Primul barbat din showbiz care isi pune silicoane! Detaliile unei operatii incredibile. Isi doreste un trup plin de muschi, dar nu vrea sa ridice un deget pentru asta. Ca sa nu petreaca luni intregi la sala de fitness, stilistul vedetelor s-a gandit sa apeleze direct la estetician pentru a avea pectoralii mult visati. Adrian Pescariu este un obisnuit al cabinetelor de chirurgie estetica. Cu ani in urma si-a facut de mai multe ori rinoplastie, iar acum isi doreste pectorali artificiali. "O sa-mi pun silicon in sani. Interventia va fi prin sfarc asa ca nu o sa se vada absolut nimic. Barbatii din cluburi in loc sa le puna iubitelor silicoane ar trebui sa investeasca in imaginea lor ", a spus Adrian Pescariu, potrivit Click.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Andreea Marin a socat audienta cand a aparut asa! Uite ce greseala a facut vedeta! Andreea Marin nu are intotdeauna aparitii reusite, motiv pentru care o gasim deseori la rubrica "prost imbracate". O tinuta cu care a aparut insa la emisiunea pe care o prezinta a fost la un pas de a fi combinatia castigatoare. Numai ca, o piesa din vestimentatie a stricat totul, turtindu-i foarte tare sanii. Andreea Marin a avut o aparitie surprinzatoare in cadrul emisiunii pe care o prezinta, "Pretuieste viata". Vedeta a combinat o pereche de pantaloni negri, drepti, cu o vesta alb-murdar, prinsa in talie cu un accesoriu auriu. Daca la prima vedere tinuta este una reusita, un detaliu care se putea vedea de sub piesa alba te ingrozea de-a dreptul, scrie Libertatea.

Ramai masca! Am aflat motivul halucinant pentru care Ruby nu o sa se apara vreodata mai dezbracata de atat la "Dansez pentru tine". Emotiva si fara o pregatire speciala de dansatoare profesionista, Ruby pare ca abia mai face fata antrenamentelor stricte de la "Dansez pentru tine". Dar totul se compenseaza cu o inima mare si gata de sacrificii. Concurenta la "Dansez pentru tine", Ruby da tot ce poate in "Ringul visurilor", dar, desi nimeni nu ar fi crezut inainte ca are probleme cu emotivitatea, tocmai aceasta ii pune piedici. "Nu reusesc deloc sa ma obisnuiesc cu scena de la 'Dansez pentru tine', fiind un show cu o amploare atat de mare, este foarte greu. Sunt foarte emotiva", ne-a explicat cantareata, scrie Cancan.

Lui Wilmark i se rupe ca a fost concediat. Unii s-ar fi asteptat ca Wilmark sa fie deprimat, suparat, nefericit ca a ramas fara serviciu, dupa ce sefii l-au dat afara de la "Dansez pentru tine". Insa, fostul jurat al concursului de la PRO TV o duce bine mersi dupa ce a incetat colaborarea cu acest post. Ba chiar acum are mai mult timp pentru distractie. Zilele trecute, el s-a relaxat la Brasov, apoi a fugit in Germania, la Munchen. Cu toate ca a primit oferte de la cateva televiziuni, Wilmark nu se grabeste sa ia o decizie legata de revenirea lui pe sticla. Columbianul a fost concediat cu doar cateva ore inainte de inceperea celei de-a 14- a editii a concursului "Dansez pentru tine" pe motiv ca ar fi participat, fara sa-si anunte sefii, la emisiunea "Roata Norocului" de la Kanal D, scrie Libertatea.

Nu a fost mireasa perfecta pentru Ilie Nastase! Detaliul care i-a stricat imaginea in noaptea nuntii! Au avut o nunta ca-n povesti intr-un decor ales pe masura. Ilie Nastase si Brigitte Sfat au stralucit toata seara, doar s-au aflat in centrul atentiei! Un detaliu insa a stricat imaginea miresei! Cu mai putine emotii si detasat putin de faptul ca se insura pentru a patra oara, Ilie Nastase a fost un ginere pus pe sotii. Tina a fost chiar aleasa inimii lui care n-a scapat de ochiul sau vigilet. Dupa ce a admirat-o in rochia alba, tip sirena, fostul campion la tenis a gasit totusi ceva de reprosat. "Imi place mireasa, imi place si rochia, ce nu-mi place sunt genele astea false pe care si le-a pus!", a spus zambind ironic Ilie Nastase, scrie Click.

Bijou a fost impinsa in fata masinii de cea mai buna prietena si a fost la un pas de moarte din cauza unei tumori pe creier! Pe scena pozeaza intr-o tanara sexy si atragatoare, dar in spatele acestei masti ascunde o drama cumplita. A trecut pe langa moarte la opt ani, cand a avut un accident de masina in urma caruia s-a ales cu o comotie cerebrala. Elena Turcu, cunoscuta mai bine ca Bijou, "cantareata fara chiloti", este in afara scenei o persoana modesta si plina de umor, chiar daca a fost incercata din plin de greutatile vietii. "Bijou in afara scenei este o persoana simpla, la locul ei, calculez tot timpul ce am de facut", ne-a spus Elena, scrie Cancan.

Cum a castigat Matt Damon 150.000 de dolari pe secunda. Actorul american Matt Damon ar fi fost platit cu suma de 3 milioane de dolari pentru o aparitie de 20 de secunde intr-o reclama la Nespresso, in regia lui Grant Heslov, alaturi de George Clooney, ceea ce inseamna 150.000 de dolari pe secunda. "Matt este una dintre putinele vedete de la Hollywood care a refuzat majoritatea ofertelor pentru reclame care promoveaza diverse produse. Dar aceasta oferta a fost insotita de un onorariu imens si de faptul ca lucreaza cu oameni in care are incredere", a declarat o sursa pentru publicatia The New York Post, scrie Gandul.