S-a dezbracat si le-a dansat barbatilor in pat, in lenjerie. Dupa ce s-a crezut Beyonce si Rihanna, Giulia a trecut la Shakira! Nici nu s-a mai linistit scandalul legat de rochia "cu icoane" pe care Giulia a purtat-o la o iesire mondena, ca artista e din nou in centrul controverselor. In urma cu cateva saptamani, v-o aratam pe Giulia la Brasov, pe scena RMA, unde show-ul ei (de altfel, unul apreciat) a parut un pic inspirat din cele ale lui Beyonce. De altfel, Giulia ne si povestea, intr-un interviu, ca nu numai Beyonce, ci si Nicole Scherzinger sunt aproape de sufletul ei de artista. Pe lista o putem adauga acum pe Shakira. In cel mai recent clip, pentru piesa "My Life", cantareata are multe scene de dans, care se petrec in pat. Exact ca si in cazul unui alt videoclip, de data aceasta al Shakirei, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Iese in club cu unul, se saruta cu altul! Anda Adam si Bote, extrem de pasionali in vazul tuturor. Anda Adam a fost surprinsa recent in bratele unui DJ celebru, dar se pare ca nu l-a dat uitarii nici pe Botezatu. La cea mai recenta editie a emisiunii "Te cunosc de undeva", Anda a intrat in pielea Dalidei. Cantareata a avut parte de ajutor din partea lui Catalin Botezatu, care a intrat in pielea lui Alain Delon pentru a interpeta impreuna piesa "Paroles, parols": La sfarsitul prestatiei, Anda si Bote nu au stat pe ganduri si s-au sarutat pasional chiar pe scena emisiunii, sub privirile juratilor, anuntaClick.

Imagine de infarct! Uite ce a aratat in toata splendoarea o vedeta din Romania. Este una dintre vedetele din tara noastra care este foarte admirata pentru felul in care arata, in special pentru unul din atuurile ei fizice. Roxana Ciuhulescu este vedeta cu cele mai lungi picioare din showbiz-ul autohton. Oriunde apare, picioarele ei fac furori. In plus, fosta prezentatoare de televiziune are si un trup foarte bine facut, dar si un chip care nu poate trece neobservat. Vedeta participa, saptamana aceasta, la emisiunea "Cireasa de pe tort", de la Prima TV. Intr-una dintre zile, in limuzina care o transporta la gazda zilei, Roxana Ciuhulescu a oferit imaginea zilei. Fusta de culoare rosie, foarte scurta, i-a jucat feste vedetei si s-a ridicat exagerat de mult, astfel ca Roxana a fost fotografiata cu picioarele in toata splendoarea lor, descoperite de sus pana jos. Ce-i drept, are si cu ce se lauda, picioarele ei aratind de-a dreptul spectaculos, informeazaLibertatea.

Nu avea silicoanele de acum, dar nu se sfia sa se dezbrace in fata camerei. Loredana Chivu cam recunoaste ca a facut videochat. Loredana Chivu ascunde multe detalii cu privire la trecutul ei, insa un lucru pare ca a iesit la iveala, din greseala, chiar din gura ei. Intr-o inregistrare telefonica in care Loredana Chivu vorbeste cu Marius Televijan, asistenta pacatoasa pare ca recunoaste fara niciun fel de jena ca nu este nici prima nici ultima cand s-a dezbracat in fata unei camere de filmat si a facut videochat. Ca si cum ar fi incercat sa se justifice, blonda sustine ca toate fetele fac acest lucru mai devreme sau mai tarziu. Sau poate ca Loredana se bazeaza pe anumite detalii, doar de ea stiute, scrieCancan.

Cum arata Adela Popescu nemachiata si necoafata. Adela Popescu marturiseste ca este un om echilibrat si simplu, caruia nu-i plac diferentele prea mari si prefera oricand senzatiile pure in defavoarea celor ambalate frumos. Actrita are o relatie foarte apropiata cu fanii ei, carora nu ezita sa le arate bucati din viata personala. Blonda a vrut sa-si impresioneze prietenii virtuali cu o delicatesa gatita de iubitul ei, Radu Valcan, si a postat pe o retea de socializare o fotografie din intimitatea lor. In imagine, Adela este imbracata in pijamale, cu parul valvoi si complet nemachiata. Cei 26 de ani care au trecut peste vedeta se pare ca nu si-au lasat amprenta si Adela poate fi confundata cu o adolescenta de 18 ani, anuntaClick.

O vedeta de la noi a ajuns de urgenta la spital, in Filipine! Familia ei este in alerta. Este vorba despre frumoasa Rellys Tonu, pe care o vezi in fiecare zi la rubrica "Vremea". Aflata in Filipine, acolo unde a reprezentat Romania la "Playmate of the Year", a ajuns de urgenta la spital. Rellys Tonu (Raluca Tonu, pe numele ei) apare intr-o fotografie pe Facebook pe un pat de spital, avand la mana o "bratara" aplicata de catre personalul medical, pe care are trecute datele personale. Ea a postat si un mesaj in care anunta ca a ajuns la spital, dar in care face si o gluma: "Si uite asa ajungi la spital impreuna cu cea mai buna prietena li ea face glume pe seama ta. Noapte buna". Ea se refera la una dintre concurentele de la "Playmate of the Year", cu care s-a imprietenit si care a insotit-o la spital. Totusi, desi nu a vrut sa isi ingrijoreze familia, se pare ca mama modelului a aflat de pe Facebook si a incercat, fara succes insa, sa ia legatura cu fiica ei. "Mama lui Rellys mi-a scris pe Facebook, pentru ca ne stim din Timisoara. Era speriata de ce a vazut pe internet si mi-a spus ca nu poate lua legatura cu ea. Si sunt si eu ingrijorat pentru ca nu stiu ce i s-a intamplat. Sper sa fie totul bine si sa reusim sa vorbim cu ea", ne-a declarat designerul Adrian Haiduc, aflat in SUA, informeazaLibertatea.