​S-a jurat ca nu s-a dezbracat, dar acum o dam in fapt! Ana Maria Mocanu isi scotea sutienul prin cluburi inca de acum cativa ani! Sunt oameni care isi pun etichete singuri si cu buna-stiinta. Chiar daca, mai tarziu, incearca sa pozeze in victime inocente ale showbiz-ului, asa cum s-a intamplat in cazul Ana Mariei Mocanu, dovezile raman dovezi. Inainte de a straluci ca asistenta a lui Capatos, Ana Maria Mocanu s-a zbatut mult sa castige un ban cinstit. Nu i-a iesit ca dansatoare profesionista, asa ca a ales calea mai usoara, sa isi dea jos hainele si asa sa ii faca pe toti barbatii sa umble la portofel. Pe vremea cand era blonda si descoperise gustul bancnotelor indesate direct la chilotel, Ana nu refuza nicio invitatie de a dansa prin cluburi, fie ca era vorba de cele din Romania, fie ca era vorba de cele din strainatate, sau chiar cele din orasele mici, de provincie. Normal, reprezentatiile de afara o multumeau, pentru ca acolo ieseau banii multi, iar garzile de corp o protejau de domnii prea insistenti, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

S-a facut de ras cu tinuta! Ce mult s-a ingrasat Nicoleta Luciu. Nicoleta Luciu a facut o alegere nu tocmai fericita la un eveniment monden luni seara. Desi s-a ingrasat cateva kilograme, ea nu a renuntat la hainele multe prea mulate. Bruneta a purtat o salopeta crem mulata, care i-a pus in valoare bustul generos, dar care nu a avantajat-o deloc in zona abdomentului. Desi e o femeie foarte slaba, Nicoleta a facut putina burtica, pentru ca nu a mai tinut dieta si a mancat cat pentru doi, cum a declarat chiar ea. Kilogramele in plus nu s-ar vedea atat de rau insa, mai ales ca nu sunt foarte multe, daca vedeta ar fi mai atenta si ar alege tinute care sa nu ii evidentieze mica problema, anuntaClick.

Relatia clandestina cu Alex Velea i-a adus solistei numai belele: Antonia a ramas si fara sot, si fara bani! Antonia (24 de ani) l-a iubit atat de mult pe Alex Velea (29 de ani), incat a renuntat la ce avea mai drag: sotul Vincenzo (foto) si fiica lor, Maya (3 ani). Dar si mai grav e ca solista are necazuri cu banii, si nici nu-i de mirare, din moment ce concertele s-au mai rarit, dupa ce s-a dus zvonul ca l-ar fi despartit pe cantaret de nevasta. Antonia a mizat totul pe o carte cand a ales sa ramana cu Alex Velea, cu care are, dupa cum stie intreaga natiune, probleme serioase, pentru ca solistul evita sa-i puna pe masa decizia de divort de ciocolatia Ana. In ultima vreme, prietenele ei au inceput sa barfeasca pe la colturi ca Antonia se eschiveaza sa cumpere haine sau sa achite consumatia la baruri, sustinand ca n-are bani lichizi, ci doar pe card. Insa, de fapt, e doar o scuza de ochii lumii, caci solista nu mai are atatea concerte ca pe vremuri, fanii ei taxand-o pe motiv ca i-a stricat casa lui Velea, informeazaLibertatea.

Leru-i ler, dar Hrusca-i pe bani! Colindatorul poporului a dat Romania pe America, pentru castiguri mai mari! Stefan Hrusca, cel mai celebru colindator roman (stabilit in Canada), care isi umple conturile an de an prin spectacole in Romania, a luat o decizie radicala: le va canta americanilor pe bani mai multi! Colinde maraton si bani gramada! Stefan Hrusca a impuscat in ultimii ani numai contracte grase, in preajma sarbatorilor de iarna, prin spectacole organizate in Romania. Asa se face ca in doar cateva zile de "colindat" pe la Sala Palatului, si nu numai, cantaretul aduna si cate 250.000 de euro. Anul acesta, insa, Hrusca a rupt traditia si si-a lasat miile de fani romani cu ochii-n soare. S-a decis sa nu mai vina in Romania sa cante, anul acesta, fara sa ofere vreo explicatie. Cancan.ro a aflat insa adevaratul motiv pentru care a lasat balta Romania. Acesta il reprezinta oferta financiara mult mai avantajoasa care i-a fost facute de catre americani. Hrusca va sustine in Boston un concert unde pretul biletelor este de 40 de dolari, in comparatie cu 50 de lei, cat plateau fanii romani cand acesta sustinea un concert la Sala Palatului, scrieCancan.

Decolteuri generoase la un eveniment muzical de exceptie! Uite ce artiste au atras privirile cu bustul lor! Mai multe interprete de la noi si-au facut aparitia la un concert care s-a desfasurat in weekend la Sala Palatului, cu un decolteu generos. Concertul lui Marcel Pavel de la Sala Palatului din Bucuresti a strans lume buna, dar si artisti de exceptie. Interpretul a concertat alaturi de Orchestra Simfonica Bucuresti, alcatuita din peste 140 de instrumentisti. Alaturi de Marcel Pavel au mai cantat: Nico, Monica Anghel si Luminita Anghel. Ultimele doua au purtat tinute care le-a scos in evidenta decolteul.Insa toate trei au creat momente minunate alaturi de colegul lor, Marcel Pavel. La concert si-a facut aparitia si Olga Balan, o cantareata care a ales, in ultimii ani sa traiasca in Italia, unde si-a desfasurat activitatea artistica. Aceasta s-a bucurat sa-l revada pe Marcel Pavel, dar si pe colegele sale de breasla. Si Olga Balan a afisat un bust impresionant, anuntaClick.