"Mama Natura" vorbeste despre relatia cu Dani Otil, dar si despre orientarea ei sexuala. Cel putin unul din raspunsuri te va soca. Roxana Ionescu, cunoscuta ca "Mama Natura", a facut lumina in legatura cu natura relatiei pe care o are cu Dani Otil, iubitul Mihaelei Radulescu, dar a vorbit si despre orientarea ei sexuala. In ultimele zile s-a speculat faptul ca intre Dani Otil si Roxana Ionescu ar fi mai mult decat prietenie, si ca cei doi ar avea o relatie de dragoste, insa "Mama Natura" neaga. Ea a declarat in exclusivitate pentru CANCAN.ro ca ii place de iubitul Mihaelei Radulescu, dar ca om. "Dani este un coleg minunat, ma inteleg foarte bine cu el, insa nu este nimic intre noi. Nu ne iubim, nu ne-am iubit, nu a fost nimic. Nu vreau sa-i iau locul Mihaelei Radulescu, imi place foarte mult de ea si o respect", a spus Roxana Ionescu, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Inca o despartire in lumea mondena! Milionar roman, parasit de iubita din cauza infidelitatii. Satula de aventurile amoroase ale iubitului sau de peste Ocean, cantareata de muzica populara, Alina Radi, i-a spus adio celebrului milionar, Nick Radoi. Desi tanara a sperat intr-o impacare, discutiile aprinse din ultima perioada au conturat din ce in ce mai mult ipoteza unei despartiri. A cerut-o de nevasta si au fost chiar pe punctul de a ajunge la altar. Alina Radi (25 de ani) si Nick Radoi (50 de ani) au format un cuplu pana in urma cu doar cateva saptamani, cand drumurile lor s-au separat dupa aproape un an in care s-au iubit, anuntaClick.

S-a lasat cu dezmat la aniversarea lui Bote! Uite o celebra bruneta cu chilotii pe umarul lui. Designerul Catalin Botezatu a sarbatorit implinirea a 47 de ani cu doua zile in avans, intr-un club din Capitala. Alaturi i-au fost numai oamenii care conteaza, dupa cum a spus chiar el, evident foarte impacat cu ideea ca Anda Adam nu a fost prezenta. Pentru ca a avut numai prieteni buni alaturi, Bote s-a distrat de minune, iar, spre dimineata, petrecerea s-a incins mai mult ca oricand. Dovada sunt fotografiile postate de acesta pe pagina sa de socializare. Realizate in diferite momente ale petrecerii, imaginile demonstreaza ca pe masura ce orele treceau, distractia era si mai aprinsa. In una dintre imagini, de exemplu, Catalin Botezatu apare in compania unei prezente feminine mai excentrice. Este vorba despre DJ Wanda care a ales un mod inedit de a-si arata afectiunea fata de prietenul si sarbatoritul serii. Aceasta a urcat un picior pe umarul lui Bote, fara niciun fel de jena ca i se vedeau chilotii in toata splendoarea lor, chiar in mijlocul dansatorilor din club, informeazaLibertatea.

Antonia este in prag de colaps! Velea s-a intors la Ana si s-au afisat din nou ca o familie! Totul s-a intamplat de curand! Artistul a dat nas in nas cu sotia la petrecerea unui prieten comun. Cei doi au stat de vorba si pareau sa se inteleaga de minune. In tot acest timp, Antonia, iubita lui Alex Velea il astepta pe artist acasa, fara sa aiba habar de ceea ce se intampla. Povestea dintre Alex Velea, sotie si amanta pare sa nu se termine nicicand. Artistul s-a despartit de Ana, s-a mutat cu Antonia, insa lucrurile nu par sa se limpezeasca. Motivul? Alex nu divorteaza legal, iar din cand in cand se mai si intalneste cu sotia. Acelasi lucru s-a intamplat si joia trecuta, cand Alex si Ana au dat nas in nas in casa unui prieten, care isi serba ziua de nastere, scrieCancan.

Naomi isi schimba sexul. Vezi de unde a facut rost de banii necesari! Naomi se pregateste de mari schimbari pe plan profesional si personal pentru anul viitor. Transsexualul strange ban pe ban pentru a-si face o operatie de schimbare de sex. Naomi, alias Florin Moldovan, care canta intr-un club de noapte din orasul elvetian Olten pentru un castig lunar de 2.500 franci elvetieni, isi doreste de ani de zile sa devina femeie. Tot pentru anul viitor, Naomi vrea sa revina pe scena romaneasca dupa patru ani de absenta. "Diva" se pregateste intens pentru editia de anul viitor a concursului Eurovision Romania, cu doua piese scrise de Jimi Laco, pe textul Roxanei Popescu. "Imi doresc foarte mult aceasta operatie si sper ca anul viitor sa imi aduca schimbarile pe care le am in vedere de mai mult timp. In plus, vreau sa ma marit si sa adopt si un copil. De asemenea, am reusit sa o conving pe doamna Roxana Popescu sa imi scrie doua texte. Am asteptat sase luni, dar a meritat", ne-a declarat transsexualul, anuntaClick.