Testamentul lui Sergiu Nicolaescu, facut public. Ultima dorinta nu i-a fost indeplinita. Celebrul regizor si-a dorit sa fie inmormantat crestineste. Iolanda Nicolaescu cere anularea testamentului daca tot nu a fost respectat. Iolanda Nicolaescu, sora regretatului regizor, se afla in conflict direct cu cumnata sa, Dana, singura mostenitoare, conform testamentului. Revoltata de faptul ca ultima dorinta a fratelui ei, aceea de a fi ingropat crestineste, nu a fost respectata, Iolanda Nicolaescu cere anularea testamentului. In acest caz, averea ar fi impartita in mod egal intre cele doua mostenitoare, sotie si sora, scrie EVZ.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Raduleasca l-a lasat fara replica pe Banica jr.: ᅡLa nunta noastra eu am dansat cu altii, ca tu cantaiᅡ. Cel mai asteptat moment de la ¬Dansez pentru tine" de vineri seara a fost intalnirea dintre Mihaela Radulescu si fostul ei sot, Stefan Banica jr. Iar asta deoarece picanteriile nu s-au lasat asteptate. Diva a dansat cu chilotii la vedere, Banica a complimentat-o, ea i-a dat replici acide, noteaza Click.

Andreea Marin nu si-a mai vazut copiii de un an. Cu toate acestea, Andreea Marin se asigura ca fetita si baiatul pe care i-a adoptat ᅡla distantaᅡ au tot ce le trebuie. Andreea Marin (39 de ani) nu are doar un singur copil, pe Violeta (6 ani). Zana a mai adoptat doi: pe Mariama (13 ani), din Niger, si pe Shuanglong (14 ani), din China. Impresionata de saracia lucie a unor copii proveniti din familii fara posibilitati, Andreea Marin devenea, mai intai in 2008, apoi in 2010, mama adoptiva a unei fetite din Niger, Mariama, si a unui baietel din China, Shuanglong. Continuarea in Libertatea.

Bianca isi arata fundul prin Dubai, fara Slav. Bianca Dragusanu pare sa fi uitat de problemele pe care le are, survenite mai ales dupa ce s-a aflat ca a facut avort. Plecata recent in Dubai, fara Victor Slav, ea da dovada ca a reusit sa se detaseze de lucrurile rele din viata ei, prin intermediul imaginilor pe care le publica din ce in ce mai des pe pagina personala de Facebook, scrie Click.

Soc! Gerard Butler e bisexual? Credeai, ca mai toata lumea, ca Gerard Butler e un armasar care-nsira femei? Ei bine, nimic mai gresit! Superstarul hollywoodian a socat zilele trecute, declarand ca a avut relatii si cu barbati! Oare... Madalina Ghenea stie? Gerard Butler (43 de ani) e considerat un adevarat sexsimbol la Hollywood si are milioane de fani in toata lumea, atat femei, cat si barbati, regasindu- se chiar si in topul febletilor homosexualilor, sustine Libertatea.

Divort-fulger in showbiz! Cuplul care si-a luat adio la numai 2 ani si jumatate de casnicie. Nimeni nu a crezut ca relatia lor va rezista si iata ca toate energiile negative indreptate in directia lor s-au concretizat intr-o despartire. La numai 2 ani si jumatate de la casnicie, mireasa minora Courtey Stodden si actorul din "Dosarele X" Doug Hutchison au decis sa puna punct mariajului si sa o apuce pe cai diferite. Potrivit tabloidelor internationale, cea care a decis sa puna piciorul in prag este insasi tanara in varsta de 19 ani, care incepuse sa se certe cu sotul de cateva luni, potrivit Perfecte.ro.