Cel mai penibil moment din viata Monicai Gabor! Toti au ras de snobismul ei cand a probat o geanta de fita, crezand ca e caciula! In urma cu 7 ani, Monica a fost protagonista unui moment penibil despre care avea sa vorbeasca toata lumea. Si-a pus... geanta in cap intr-un magazin de lux, crezand ca e caciula! Desi parea un mit, gafa Monicai a fost cat se poate de reala! In Beverly Hills, acolo unde isi traieste visul american alaturi de milionarul chinez, Monica Gabor si-a croit o imagine de doamna educata, stilata, care are la picioare toate bogatiile lumii, scrie Cancan.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Elena Udrea si-a pus odorizant cu chipul ei. Deputatul PDL si-a atarnat la oglinda retrovizoare a masinii un "mirositor" personalizat. Oglinda, oglinjoara, care-i cea mai tare blonda din tara? Raspunsul il gasim in autoturismul celei mai populare femei din politica, Elena Udrea. Nu e un secret pentru nimeni ca deputatul PDL, Elena Udrea, este intr-o forma de zile mari si ca este foarte mandra de felul in care arata. Cum toata lumea impodobeste cate ceva in perioada asta, fostul ministru si-a luat un accesoriu nou pentru masina. Mai exact, de la oglinda retrovizoare o priveste fix, chiar poza ei, scrie Click.

Drama unei cunoscute prezentatoare tv din Romania. A ramas fara ambele emisiuni si nu se poate opri din plans de trei zile. Haos la Antena 2 acolo unde Diana Munteanu Niculescu, una dintre cele mai vechi prezente din post, traieste o drama. Emisiunile "Conferinta de presa" si "Face to face" au fost scoase din grila de programe si Diana nu se mai poate opri din plans. "De trei zile Diana plange non-stop. A inregistrat ultima emisiune pentru 'Conferinta de presa' si nu-i vine sa creda ca nu va mai aparea la Antena 2", a declarat o sursa pentru Libertatea.

Ce sani frumosi are Inna! Cantareata si-a etalat nurii pe scena, in timp ce canta! Inna a sustinut, aseara, un recital la Gala Elle Style Awards 2013, care a avut loc la Palatul Parlamentului din Bucuresti. Inna a revenit recent in Romania si a fost invitata sa cante la Gala Elle Style Awards 2013. Cantareata a imbracat o tinuta foarte sexy. Ea a urcat pe scena intr-o pereche de colanti sclipitori si un body negru cu o banda din dantela care ii acoperea sanii. Artista nu a purtat sutien si la un moment dat i s-au vazut sanii prim materialul transparent, scrie WOWbiz.ro.

Cum s-a schimbat viata Abramburicai dupa ce Arsinel s-a dezbracat in fata ei? "Eu aveam trei ani si jumatate". Dana Rogoz s-a invartit inca de mica prin cercurile marilor actori, asa ca s-a lovit atat de intamplari extraordinare, dar si de altele mai putin placute. Pe cand avea doar trei ani si jumatate, Abramburica a trait un soc. Alexandru Arsinel a fost cel care a contribuit la decaderea mitului "Mos Craciun", pentru Dana Rogoz. Nu avea nici patru ani cand blonda a aflat ca, de fapt, nu exista un barbat batran care vine si aduce cadouri copiilor cuminti, scrie Cancan.

Radu Banciu a pierdut razboiul cu Andreea Berecleanu! Cat trebuie sa-i plateasca prezentatorul vedetei de la Antena 1. Radu Banciu plateste pentru afirmatiile facute in emisiunea lui de la B1 TV. Andreea Berecleanu l-a dat in judecata si a castigat joi procesul intentat la Judecatoria Sectorului 1. Banciu a afirmat, in luna mai 2012, ca stirista de la Antena 1 "a umblat din floare-n floare pentru o functie. Si-a gasit barbati bine situati care sa o propulseze". Potrivit paginademedia.ro, comentariul a fost facut in conditiile fostul ei sot, Andrei Zaharescu, a fost numit in functia de purtator de cuvant al Guvernului, scrie Click.

Madalina Ghenea e pe locul 3 in topul celor mai frumoase din lume! Frumusetea Madalinei Ghenea (25 de ani), fotomodelul care s-a nascut in Slatina, a facut inconjurul lumii, iar calitatile sale fizice impecabile nu puteau ramane nepremiate. Recent, site-ul www.world-actuality.com a inclus-o pe romanca noastra printre cele mai frumoase 50 de femei ale lumii, iar votantii au hotarat ca este cu mult mai aspectuoasa decat Monica Bellucci, care a prins abia locul 22, sau decat Megan Fox, aflata pe locul 6, scrie Libertatea.

Gest extraordinar facut de Paul Walker, inainte de moarte. Cum a ajutat actorul doi indragostiti. In 2004, actorul Paul Walker a facut un gest impresionant pentru un cuplu de doi indragostiti, pe care i-a auzit vorbind despre logodna. Soldatul Kyle Upham si sotia sa, in prezent, Kristen, se aflau intr-un magazin de bijuterii din Santa Barbara si cautau un inel de logodna, insa cel pe care-l doreau era prea scump. Cei doi au realizat ca discutia le era ascultata de Paul Walker, iar Kyle i-a marturisit actorului ca tocmai s-a intors din misiune din Irak, scrie StirileProTv.