Nicoleta Luciu, insarcinata cu gemeni? Iata coincidentele si declaratiile care spun ca bruneta va deveni mama din nou. Declaratia facuta de Nicoleta Luciu alaltaieri, ca isi doreste pentru anul viitor gemeni, a socat si a starnit multe semne de intrebare. Surpriza, exista sanse mari ca vedeta sa fie deja insarcinata si sa ofere aceste indicii pentru a pregati terenul. In urma cu cinci ani, Nicoleta Luciu si Zsolt Csergo deveneau pentru prima data parinti, atunci cand micutul Zsolt junior a venit pe lume. Trei ani mai tarziu, familia lor s-a marit cu inca trei membri, bruneta aducandu-i pe lume pe Kim, Kevin si Karoly. Acum, se pare ca Nicoleta este din nou insarcinata, informatie lansata pe piata atat de persoane din anturajul brunetei, cat si de Nicoleta insasi, mai mult sau mai putin in gluma, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Un cunoscut cantaret, trimis la inchisoare pentru trafic de influenta. Realini Lupsa, membru al trupei Gaz pe Foc, a fost condamnat marti la doi ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta, conform Mediafax. Realini a fost gasit vinovat in cazul "Bani pentru sefi din CJC", in care au fost implicati si omul de afaceri Eugeniu Mija si deputatul USL Nicolae Vasilescu. Eugeniu Mija a primit doi ani si sase luni, iar Nicolae Vasilescu la doi ani. In martie 2012, Nicolae Vasile, atunci sef al Departamentului Legislativ al Camerei Deputatilor, Lupsa Realini si Eugeniu Mija au fost trimisi in judecata pentru trafic de influenta, de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Constanta, anuntaClick.

Moculeasca incinge barbatii in tinuta Angelinei! Si-a cumparat un costum din piele din banii castigati la videochat. Satula de saracie, caci in Romania nu si-a gasit un loc de munca, Mariana (46 de ani), fosta sotie a compozitorului Horia Moculescu, si-a mutat resedinta in Austria, unde castiga bani frumosi din videochat. Pentru ca are concurenta puternica, bruneta, care nu mai e chiar la prima tinerete, isi vrajeste clientii in tinute sexy. Pe langa seturile de lenjerie intima pe care a reusit sa le salveze din apartamentul din Bucuresti, din care urmeaza sa fie evacuata, Mariana si-a achizitionat recent si un costum rapitor, pentru a-si putea seduce clientii, prin intermediul videochatului. Tinuta cu pricina este aidoma celei purtate de actrita Angelina Jolie in celebra productie "Lara Croft - Tomb Raider", pelicula care a cunoscut un succes urias, informeazaLibertatea.

Anda Adam s-a plictisit sa-l tot astepte pe Botezatu! A fost fotografiata in bratele fostului iubit. Veste proasta pentru Catalin Botezatu! Satula sa il tot astepte, Anda Adam s-a intors in bratele fostului ei iubit. Nu este vorba despre Victor Slav, ci despre tanarul fotbalist Catalin Tara, in varsta de doar 18 ani. In urma cu putin timp, Anda Adam a postat o fotografie pe o retea de socializare, in care apare alaturi de fostul ei iubit, Catalin Tara, jucator legitimat in Italia, la Lazio Roma. Sexoasa cantareata il tine strans in brate pe fotbalist, gestul ei dand nastere la nenumarate speculatii, inclusiv din partea Roxanei Vancea, una dintre cele mai bune prietene ale Andei. "Imi place ce vad", a scris vedeta TV, postand trei inimioare de iubire. Anda Adam si Catalin Tara s-au cuplat la inceputul acestui an, cantareata confirmand povestea de dragoste in primavara. Din nefericire, relatia avea sa ia sfarsit dupa doar cateva luni, la insistentele mamei fotbalistului, care il considera pe fiul ei de doar 18 primaveri prea mic pentru artista de 33 de ani, scrieCancan.

Asta e prea de tot! Accesoriul cu care Iulia Albu si-a inspaimantat fanii. Iulia Albu are mereu aparitii socante, fie datorita hainelor atipice, a accesoriilor neconventionale sau a machiajului ciudat. Fashion editor-ul si-a speriat insa fanii cand le-a aratat un cap din sfoara cu care vrea sa isi accesorizeze tinuta la urmatoarea aparitie televizata. "Ce ziceti? Sa fie acesta accesoriul pe care il voi purta joi la Verdict Iulia Albu?", a intrebat Iulia pe pagina de Facebook. Prietenii vedetei au reactionat imediat cand au vazut poza, insa nu pozitiv. "Am crezut ca-i vreo mumie" si "Iulia, te stimez, dar te rog, nu in halul asta!" au fost unele dintre comentariile lasate de fani, anuntaClick.