Marturisiri neasteptate. Care e adevarata relatie dintre Andra si Maruta, dupa 8 ani de cand s-au indragostit. Andra si Catalin Maruta au deja opt ani de cand formeaza un cuplu, iar relatia lor, inceputa in lumea unde amandoi traiesc, cea a showbiz-ului, a mers mai departe, in ciuda tuturor obstacolelor care ar putea sa tina de lipsa timpului liber. Dupa ce au inceput sa se vada, dupa ce si-au dat seama ca sunt facuti unul pentru altul, Andra si Catalin maruta au trecut mai departe, in faza in care relatia lor trebuia sa faca pasii normali. S-au casatorit in 2008, au deja un baietel, care s-a nascut in 2011, dar totul merge bine, dupa cum spune chiar Andra, in cea mai recenta piesa a ei, "Atata timp cat ma iubesti", scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Anda Adam, scandal urias la Antena din cauza Biancai! Uite ce au de impartit cele doua. Razboiul dintre Anda Adam si Bianca Dragusanu capata noi dimensiuni. Desi se bate cu pumnii in piept ca nu are nimic de impartit cu Bianca Dragusanu, fosta iubita a lui Victor Slav nu pierde nicio ocazie de a demonstra contrariul. Surse din interiorul televiziunii din Baneasa au marturisit pentru Click! ca Anda Adam a facut miercuri un scandal de proportii cand a auzit ca va trebui sa se afle in acelasi platou la filmari cu sotia a prezentatorului ProTV. Chiar daca am fi tentati sa credem ca marul discordiei este Victor Slav, lucrurile nu stau nici pe departe asa. Anda Adam si Bianca Dragusanu se dusmanesc de data aceasta din cauza emisiunii speciale de Revelion care se filmeaza zielele acestea la Antena 1, anuntaClick.

Culmea mistoului! Uite cum il vede Oreste pe Mircea Badea. Mircea Badea pare ca se hraneste si traieste din polemici si scandaluri. Prezentatorul se cearta cu toti cei care nu ii imparatasesc opiniile, chiar si cu buni prieteni. Unul dintre bunii sai prieteni, cu care s-a certat la cutite, este Oreste Teodorescu. Fostul realizator al emisiunii "Codul lui Oreste" de la Antena 2 a parasit postul dupa ce a avut divergente cu cei din conducere si chiar l-a acuzat pe prietenul Badea ca este prea obedient sefilor. Astazi, Oreste a postat pe pagina sa de socializare o fotografie cu un bulldog francez negru, care face spagatul. Imaginea era insotita de mesajul: "Cand nu-i da voie stapanul sa latre, catelusul de presa face ce stie mai bine...". Postarea a fost preluata de Mircea Badea pe pagina sa de Facebook, fara niciun alt comenatriu. "Mircea, asta e sub centura...", l-au avertizat fanii pe realizatorul "In Gura Presei", informeazaLibertatea.

Tipete, urlete, plansete si lesinuri. O blonda celebra a fost acuzata de prostitutie si retinuta pe aeroportul din Londra. Scene dramatice pe aeroportul din Londra! Cand sa se intoarca in tara, dupa doua saptamani de vacanta, Sexy-Braileanca a fost perchezitionata, iar vamesii i-au retinut suma de 2.500 de lire, acuzand-o ca ar fi obtinut banii din prostitutie. O vacanta superba, petrecuta la Londra, s-a transformat intr-un adevarat cosmar pentru Sexy-Brailanca. Ieri, cand sa se intoarca in tara, blonda s-a trezit in mijlocul unui scandal montsruos, pe aeroport, cand vamesii au oprit-o si au perchezitionat-o. Iar asa-zisul control de rutina i-a dat viata peste cap, nu de alta, dar a fost acuzata de prostitutie si i-au fost retinuti toti banii pe care-i avea la ea, scrieCancan.

Fostul actionar dinamovist Dragos Savulescu, in razboi cu pitipoancele! Chiar daca tot mai multe domnisoare recurg la diverse operatii pentru a avea forme mai generoase, se pare ca acest lucru nu este chiar pe placul tuturor barbatilor. Omul de afaceri Dragos Savulescu a postat zilele trecute pe contul lui de Facebook un usor atac la adresa domnisoarelor care renunta la naturaletea lor si apeleaza la ajutorul tratamentelor cu botox sau cu acid hialuronic la nivelul buzelor. "Am sa imi permit sa emit o opinie in numele barbatilor (cu voia voastra, mai pretentiosi...) Doamnelor si domnisoarelor, va anunt oficial, nu numai in nume personal, dar si dupa ce am consultat pe acest subiect un numar important de barbati - Ca NU ne plac!!! Majoritatea covarsitoare a femeilor care isi maresc buzele reusesc sa isi distruga finetea si sa devina penibile, unele chiar hidoase si in cel mai fericit caz vulgare! Cine are urechi de auzit sa auda...", a scris afaceristul, anuntaClick.

Declaratie-soc despre Petre Roman. Fiica Oana are o amintire de exceptie. De cand s-a nascut si pana acum, Oana Roman nu a lipsit niciodata de la Craciunul in familie. Mama in devenire, vedeta va fi, si in acest an, alaturi de mama ei la masa de Craciun, in familie. Chiar daca au trecut ani buni de cand Petre Roman, tatal ei, a plecat de acasa si si-a gasit iubirea in alta parte, Oana nu poate trece peste amintirile din copilarie, in care era si el inclus. Vedeta a impartasit in emisiunea "La Maruta" franturi de amintiri din vremea Craciunului copilariei ei. Ea era intotdeauna cea care impodobea bradul. La inceput cu sora ei, Catinca, apoi cu nepotica ei, acum cu mama. Iernile familiei Roman erau pline de vedeselie, iar Oana are si o amintire inedita referitoare la tatal ei. "Noi impodobeam bradul. Eu sunt foarte tipicara. Ca tata, de altfel. El nu participa la impodobirea bradului, ci dadea cu aspiratorul , spala wc-urile... Si el era foarte tipicar", isi aminteste Oana Roman, informeazaLibertatea.