Teoria conspiratiei: Angela Merkel este fiica lui Hitler. O noua teorie conspirationista circlula pe internet de ceva vreme cu privire la cancelarul german Angela Merkel. Se spune ca aceasta ar fi nici mai mult nici mai putin decat fiica lui Adolf Hitler. La o documentare succinta aflam ca Angela Merkel este nascuta pe 17 iulie 1954, in Germania de Est (RDG) si este fiica unui pastor luteran si al unei profesoare de latina, scrie inforor.com. Aceste informatii au fost acceptate de toata lumea pana in clipa in care mai multe documente secrete din arhiva STASI (fosta securitate RDG) au fost facute publice. Integral pe RomaniaTv.net.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Adevarul despre viata de familie a Andreei Marin cu turcul Tuncay! El conduce, ea plateste, iar la mall patesc mereu asta! S-au casatorit de cateva saptamani, dar se comporta deja ca un cuplu cu state vechi. Vorbim despre Andreea Marin si Tuncay, pe care paparazii i-au intalnit, miercuri noaptea, la mall. Imbracati sport, cei doi soti nu si-au zambit aproape deloc si s-au dovedit extrem de rezervati cu gesturile tandre, noteaza Cancan.

Romancele din viata lui Ariel Sharon. S-a casatorit cu sora fostei sotii. Este deja binecunoscut faptul ca romancele se numara printre cele mai frumoase femei din lume si se pare ca asta nu i-a scapat nici liderului israelian Ariel Sharon. Fostul premier a cazut de doua ori in mrejele romancelor, pe care le-a luat de sotii, scrie Click.

Bianca Dragusanu, surprinsa alaturi de un barbat misterios! Vezi cu cine i-a inlocuit pe Cristea si Slav. Bianca Dragusanu nu mai plange si sufera, ci se bucura de viata, de prieteni si de un tinerel care ii tine companie atunci cand iese la plimbare prin mall. Continuarea in Cancan.

Acesta e motivul pentru care Madalina Ghenea si Gerard Butler s-au despartit! La doar cateva zile dupa ce Madalina Ghenea (25 de ani) a confirmat pe reteaua de socializare Facebook ca povestea ei de dragoste cu actorul scotian Gerard Butler (44 de ani) s-a sfarsit in urma cu sapte luni, presa de peste Ocean dezvaluie motivul, citand surse din anturajul cuplului, potrivit Libertatea.