Scandal urias in Antena 1! Se ingroasa gluma in cazul homosexualului umilit! Cheloo, luat la ochi de englezii care detin licenta X Factor! "A fost lipsit de respect si nu si-a facut datoria de jurat"! Reactia lui Cheloo de la Parazitii fata de un concurent cu orientari homosexuale de la concursul X Factor ar putea sa aiba repercursiuni serioase asupra postului Antena 1. Pe 29 noiembrie, in cadrul concursului X Factor de la Antena 1, Cheloo de la Parazitii l-a desfiintat pe Paolo Lagana, din cauza faptului ca este homosexual. "Ai cantat, eu dispretuiesc tot ceea ce esti si ce reprezinti si sper ca publicul sa te trimita acasa, azi", i-a spus Cheloo lui Paolo, scrie WOWbiz.ro.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Faceti infarct, nu alta! Ghiciti vedeta care a venit cu "pasarica" si fundul in vant, la un eveniment monden! Ne-a obisnuit cu aparitii nonconformiste si se pare ca nu se va dezice de stilul ei vestimentar. De data aceasta s-a intrecut pe ea! Oana Zavaoranu a venit la un eveniment monden cu partile intime la vedere. Impreuna cu prietena ei, cunoscuta creatoare de moda Dana Budeanu, Mihaela Radulescu a conceput o colectie de haine care a fost lansata marti seara, cu ocazia deschiderii unui magazin nou in mall-ul Promenada din Bucuresti. O multime de vedete precum Antonia, Andra, Giulia Anghelescu, Gina Pistol sau Cristina Spatar au fost prezente la eveniment si au purtat tinute elegante, scrie Click.

Gigi Becali si Catalin Voicu, scandal-monstru dupa ce s-a dat stingerea la inchisoare! Motivul e fabulous: unul sforaie, celalalt... Cancan a aflat ce face Gigi Becali noaptea, si care a fost motivul pentru care s-a "incaierat" cu fostul senator Catalin Voicu, cei doi ajungand sa-si arunce cuvinte grele. Un scandal monstru a izbucnit intre Gigi Becali si Catalin Voicu, care se afla inchisi la Jilava, motivul fiind unul tragi-comic. Finantatorul Stelei si fostul senator s-au certat la cutite din cauza... galagiei pe care o facea fiecare dupa ce gardienii dadeau stingerea, scrie Cancan.

Inregistrarea in care Paul Walker spune ca a mers cu 300km/h pe autostrada. Intr-o inregistrare aparuta pe site-ul TMZ, actorul Paul Walker spune ca a mers cu aproape 300 de km/h pe o autostrada din Statele Unite. Starul francizei "Fast & Furious" a facut dezvaluirea pentru canalului GTChannel in 2011 in timp ce testa un Nissan GT-R. "Cea mai mare viteza atinsa de mine intre 296-300 km pe ora", a declarat actorul. Potrivit politiei din Los Angeles, viteza a reprezentat un factor important in producerea accidentului de automobil in care si-a pierdut viata actorul american, scrie Gandul.

Luciu face injectii la greu ca sa arate mai tanara. Satisfacuta de lucrarea lui Abu Kasem la nivelul bustului, Nicoleta Luciu (33 de ani) a prins drag de vestitul chirurg estetician, pe care il viziteaza saptamanal. Nu doar din curtoazie, ci si pentru a face o serie de tratamente care o ajuta sa-si mentina pielea ferma si vesnic tanara. Dupa ce a devenit mama de tripleti, Nicoleta Luciu si-a dorit ca sanii ei sa fie la fel de fermi ca inainte de sarcina. Asa ca, la inceputul anului trecut, a apelat la chirurgul estetician Abu Kasem, care i-a indeplinit pe loc dorinta, scrie Libertatea.

Nimeni nu l-a mai vazut pana acum! "Palatul" in care locuieste Loredana Groza. Are faima, bani, o familie frumoasa si o cariera de succes. Loredana Groza este un model profesional pentru multe cantarete de la noi. Insa putini stiu in ce vila somptuoasa locuieste artista. Click! va prezinta imagini in premiera cu "palatul" Loredanei, aflat in nordul Capitalei, la doi pasi de casa pe care si-au construit-o Keo si Andreea Balan. In momentul in care fotoreporterii nostri au realizat pozele, Loredana tocmai pleca de acasa la bordul unui bolid 4x4, scrie Click.