini exotice nascut in Franta, prin intermediul managerului ei, si, la scurt timp, au batut palma pentru o colaborare pe plan muzical. Surse din anturajul artistei ne-au declarat ca Anda va interpreta refrenul unei piese de-a lui Monfret, iar el va aparea in urmatorul ei videoclip. Cei doi pastreaza legatura prin telefon, dar si prin intermediul e-mailurilor si pun la punct momentul in care se vor intalni in studio. Willy Monfret, votat pe site-urile de specialitate drept cel mai sexy barbat din lume, a colaborat inclusiv cu Nicki Minaj, informeazaLibertatea.