Sotia lui Sisu le cere judecatorilor s-o apere de cantaret. I-a jurat credinta vesnica femeii care l-a acceptat si cu bune, si cu rele si parea nerabdator sa-si creasca impreuna cu ea copilul. Se pare insa ca anii petrecuti dupa gratii nu l-au schimbat. Tudor Sisu a devenit, la doar cateva luni dupa ce a fost eliberat, inamicul numarul unu pentru propria familie. Sotia sa a cerut judecatorilor emiterea unui ordin de protectie. Razboi total in familia Sisu. Cand toata lumea credea ca Tudor Sisu (36 de ani) a luat-o pe drumul cel bun, sotia sa, Elena Catalina, vine cu acuzatii grave la adresa cantaretului. Click! a aflat in exclusivitate ca tanara a depus, la data de 2 noiembrie, o plangere la Sectia 9 Politie din Bucuresti impotriva lui Tudor pentru lovire si amenintare.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Libertatea a aflat ce au facut celebrii actori din serialul tv "La Bloc" in cei cinci ani de la incheierea filmarilor. Au turnat copii ori s-au lasat de actorie Au petrecut impreuna 402 zile, pe parcursul celor sase ani de filmari, cat a durat realizarea serialuluifenomen "La Bloc". Acum, la cinci ani de la difuzarea ultimului episod, simpaticii actori s-au reunit, dar nu pentru vreo paranghelie, ci pentru a munci, caci au filmat un episod special, care se va difuza maine, de la ora 15.00, la PRO TV. Reporterii Libertatii vi-i prezinta pe protagonisti, cu ultimele lor povesti de viata. Mihai Coanda (Nelu Curca) s-a pensionat si a devenit foarte credincios, zvonindu-se chiar ca s-ar fi calugarit. El locuieste acum intr-un satuc prahovean. Continuarea in Libertatea.

Ce s-a intamplat intre Borcea si Alina? El sta numai in Romania, ea in America! Afla de ce nu mai sunt impreuna. Surpriza mare! Cristi Borcea se afla in tara de cateva luni bune, dar sotia lui, Alina, nu a fost vazuta deloc in preajma lui! Omul de afaceri spune insa ca nu sunt probleme in cuplu, ci, pur si simplu, el este nevoit sa ramana in Romania din cauza proceselor in care este implicat si nu vrea sa o expuna si pe frumoasa lui nevasta unor scandaluri inutile! Cristi Borcea a fost nevoit sa se intoarca in Romania, intrucat este implicat in celebrul "Dosar al Transferurilor", iar procurorii i-au "recomandat" ca ar fi cazul sa nu mai parasesca tara pana la definitivarea procesului!Surse din preajma afaceristului sustin ca acesta s-a conformat si, de cateva luni, s-a stabilit in Bucuresti! Cu toate acestea, el nu si-a adus aici nici sotia, nici copilul, lasand sa se inteleaga ca intre ei poate fi vorba de o ruptura, noteaza wowbiz.ro

Gheorghe Zamfir: "Nu mai am loc la Sala Palatului de Loredana si de Banica!". A cucerit mapamondul cu recitalurile sale si a vandut peste 120 de milioane de discuri, insa Gheorghe Zamfir are un mare of. Artistul e suparat ca nu va canta anul acesta la Sala Palatului. Iar pentru asta da vina pe artisi mai tineri si mai in voga. Gheorghe Zamfir (72 de ani) se pregateste intens de un nou spectacol in Capitala. Concertul sau traditional, cu ocazia Sarbatorilor de Iarna, intitulat "Calatorie de Craciun", va fi sustinut la Cinema Patria, la 10 decembrie. Mahnirea artistului e pricinuita de capacitaeta salii, la Patria fiind 1.014 locuri, fata de Sala Palatului, unde sunt de patru ori mai mult. "Ce sa caut eu la Sala Palatului?! Eu nu sunt vedeta. Acolo canta doar starurile. Nu mai am loc la Sala Palatului de Loredana si Banica... In tara mea eu sunt persona non-grata", a spus, pentru Click!, maestrul, destul de afectat.

Foto vedete: 5 fete cuminti care au distrus casnicii. Nu stii niciodata ce se ascunde in spatele unui zambet suav de vedeta. Aceste cinci femei celebre, cunoscute drept fete cuminti si serioase, au distrus casniciile amantilor. Cine ar fi crezut ca delicata si talentata Natalie Portman e capabila sa strice o casnicie? Paparazzi unei reviste din SUA au surprins-o pe Natalie cand se saruta de zor cu Sean Penn, pe atunci inca insurat cu Robin Wright. Desi erau un cuplu frumos, dupa cum arata si pozele, Robin si Sean se pare ca avea deja unele probleme in casnicie, iar relatie lui cu mai tanara Natalie ar fi fost picatura care a umplut paharul, anunta Libertatea.

"Dr. Quinn" a pus ochii pe un pusti de la Medicina. In urma cu doua saptamani, celebra Jane Seymour a filmat in Bucuresti, pentru un nou film, "Love by Design", o coproductie romano-americana. La filmari, celebra actrita a pus ochii pe un tanar model din figuratie, pe care l-a promovat pe loc si i-a oferit un rol secundar. Timp de trei zile, mai multe cladiri din Bucuresti, precum Palatul Bragadiru, s-au transformat in platouri de filmare pentru pelicula "Love by Design", care o are pe Jane Seymour (62 de ani) in rolul principal. Actrita a jucat-o pe Vivien Thompson, un redactor-sef exigent al unei reviste de moda din Manhattan. Primele filmari, cele ale unei prezentari de moda, au avut loc in zona pietei Victoriei, unde au fost adusi si mai multi figuranti pentru a umple scaunele din sala. Unul dintre acestia a atras imediat atentia celebrei actrite si a regizorului Michael Damian, care au hotarat sa-i ofere un rol secundar in film. Astfel ca tanarul model s-a transformat pe loc intr-un critic de arta exigent care are replici in engleza cu mai toti actorii din serial, scrie Click.