A ascuns tot, de frica! Elena Hueanu, batuta cu bestialitate de iubitul ei, inclusiv cand era gravida. Marturii cutremuratoare. Un cosmar! Se pare ca asta a trait Elena Hueanu langa tatal fetitei sale, fotbalistul Cristi Coanda. Agresata in repetate randuri, blonda a ascuns totul pentru ca, la un moment dat, sa poata fugi. Si a facut-o, acum aflandu-se in Germania. Elena Hueanu si fotbalistul Cristi Coanda au avut o relatia cu nabadai, certandu-se si impacandu-se de mai multe ori. In momentul in care blonda a ramas insarcinata, la jumatatea anului 2012, totul parea ca s-a linistit, in cuplul lor, insa se pare ca adevarul este cu totul altul. Iar Elena a oferit cateva indicii, vara aceasta, acuzandu-l pe Cristi Coanda de gelozii exagerate si aruncandu-I jigniri destul de grave, precum apelativul "gunoi", noteaza Cancan.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Andi Moisescu sufera in tacere, desi are dureri cumplite. Vezi ce afectiune are! Andi Moisescu este unul dintre cei simpatici si volubili prezentatori, fiind o prezenta deosebita de agreabila. Numai ca, in ultimul timp, Andi Moisescu nu mai este atat de vesel, pentru ca durerea cauzata de o hernie de disc il chinuie zi si noapte. Prezent la un eveniment monden, prezentatorul tv a recunoscut ca de cateva zile se confrunta cu o problema de sanatate. "Cred ca de o saptamana am o durere de spate. O duc pe picioare, dar o sa lucrez la capitolul asta. M-am pricopsit cu o hernie de disc, asta e", a declarat Andi Moisescu, conform Libertatea.

Marturisire cutremuratoare a tatalui lui Paul Walker despre ultima discutie cu actorul. Fiul i-a facut o promisiune. Paul Walker Sr., tatal regretatului actor Paul Walker, a marturisit in cadrul unui interviu, ca a avut o discutie cu fiul sau in care acesta ii promitea ca va renunta la cursele de masini. Paul Walker Sr. a facut o dezvaluire cutremuratoare despre ultima conversatie pe care a avut-o cu fiul lui. "Am stat acolo, l-am privit si i-am spus: "Stii ca te iubesc foarte mult... Va iubesc iubesc pe toti. Si eram cu totii foarte apropiati. Stii ca daca s-ar intampla ceva, cuiva din aceasta familie, ar fi o lovitura extrem de dura...", a spus tatal actorului intr-un interviu acordat E! News. Barbatul a marturtisit ca l-a rugat pe fiul sau sa-i promita ca va pune capat curselor cu masini, scrie Click.

Face tot ce poate ca sa impiedice divortul! Victor Slav apelat la masuri extreme ca sa o convinga pe Bianca sa nu-l paraseasca! Dupa ce in presa au aparut zvonuri ca mariajul cu Bianca ar fi la un pas sa se incheie, Victor Slav face tot posibilul ca acest lucru sa nu devina realitate! Au fost protagonistii nuntii anului dar, la scurt timp dupa ce au devenit sot si sotie, zvonurile unui divort iminent nu au intarziat sa apara. In presa au aparut informatii cum ca intre Bianca si Victor nu mai este armonia de altadata, ci neintelegeri si certuri tot mai dese. Speculatiile au fost alimentate si de fostii parteneri ai celor doi. Chiar si dupa ce a devenit doamna Slav, Bianca nu a ezitat sa se intalneasca cu fostul iubit, Adrian Cristea. Si Victor Slav ar mai pastra legatura cu fosta iubita, Anda Adam. Cel putin asta sustine cantareata, care ar fi primit mai multe mesaje de la sotul roscatei. anunta Cancan.

Julie, fiica actorului Gerard Depardieu, face dezvaluiri socante: "Tata nu prinde 70 de ani din cauza alcoolului!". Julie, fata celebrului Gerard Depardieu (64 de ani), face dezvaluiri socante. Aceasta a marturisit, pentru ziarul francez Le Monde, ca si-a facut cinci operatii estetice la nas ca sa nu semene cu tatal ei si ca e de parere ca starul nu va mai apuca sa traiasca cinci ani. Actrita Julie Depardieu (40 de ani) a marturisit pentru ziarul francez ca a apelat pana acum de cinci ori la operatii estetice la nas pentru ca a mostenit trasaturile tatalui sau si nu a vrut sa semene cu el. In plus, se pare ca nu are cuvinte de lauda la adresa starului, ci din contra. Aceasta le-a spus jurnalistilor francezi ca, desi actorul face 65 de ani in curand, nu crede ca va ajunge la varsta de 70 de ani din cauza consumului exagerat de alcool si mancare, informeaza Libertatea.

Alina Puscas: "Am luat o pauza de sotul meu". Alina Puscas se afla la un pas de divort. Vedeta, care are de mai multa vreme probleme in casnicie, s-a separat de sotul ei. Chiar daca nu mai locuieste alaturi de acesta, vedeta spera sa-si salveze mariajul. Cuplul Alina Puscas si Viktor Bieltz se indreapta cu pasi repezi spre divort. Vedeta si sotul ei nu trec printr-o perioada foarte buna pe plan sentimental. Presa mondena a tot scris despre problemele care au survenit in mariajul lor. Chiar daca la inceput a incercat sa mascheze aceste aspecte ale casniciei lor, mai tarziu, Alina a facut public faptul ca nu se mai intelege cu sotul ei, scrie Click.