In sfarsit, s-a decis sa vorbeasca! Andreea Berecleanu dezvaluie amanunte nestiute despre divortul ei de Andrei Zaharescu. Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu au format un cuplu solid pana cand ceva s-a rupt intre ei, iar casnicia lor a fost destramata la finalul a 15 ani de convietuire fericita. Pentru prima data de la despartirea de Andrei Zaharescu, tatal celor doi copii ai sai, prezentatoarea a vorbit deschis despre delicatul subiect, potrivit Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Printul Paul va fi cel mai bogat roman. Nepotul lui Carol al II-lea a castigat 25.642 mp din Ferma Regala Baneasa. Printul Paul are toate sansele sa ajunga intr-un viitor nu foarte indepartat cel mai bogat roman, si asta pentru ca nepotul lui Carol al II-lea castiga in instanta tot mai multe proprietati sau terenuri. Paul cere si retrocedarea altora, a caror valoare ar putea ajunge la peste 2 miliarde de euro, aflam din Cancan.

Florin Piersic desfiinteaza toate zvonurile ca ar fi avut o relatie cu Mihaela Radulescu. "Nu a fost genul meu". In ultima vreme, circula tot mai multe barfe conform carora Mihaela Radulescu ar fi trait o idila interzisa cu Florin Piersic pe vremea cand era casatorita cu Banica jr. Celebrul actor insa infirma tot, basca, a dat pentru Wowbiz.ro si o declaratie incredibila care pune lucrurile la punct.

Primul pictorial impreuna! Elena Basescu, alaturi de fiica si de sotul sau! Uite cat a crescut Sofia Anais. Elena Basescu si sotul ei, Bogdan, au realizat primul pictorial impreuna cu fiica lor, Sofia Anais, in varsta de trei luni. Fiica cea mica a prsedintelui si sotul ei, Bogdan, au pozat pentru prima data impreuna cu micuta lor, pentru revista Viva! Elena Basescu a acordat si un interviu publicatiei cu pricina, in care vorbeste despre cat de mult i s-a schimbat viata de cand a devenit mamica, dar si despre viitorul pe care il doreste pentru fiica ei, scrie Cancan.

Smiley, milionar in euro la numai 30 de ani. Andrei Tiberiu Maria, Smiley (30 de ani), pe numele lui de scena, se poate aseza linistit la gura sobei, acum, in prag de Sarbatori, caci anul 2013 a fost cel mai banos din intreaga lui cariera. Iar daca ar fi sa numere bancnotele de euro castigate, cu siguranta i-ar trebui cateva zile si ar mai chema si ajutoare, performanta lui profesionala atragandu-i invidia celorlalti artisti, mai ales ca unii dintre ei au reusit cu greu sa supravietuiasca pe vreme de criza. Dar toate astea au un pret, caci Smiley abia daca a avut timp uneori sa traga un pui strasnic de somn, pentru ca are agenda de lucru foarte incarcata, noteaza Libertatea.