Surioara Nicoletei Luciu si-a inselat iubitul cu un DJ de la Monaco! Iuliana l-a cunoscut la Bucuresti, iar apoi... Viata amoroasa a Iulianei nu e deloc plictisitoare. In lipsa unui contract nuptial, bruneta isi asculta inima si se lasa dusa de valul... hormonal. Revista Ciao! prezinta, in numarul aparut astazi pe piata, ultima aventura a surioarei Nicoletei Luciu. Despre relatia Iulianei cu afaceristul George, fostul iubit al Adelinei Pestritu, s-a mai scris, si nu o data au ajuns in "bataia" blitzurilor paparazzilor CANCAN.ro. Ultima data, acum cateva zile, atunci cand iubitul ei a avut o reactie absolut neasteptata, chinuindu-se din rasputeri sa-si ascunda fata sub caciula! Astfel, afaceristul s-a dus sa o ia pe Iuliana de la sediul postului de televiziune a carui angajata este, insa a refuzat sa ofere vreun interviu si sa se lase fotografiat, in pofida faptului ca se afla pe spatiu public, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

A prezentat un eveniment intr-o rochie prin care s-a vazut tot! Cum a aparut Raduleasca pe scena! A mai imbracat o rochie din noua linie vestimentara creata de Dana Budeanu dupa preferintele ei. Mihaela Radulescu a urcat pe scena la Palatul Parlamentului, miercuri seara, unde a fost gazda unei eveniment monden, insa si-a lasat publicul masca. Diva de la Monte Carlo a purtat o tinuta extrem de sexy, transparenta prin care i s-a vazut lenjeria intima. La Gala Elle Style Awards, a carei amfitrioana a fost, vedeta a facut furori. Imaginea de diva sexy nu a fost insa apreciata de toata lumea. Poza a circulat pe internet, pe un cont de instagram, iar unii "admiratori" au taxat aparitia prea indrazneata a Mihaelei Radulescu. In timp ce unii au spus ca sunt dezamagiti de tinuta vedetei, altii au criticat-o si mai aspru si au spus sec ca au in fata o imagine jenanta, anuntaClick.

Madalina, ia-ti gandul de la Butler! Gerard o pupa cu foc pe alta! In urma cu cateva zile, in revista italiana Grazia, Madalina Ghenea se lauda cu foc ca-i merge brici relatia cu Gerard Butler, actorul scotian de 44 de ani, de la care, zicea ea, are ce invata. Din pacate pentru focoasa olteanca, "spartanul" nu impartaseste deloc aceleasi sentimente, daca e sa ne luam dupa modul cum isi petrece timpul la Miami, in SUA. Paparazii din SUA au surprins cateva instantanee extrem de interesante cu Gerard Butler, aflat la Miami, aparent in vacanta. In timp ce actorul se relaxa la piscina Hotelului The Setai Miami Beach, o brunet inalta, cu picioare lungi, a sarit de gatul lui, l-a cuprins in brate si l-a sarutat cu foc nu doar o data, informeazaLibertatea.

Mama Natura nu a fost niciodata mai darnica! Sanii Roxanei Ionescu s-au scaldat goi in Marea Neagra, iar paparazii au fost pe faza. Si ce daca a venit iarna, si ce daca au inghetat gradele in termometre si scolarii fac turturi la sosete in drum spre sala de clasa! Nu trebuie decat sa te uiti la pozele acestea cu Roxana Ionescu pentru ca sa te incalzesti instant! Nu sunt facute recent, sunt din 2005, insa au deveit clasice in biografia... foto a Mamei Naturi. Si asta pentru ca blonda a renuntat la sutien si la pudoare si s-a lasat fotografiata in apele Marii Negre in cele mai hot ipostaze posibile, scrieCancan.

Catalin Botezatu vrea sa puna capat singuratatii! Uite mesajul care il da de gol. Catalin Botezatu a trecut rintr-un moment dificil chiar cu cateva zile inainte de a serba implinirea varstei de 47 de ani: dihorul lui iubit a incetat din viata. Se pare insa ca Bote s-a saturat de singuratate si vrea sa-si inlocuiasca prietenul pierdut cu o pisica bengaleza. Catalin Botezatu si-a pierdut saptamana trecuta unul dintre cei mai dragi prieteni: dihorul alb, care i-a tinut companie timp de 4 ani. Se pare ca designerul vrea sa scape de singurtate si sa-si inlocuiasca animalul pierdut cu o felina bengaleza. Una dintre prietenele creatorului de moda a facut publica dorinta acestuia si a cerut ajutorul prietenilor virtuali pentru a-i indeplini visul, anuntaClick.