Noptile de sex si-au spous cuvantul! Nemachiata si foarte obosita, Gabi Cristea e de nerecunoscut. Indragostita lulea, de aproape trei luni, Gabi Cristea si-a schimbat radical stilul de viata, vedeta reusind sa doarma doar cateva ore pe noapte. Iubitul ei o tina treaza gratie clipelor fierbinti pe care i le ofera, iar asta se vede pe chipul ei. La 39 de ani, Gabi Cristea se mandreste cu faptul ca a stat departe de chirurgia estetica, fiind total straina de bisturiu si de injectiile cu acid hialuronic, menite sa estompeze ridurile. Dincolo de procedeele obisnuite de ingrijire si de faptul ca foloseste produse profesionale de machiaj, moderatoarea TV nu duce grija tenului, fiind foarte multumita de felul in care arata, pentru varsta ei. Si, pe buna dreptate, intrucat atunci cand apare pe micul ecran sau la evenimente mondene, afiseaza un chip ce nu-i tradeaza varsta, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Florin Piersic, scene de sex dezlantuit in mijlocul naturii. Florin Piersic (77 de ani), ramane unul dintre cei mai indragiti actori de la noi. Celebrul actor a fost din tinerete un barbat chipes, iar farmecul nu si l-a pierdut nici acum. In filmul "Saptamana nebunilor", din anul 1971, regizat de Dinu Cocea dupa un scenariu scris de Eugen Barbu, Mihai Opris si Dinu Cocea, actorul a jucat si in scene erotice. Secventa torida, care s-a consumat intre Anghel 7 Cai (Florin Piersic) si printesa fanariota (Ana Maria Strujac) are loc in mijlocul naturii, in creierul muntilor. Nobila urmasa a basileilor bizantini nu rezista tentatiei vanjosului cioban mioritic. Cei doi s-au dezlantuit in iarba si au dat frau liber pasiunii. "Saptamana nebunilor" este cel de-al saselea film din seria Haiducii. Rolurile principale sunt interpretate de Florin Piersic, Marga Barbu, Toma Caragiu, Constantin Codrescu, Aimee Iacobescu, Carmen Maria Strujac si Colea Rautu, anuntaClick.

Teo Trandafir, surprinsa de un invitat: "Ce-ar fi fost daca ti-as fi adus un inel de logodna?". Teo are de obicei o emisiune plina de umor si voie buna, in care invitatii sunt tentati si ei sa faca cate o gluma buna. Teo l-a avut printre invitatii de joi dupa-amiaza, la Kanal D, pe cantaretul Gabriel Dorobantu, care i-a adus in dar o busola, un cadou simbolic, pe care Teo l-a primit cu multa bucurie. La un moment dat, intr-un dialog plin de ironii si umor, Gabriel Dorobantu a spus un lucru la care Teo nu se astepta. "Dar ce-ar fi fost ca, in loc de busola, sa fi fost un inel de logodna? Iti dai seama ca ar fi vorbit toata lumea? Dar niciodata nu stiu sa fac ceva ca sa vorbeasca lumea", a spus Gabriel Dorobantu. "Stai putin ca aranjam", a replicat in gluma Teo, informeazaLibertatea.

El a "inventat-o" pe Madalina Ghenea! Cine i-a incalzit pentru prima oara asternurile voluptuoasei actrite. Rand pe rand, i-au cazut la picioare Leonardo di Caprio sau Gerard Butler, dar un lucru nu s-a stiut pana azi despre ea: cine este barbatul care a "lansat-o" pe Madalina Ghenea, romanca despre care au scris tabloidele din intreaga lume. In urma cu mai multi ani, Madalina a ajuns de la Slatina in Bucuresti unde visa sa aiba o cariera in modeling. Printre primele ei "joburi" pe care le-a primit a fost un pictorial pentru calendarul unei companii de leasing. Agentia cu care Madalina avea contract o propusese alaturi de mai multe fete pentru realizarea respectivului calendar, iar directorul acelui proiect, Alexandru Baculea, a selectat-o pe ea. Asa l-a intalnit Ghenea pe cel care avea sa o "lanseze" practic in lumea mare, scrieCancan.

Irinel Columbeanu a inlocuit-o pe Moni cu sosia ei. Irinel Columbeanu pare ca si-a regasit fericirea in bratele tinerei brunete, care seamana perfect cu fosta lui sotie, Monica Gabor. Afaceristul s-a numarat printre invitatii la petrecerea aniversara a Ramonei Badescu, unde a venit insotit de doua domnisoare: una blonda si una bruneta. Irinel Columbeanu si-a facut aparitia la petrecerea Ramonei Badescu cu noua lui iubita. Tanara se numeste Alexandra Hodis seamana perfect cu fosta sotie a miliardarului. Se pare ca noua cucerire a somnului Columbeanu a "studiat-o" intens pe Moni deoarece pana si gesturile pe care le face acestea seamana perfect cu ale fostei dive de Izvorani. Columbeanu a venit la eveniment insotit de doua tinere: sosia lui Moni si inca o domnisoara blonda, pe care parea sa o foloseasca pentru a-I induce in eroare pe jurnalistii prezenti la eveniment. Alexandra Hodis este fotomodel si castigatoare a concursului Miss Cap Aurora, anuntaClick.