A comis-o din nou! Andreea Esca, stiri cu sfarcurile la vedere. In urma cu trei zile ii lasa pe toti cu gura cascata, dupa ce a aparut la pupitrul principalului jurnal de stiri de la ProTV cu o bluza care, din cauza reflectoarelor, lasa sa i se vada nu doar sutienul, ci si sanii. Andreea a comis-o iar. De data aceasta, vedeta trustului din Pache Protopopescu nu a mai purtat nimic transparent, dar materialul fin al sacoului a tradat-o din nou. Astfel ca, in timp ce prezenta o stire de interes national, prin bluza Andreei se iveau, indecente, sfarcurile. Insa acest mic amanunt nu a perturbat-o cu nimic pe Esca. Despre stirista Andreea Esca se stie ca este una dintre cele mai sobre aparitii de pe micul ecran. De 18 ani, ea prezinta stirile de la ora 19.00 de la ProTV si s-a remarcat nu doar prin pofesionalism, ci si prin stilul vestimentar deosebit de elegant, dar deloc frapant, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Povestea fabuloasa a milionarului roman, "postit" de doua femei! Ferent l-a facut praf pe Nick Radoi, dar i l-a pasat prietenei. Un nou triunghi amoros a luat nastere, de o saptamana. Anamaria Ferent si-a cuplat cea mai buna prietena, pe Cristina Uni-k, cu milionarul Nick Radoi. Asta, dupa ce l-a facut praf pe afacerist ca i-a facut avansuri asidue. De o luna, de cand s-a despartit de logodnica lui, Alina Radi, milionarul Nick Radoi schimba femeile ca pe sosete. Dupa ce s-a iubit cateva saptamani cu o femeie de afaceri din Craiova, acum, afaceristul a trecut la o alta domnisoara. Tanara este nimeni alta de Cristina Darha, recunoscuta sub pseudonimul de Uni-k, anuntaCancan.

Brigitte si Ilie Nastase in scandal! Vezi ce sms-uri a gasit bruneta in telefonul sotului! Brigitte si Ilie Nastase au impodobit deja casa si bradul. Intr-o transmisie live pentru Kanal D, cei dosi soti au dezvaluit care sunt motivele pentru care mai ies scantei intre ei. "Nu prea ma cert cu Ilie, nici inainte nu o faceam. Avem si noi disctii... Ilie vine toata ziua dupa mine si ma porcaieste, ma face taranca, ca m-a adus de la Timisoara... ca cine l-a pus sa ma ia. La inceput ma suparam, dar acum m-am obisnuit. Ii spun si eu la fel. Dar siu ca sunt glume, insa inainte o luam de buna. I-am mai gasit in telefon sms-uri cu 'Te iubesc', trebuie sa aflu cine e...", a dezvaluit Brigitte. "Acum Brigitte se simte bine daca a semnat contractual si putem sa ne certam. Nu cred ca se supara pentru dormitorul meu, au trecut multe prin el...", a spus Ilie Nastase, informeazaClick.

Si-a scos pepenii la expozitie! Simona Trasca, mandra foc de noii sani. Simona Trasca este fericita posesoare a unei noi perechi de sani. Fermi si obraznici, noii sani ai blondei sunt vedeta si chiar i-au adus acesteia o cerere in casatorie pe patul de spital. Iar pentru ca o astfel de investitie nu poate fi tinuta ascunsa, Trasca isi expune cu mandrie dotarile pe paginile de socializare. Machiata, coafata si cu buzele puse in evidenta de un ruj intr-o nuanta puternica, Simona seamana, in cea mai recenta fotografie postata pe pagina de Facebook, cu Sanziana Buruiana. Iar pentru ca sanii sunt cea mai de pret podoaba a Simonei Trasca, imaginea este insotita de o "gandire filosofica": "De multe ori persoana pt care tu ai incasa un glont e chiar cea care tine pistolul in mana...", scrie blonda, facand cu siguranta referire la invidioasele al caror numar s-a inmultit dupa ce ea si-a marit sanii, scrieLibertatea.

Cristina Dochianu s-a casatorit! Vezi imagini si detalii exclusive de la nunta vedetei!El este barbatul pe care l-a tinut ascuns. Cristina Dochianu s-a casatorit cu alesul inimii sale, un barbat pe care l-a tinut ascuns departe de ochii presei, dar si ai prietenilor. Reporterii Cancan.ro au intrat in posesia fotografiilor de la nunta vedetei, care a avut loc saptamana trecuta. Potrivit surselor noastre la marele eveniment, care a avut loc joi, au luat parte doar membrii familiei, care s-au aratat fericiti pentru pasul facut de Cristina Dochiuanu, devenit Fogarassy, dupa numele sotului. Prezentatoarea tv s-a casatorit in secret cu Cristian Fogarassy, iubitul despre care nu a stiut nimeni pana in momentul de fata. Niciun coleg de-al sau nu a avut habar de nunta frumoasei blonde, cu atat mai putin ca avea o relatie stabila de mai multa vreme, anuntaCancan.

Expozitie de sani si funduri aproape goale, la Capatos. Cele doua asistente ale lui Dan Capatos, Loredana Chivu si Ana Maria Mocanu, s-au imbracat provocator in editia de luni a emisiunii, cu ocazia zilei de nastere a lui Catalin Bordea. Hainele pe care le-au purtat cele doua asistente au lasat sa li se vada atat sanii cat si fundurile, mai ales in timp ce au dansat. Mai mult decat atat, Loredana Chivu i-a atras atentia si lui Capatos cu tinuta ei, avand in vedere ca a lasat impresia ca nu ar fi purtat lenjerie intima, informeazaClick.