O faimoasa vedeta de la noi a pozat cu sfarcurile la vedere! "Este foarte cald aici!" DJ Miki Love, pe numele ei real Mihaela Ifrim, a postat o fotografie uluitoare pe o retea de socializare. Faimoasa DJ-ita apare imbracata sumar, cu sfarcurile la vedere, imaginea creaind isterie in randul fanilor. Cea mai cunoscuta DJ-ita din Romania revine in actualitate printr-o fotografie de-a dreptul senzatioanala, postat in urma cu putin timp pe Facebook. Imbracata intr-o pereche de blugi si intr-un maiou transparent, care ii evidentiaza sanii si sfarcurile, Mihaela comenteaza: "Si acum sa cantam cu totii: 'It's really hot in here'" (n.r. - traducere: "Este foarte cald aici"), scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Vedetele care au lasat Antena Stars fara licente: divorturi cu scandal si imagini super sexy. CNA a respins, marti, solicitarea societatii Antena TV Group de transformare a televiziunii Antena 2 in Antena Stars, unii membri ai Consiliului - Narcisa Iorga si Laura Georgescu - precizand ca postul se va tabloidiza prin emisiunile unor prezentatori ca Bianca Dragusanu in noua grila a canalului. Societatea Antena TV Group SA a solicitat Consiliului National al Audiovizualului (CNA) modificarea denumirii televiziunii Antena 2 in Antena Stars, modificarea siglei si a grilei de programe a televiziunii. Solicitarea Antena TV Group a fost analizata in sedinta CNA de marti. La sedinta a fost prezent si Cristian Ionescu, managerul echipei care coordoneaza proiectul de televiziune Antena Stars. Ionescu este si managerul echipei care produce emisiunile "Un Show Pacatos" si "Acces direct", care sunt difuzate de Antena 1, o alta televiziune detinuta de Antena TV Group, anuntaClick.

Secrete socante despre celebritati. Vanate mereu de paparazzi, vedetelor sunt o carte deschisa in fata curiozitatii si a indiscretiilor din partea tabloidelor. Si totusi, celebritatile de prim rang pastreaza sub tacere secrete bine ascunse, descoperite mult mai tarziu de catre presa. De la abuzuri sexuale si pana la casnicii violente, iata unele dintre cele mai oribile secrete ale vedetelor. Protagonista a serialului "Neveste disperate", Teri Hatcher a avut parte de o experienta oribila in copilarie. Actrita a fost violata de unchiul ei. Timp de ani buni, Teri a pastrat secretul din frica, dar s-a decis sa il denunte pe unchiul sau atunci cand a aflat ca acesta a mai violat o tanara care apoi s-a sinucis, informeazaLibertatea.

Costin Marculescu, de la extaz la agonie! Iubita se gandeste sa-l paraseasca din nou! Dupa o relatie cu peripetii, in care Costin Marculescu a trait toate senzatiile, de la fericire suprema la dezamagire amara, acum mai primeste un dus rece: iubita se pregateste sa-l paraseasca din nou, din cauza distantei care ii desparte! Costin Marculescu si Alexandra Demeter s-au despartit in urma cu patru luni dupa ce el a aparut in ipostaze foarte apropiate de o asistenta TV. Totul a fost de fapt doar o farsa regizata de ogica, dar iubita acestuia s-a suparat atat de tare, incat nu a vrut sa mai auda de logodnicul ei. Dupa ce cu greu a fost convinsa ca a fost o gluma nevinovata, Alexandra l-a iertat, insa lucrurile au luat o noua intorsatura. Iubita acestuia vrea sa se desparta din nou de el, mtoivul fiind distanta care ii desparte, scrieCancan.

Vedetele uita de bunele maniere cand sunt pe strada. Cand ii vezi la televizor, ai crede ca sunt cele mai educate persoane, dar, in realitate, lucrurile nu stau chiar asa. Cateva vedete au fost prinse pe picior gresit de fotoreporterii Click! Mircea Radu, Florentina Opris si Raluca Lazarut au fost surprinsi in ipostaze care nu le fac cinste. Are o multime de admiratoare, pe care zambetul si senzualitatea lui le-au cucerit iremediabil. Si totusi, idolul femeilor, Mircea Radu, demonstreaza ca in viata de dincolo de micul ecran nu este tocmai un barbat galant. El a fost fotografiat miercuri, in zona Iancului, mergand la o farmacie. Pana aici, nimic nefiresc. Surpriza a venit, insa, in momentul in care prezentatorul tv a vrut sa intre in farmacie, anuntaClick.

Paul Walker va fi inlocuit de Justin Bieber in "Fast and Furious 7". O informatie provenita din partea producatorilor peliculei 'Fast and Furious 7' i-a scandalizat pe fanii actorului Paul Walker, care a murit saptamana trecuta intr-un accident. Se pare ca inlocuitorul lui in celebra franciza ar fi nimeni altul decat cantaretul canadian Justin Bieber (19 ani). Reactiile pe internet dupa aparitia informatiei nu au fost pozitive. "Imi dau foc la colectia de DVD-uri cu 'Fast & Furious!'", "Nu ma uit la asa ceva!", "Sper ca e o gluma, oricum e una proasta!" au scris iubitorii seriei pe diverse retele de socializare. Intre timp, familia lui Paul Walker a anuntat ca in acest weekend vor avea loc funeralii private, pe baza de invitatie si ca trupul starului va fi incinerat, informeazaLibertatea.