Halucinant! Am aflat motivul pentru care Bianca a renuntat la sarcina! Totul a plecat de la un SMS gasit in telefonul lui Victor! In urma cu aproape trei saptamani, Cancan.ro dezvaluia, in premiera, ca Bianca Dragusanu a facut un avort imediat dupa operatia de la Budapesta. Blonda n-a spus nimic pana azi, insa noi am descoperit motivul halucinant care a stat la baza deciziei luate! In ziua in care redactia Cancan.ro a hotarat sa publice, in exclusivitate, actele medicale care certificau, fara urma de tagada, intreruperea de sarcina, reporterii nostri au avut o discutie de cateva zeci de minute cu Bianca si Victor, scrie Cancan.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Maia Morgenstern, goala-pusca intr-un film secret. Maia Morgenstern iti da intalnire in cel mai incitant thriller romanesc semnat de regizorul Alexandru Maftei, "Domnisoara Christina". Filmul, o adaptare a nuvelei fantastice scrise de Mircea Eliade, a avut premiera chiar in seara de Halloween, pe 31 octombrie. De-a lungul timpului, Maia Morgenstern filmat orice: de la calugarita la prostituata. Dar n-ati vazut-o niciodata goala intr-un film. Pana acum! Fiecare aparitie a actritei Maia Morgenstern este spectaculoasa, dar in filmul "Patul lui Procust" socheaza de-a dreptul, scrie Click.

Horror! O super vedeta, cu murdarie sub unghii, rani si calcaie crapate! Uite ce aparitie de cosmar a avut in public. Este vorba de nimeni alta decat Lady Gaga. Cantareata a participat la evenimentul de decernare a premiilor "Glamour Woman of the Year" si a socat cu aparitia ei. Artista a aparut intr-o tinuta all-white, cu un costum acesorizat cu o multime de perle, o coafura excentrica, avand parul tapat si cu un machiaj de speriat, cu totul si cu totul... alb. Desi aparitiile socante nu ar trebui sa mai mire pe nimeni, totusi Lady Gaga a reusit sa atraga toate privirile cu look-ul ei, scrie Libertatea.

"Cantareata fara chilotei" a dat lovitura! Bijou a iesit la cina cu un celebru milionar de la noi! Ultima perioada din viata lui Bijou nu a fost deloc una usoara, dar acum se pare ca a rasarit soarele si pe strada ei. Marti seara, "cantareata fara chilotei" a fost fotografiata in compania milionarului Remus Truica, la o cina romantica. De cand s-a lansat in showbiz, Bijou a incercat sa pastreze discretia asupra vietii ei private si, pana acum, nu s-a afisat la bratul nici unui barbat. Cu toate acestea, se pare ca vedeta nu isi petrece chiar tot timpul singura, scrie Cancan.

Andreea Balan le-a dat palpitatii! Uite ce cazatura a luat vedeta. Andreea Balan le-a dat palpitatii colegilor ei de la emisiunea "Te cunosc de undeva", difuzata de Antena 1. Cantareata a luat o cazatura de toata frumusetea, dupa ce a vrut sa execute cateva miscari mai artistice in timp ce se dadea cu trotineta. Andreea Balan si-a atras critici din partea prietenilor virtuali, dupa ce a postat pe o retea de socializare o fotografie cu ea. In imagini, se observa cum blonda a luat o cazatura de toata frumusetea. Speriati, colegii acesteia i-au sarit in ajutor sa o ridice, scrie Click.

Toti barbatii ar dori-o in familie! Uite ce matusa are Mihai Bendeac. Mihai Bendeac are gene bune si se mandreste cu ele. In ultima perioada, artistul si-a prezentat, pe rand, membrii familiei. Prima a fost mama, cea care, de altfel, a fost si cel mai fervent aparator al sau in conflictul cu Antena1. In urma cu doua zile, nu l-a prezentat pe bunic, un barbat al carui umor acid se pare ca l-a mostenit. Astazi, Mihai a trecut la generatia tanara si ne face cunostinta cu matusa lui, o tanara superba. Asa cum era de asteptat, reactiile fanilior au fost impartite - de la neinceredere, la exclamatii admirative si insistente pentru a intra in posesia datelor de contact ale tinerei, scrie Libertatea.

Ar putea fi eliberat ucigasul unui mare artist roman? Cum a comis crima. Ultimele clipe ale idolului unei generatii. Au trecut aproape 20 de ani de cand a fost omorat cu bestialitate. Batut, strans de gat, lovit repetat cu un ciocan de lipit, pereti improscati cu sangele sau... Ioan Luchian Mihalea, fondatorul grupului vocal "Song" si al corului de copii "Minisong" era asasinat, in noiembrie 1993, in propriul apartament, de doi tineri care au vrut sa-l jefuiasca. La aproape doua decenii de la crima care a socat Romania si de la ceea ce a iesit la iveala in urma ei, unul dintre ucigasi, ar putea fi eliberat, scrie EVZ.