Iulia Albu a intrecut orice imaginatie! A venit la TV incaltata cu un pantof si imbracata in 7 camasi! Iulia Albu a avut in aceasta seara una dintre cele mai bizare aparitii de pana acum. Fashion-editorul a purtat o tinuta pentru care, spune ea, a primit 10 la scoala. Ne-a obisnuit cu tinutele ei iesite din comun, dar ultima depaseste orice imaginatie. Iulia a aparut, intr-o emisiune de la Kanal D, sapte camasi si un singur pantof. "Este una dintre tinutele pe care le-am facut pentru scoala si am luat 10 pentru ea. Mi-a luat doua minute sa ma imbrac. Tinuta e facuta din 7 camasi", a declarat ea. Evident, nu au lipsit coafura neobisnuita si machiajul ciudat. Si, pentru ca nu si-a mai facut de mult timp aparitia cu gaina ei neagra pe nume Lulu, Iulia Albu a luat-o din nou, in emisiunea TV, pe post de animal de companie, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Vantul i-a facut probleme! Kate Middleton, la un pas sa-si arate fundul. Ducesa de Cambridge s-a luptat cu vantul puternic in incercarea de a-si tine fusta pe ea. Kate, care este oficial in concediu de maternitate, a avut o mica problema cu tinuta aleasa pentru una dintre aparitiile ei caritabile din Londra. In timp ce se apleca pentru a accepta un buchet de flori de la o fetita de 9 ani, vantul a luat-o prin surprindere si a pus-o intr-o pozitie incomoda, chinuindu-se sa-si acopere posteriorul. Ducesa a purat o rochie de 300 de euro marca Orla Kiely si o jacheta MaxMara, la care a asortat o pereche de manusi Cornelia James, anuntaClick.

Madalina Pamfile, eleganta si fara sutien! Uite cum si-a innebunit amicii de pe Facebook. Frumoasa Madalina Pamfile este una dintre cele mai sexy personaje din showbizul de la noi. Ea nu rateaza nici o ocazie sa isi arate formele de invidiat. Madalina Pamfile a postat pe Facebook o fotografie in care arata extrem de bine, este imbracata elegant, in haine de firma, dar cu un element care sa ii puna valoare bustul impresionant. Astfel, focoasa bruneta a purtat o bluza neagra, din dantela, transparenta si fara sutien, prin care i se pot vedea nurii siliconati. De altfel, Madalina si-a obsinuit amicii cu aparitiile ei super sexy si chiar indraznete, prin care isi arata lipsa de inhibitii. Bruneta este una dintre cele mai sexy starlete din showbiz-ul autohton. Inzestrata cu tot ce trebuie de la Mama-Natura, Madalina Pamfile incinge atmosfera oriunde isi face simtita prezenta. Madalina Pamfile nu ezita sa-si arate formele apetisante ori de cate ori are ocazia, starnind dorintele reprezentantilor sexului tare. Asta si dupa ce ea si-a etalat trupul aproape perfect in pictoriale sexy, informeazaLibertatea.

Da din casa si din... pat! Rodica Miron il face praf pe fotbalistul Alex Maxim, fostul ei iubit. Rodica Miron a acceptat sa vorbeasca despre relatia cu fotbalistul lui VfB Stuttgart si al echipei nationale, Alexandru Maxim. Transferat in urma cu un an de la Pandurii Targu Jiu in Germania, tanarul mijlocas a "marcat" si la capitolul iubite, incepand o idila cu frumoasa Rodica. Din pacate pentru el, povestea de amor avea sa se termine prematur. Motivul? Blondina nu era multumita de prestatia lui Maxim. Si nu nereferim la cea din teren! "Nu am vrut sa mai continui relatia cu el. Are doar 23 de ani, inca nu este copt la minte. In teren isi face bine treaba, dar in rest nu are experienta", a declarat Rodica Miron la Antena 2, scrieCancan.

Mihaela Radulescu a trait un cosmar! Vedeta este in stare de soc. Mihaela Radulescu a cazut victima hotilor din Monaco. Vedeta, care insoteste echipajul Romaniei pe parcursul ultramaratonului caritabil de 7 zile si 7 nopti "No Finish Line", de la Monaco, organizat in beneficiul copiilor saraci, a ramas fara telefonul mobil. In husa de la telefon, vedeta avea si 200 de euro, si trei carti de credit. Ea a reusit sa blocheze cardurile bancare, pe care hotii le-au abandonat pe marginea drumului, unde au fost gasite de politisti, dar a ramas fara toate numerele salvate in agenda celularului. Dintre toate acestea, totusi, cel mai mult ii pare rau de imaginile stocate in telefon, pe care nu a reusit sa le descarce in computer, anuntaClick.

Alex Velea a dezvaluit clar pe cine iubeste! Alex Velea a vorbit deschis pentru prima data, despre presupusa relatie cu Antonia. El a marturisit ca iubeste o fata al carei nume incepe cu A si se termina tot cu A. "Da, este adevarat. Iubesc o fata si numele ei incepe cu A si se termina tot cu A. Nu este un secret, dar nu e asa cum vorbeste presa. Nu am trait nici cu doua femei asa cum s-a spus", a declarat Alex Velea, la emisiunea "Acces Direct". Ca de obicei, Alex Velea nu a facut precizari exacte in privinta presupusei relatii cu Antonia si a reusit sa mentina valul misterios care a plutit mereu deasupra lor. "Noi nu am incercat sa tinem treaba asta ascunsa asa cum a interpretat-o presa. Asta s-a scris mereu, ca traiesc cu doua femei. Nu, nu asta vreau sa transmit. Trei sferturi din interviuri au fost despre Antonia", a mai spus artistul, informeazaLibertatea.