Andreea Marin a pus ochii pe alt barbat. Zana s-a dat la un bucatar! Proaspat logodita, Andreea Marin (39 de ani) s-a declarat cucerita de un barbat, altul decat iubitul oficial. Fericitul caruia Andreea i-a si cerut numarul de telefon chiar in fata camerelor de luat vederi e Alexandru Iacob, bucatarul de 26 de ani de la "Top Chef" care a dat-o pe spate cu retetele de chisleag si chitan, aflam din Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Ilie Nastase, gest de necrezut la nunta cu Brigitte Sfat. La 67 de ani, Ilie Nastase i-a rupt cu dintii jartiera lui Brigitte. Cel mai indragit tenisman a facut nunta sambata seara, la Poiana Brasov, in prezenta a 300 de invitati. Nunta de poveste, sambata seara, la Poiana Brasov. Ilie Nastase (67 ani) si Brigitte Sfat (37 ani) au facut o petrecere de pomina in prezenta a 300 de invitati. Mirii, imbracati la patru ace - el intr-un costum negru cu papion, ea intr-o rochie alba, de dantela, adusa de la Viena - au aratat superb pe ringul de dans, la valsul care a pornit cheful, noteaza Click.

O imagine cu Inna complet dezbracata face furori pe internet! Dupa ce o vezi nu o sa te poti abtine sa nu-i dai like. Cantareata a reusit insa sa realizeze o sedinta foto de-a dreptul incendiara, in care apare complet dezbracata, acoperindu-si zonele intime. Fanii Innei sunt deja obisnuiti cu imaginile provocatoare pe care artista le publica pe paginile sale de Twitter, Instagram si Facebook. Continuarea pe Wowbiz.ro.

Oglinda, oglijoara cine are cea mai frumoasa rochie de mireasa din tara?! Bianca, Celia, "Bebelusa" Oana, Brigitte sau Alessandra? Ziua nuntii e mereu una speciala si, atunci cand vine vorba de rochia de mireasa, e clar ca toate fetele vor sa fie cele mai frumoase. Lucrurile sunt cu atat mai complicate in cazul vedetelor. Rochie de sirena, rochie de printesa, cu crinolina sau fara, cu voal lung sau scurt. Cele mai multe fete viseaza inca de mici la ziua cand vor deveni mirese si, desi gusturile si moda poate se mai schimba odata cu anii, e clar ca tinuta este unul dintre punctele cele mai importante de pe ordinea de zi. Integral in Cancan.

Nici nu o sa-ti vina sa crezi ce repede castiga Bianca banii! Ce a spart in Dubai, a recuperat la¬ Vacanta in Dubai a lasat o gaura adanca in buzunarul Biancai Dragusanu! Diva si-a cumparat de acolo o groaza de haine, toate de fite, a aruncat cu sutele de euro prin restaurante si s-a distrat, fireste, pe bani buni, pe plajele din apropierea hotelului! Cu toate acestea, roscata nu a ramas cu conturile goale multa vreme, caci, la intoarcerea in tara, a participat la evenimente, care au redresat-o rapid financiar, la unul dintre ele, castigand in doar doua ore, peste 2000 de euro, potrivit Wowbiz.ro.