Andreea Balan, show erotic in fata copiilor. Bucurie mare pentru cei 70 de copii din cateva centre de plasament bucurestene. Miercuri seara, cand micutii au fost invitati la un mall, la o seara de vis, cu artistii favoriti, dar si cu Mos Craciun, acestia au ramas cu gura cascata cand pe scena si-a facut aparitia Andreea Lui Mos Craciun, gazda spectacolului, i s-a zbarlit barba cand a fost anuntat momentul artistic al Andreei Balan, caci solista, asistata de cateva dansatoare sexy, a urcat pe scena imbracata doar in sutien si cu o centura imbogatita cu franjuri, dar si cu pene multicolore. Miscarile frenetice din coapse, picioarele ridicate in pozitii de cabaret si decolteurile scuturate pe ritmuri latino au adunat pe margine multime de tatici aflati la cumparaturi prin mall. Copiii cu varste intre 4 si 15 ani s-au bulucit pe scena alaturi de dansatoare, iar cativa dintre baieti au ridicat din spranceana si si-au ales din privire cate o dansatoare, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Sexy asistentele lui Mos Craciun au impodobit bradul cu sanii pe afara! Unele dintre cele mai sexy femei din Romania au impodobit aseara bradul. Raluca Dumitru, Simona Trasca, Andreea Podarescu si Denisa Bita si-au dat intalnire la Loka Lounge si au facut impreuna bradul personalizat. Alaturi de ele au fost evident fanii lor, care le-au admirat in toata splendoarea, in timp ce se cocotau in brad sa atarne globuletele, pe care, mai intai, si-au scris numele! Acestia au fost rasplatiti la final de fete cu randuri de shooturi. Printre cei aflati la eveniment s-a numarat si Wilmark, fosta vedeta a Pro TV venind in compania unui prieten. Simona Trasca a dat peste gat pahare intregi de shoot-uri alaturi de Will, care a admirat de pe scaun tot spectacolul de Craciun, anuntaClick.

Acesta e adevaratul motiv al divortului! Fosta sotie a lui Pepe da cartile pe fata: "L-am lasat pentru ca...". Razboiul pe care Pepe si fosta lui sotie il duc in instanta continua si acum, la mai bine de doi ani de la pronuntarea divortului. Bruneta a avut azi o noua infatisare la procesul in care fostul sot o acuza de furt. Pepe a facut recurs la hotararea instantei de neincepere a urmarii penale in procesul in care a acuzat-o pe fosta sotie ca i-a luat din casa suma de 75.000 de euro, imediat dupa despartirea lor, dar vedeta nu are emotii. Bruneta e convinsa sa va fi declarata nevinovata, iar cu aceasta ocazie a marturisit si motivul pentru care a decis sa se desparta de cel care i-a fost sot timp de 7 ani. "Nimeni nu m-a intrebat niciodata de ce l-am lasat. Ar fi fost foarte interesant sa explic. L-am lasat pentru ca nu e bun. Nu e bun din toate punctele de vedere", a declarat ea in aceasta seara, intr-o emisiune TV, informeazaCancan.

Silviu Prigoana: "Daca Bahmu s-a maritat cu mine pentru avere, si-a luat teapa!" Se ascut din nou sabiile in familia Prigoana - Bahmuteanu. Dupa o perioada aparent linistita, a reinceput taifunul, declansat, de data aceasta, de sotia omului de afaceri, care se plange ca Silviu (49 de ani) ar fi pus intreaga avere, estimata la cateva milioane de euro, doar pe numele baiatului sau mai mare, Honorius, din prima casnicie, si ca pe cei doi copii minori ai lor, Eduard Gabriel si Mihai Maximus, i-a sarit de la zestre. La aflarea vestii, omul de afaceri a luat foc, infirmand spusele femeii cu care a fost casatorit de patru ori, ba chiar a luat-o peste picior, in stilu-i caracteristic, scrieLibertatea.

Secretul relatiei dintre Stefan Banica jr. si Lavinia Parva! Nu facea asta cu Andreea Marin. Lavinia Parva a dezvaluit secretul relatiei frumoase pe care o are cu iubitul ei, Stefan Banica Jr. Cantareata a vorbit in cadrul unui interviu acordat revistei "Story" despre pasiunile si lucrurile care-i unesc. Lavinia Parva a marturisit ca relatia ei cu Stefan Banica Junior este una absolut normala, ca nu se deosebesc cu nimic fata de cuplurile obisnuite. Se pare insa ca cei doi se sustin reciproc si se sfatuiesc mereu. "Stefan e un exemplu pentru foarte multi artisti din Romania si cu sigurata am de invatat de la el. Suntem doi oameni care-si traiesc viata absolut normal, ca orice cuplu. Comunicarea e o componenta de baza, asa ca amandoi stim ce se intampla cu celalalt. Eu si Stefan ne sfatuim mereu!", a spus Lavinia pentru revista Story, anuntaClick.