Romanca ajunsa in casa lui Ronaldo: ''Avea piscina, sala de biliard, cinema si 3 bolizi. Totul era inscriptionat cu CR7''. O romanca de 23 de ani a stat cateva zile in casa lui Cristiano Ronaldo, pe vremea cand proaspatul laureat al Balonului de Aur 2013 juca la Manchester United. Ramona Valent, care locuieste in Timisoara si studiaza ingineria mecanica, a ajuns sa stea in vila lui Ronaldo prin intermediul unui prieten comun. ''Intr-o seara, cand vorbeam cu el pe net (n.r. cu Rogerio, prietenul comun, un patron de restaurante care impartea vila din Manchester cu Ronaldo), avand webcamul deschis, in spatele lui a aparut Ronaldo, care m-a salutat si m-a intrebat ce fac, scrie Gandul.

VedeteFoto: Colaj foto

Adevarul din spatele demisiei lui Huidu! Patronii postului de radio aflasera de planul lui secret de a le sabota interesele! Vestea ca Huidu a demisionat de la Kiss FM, dupa aproape 11 ani, a facut valva in mass-media, desi nimeni n-a vrut sa comenteze nimic. Iar dedesubturile acestei decizii sunt cat se poate de inedite si... multiple! "Decizia s-a bazat pe probleme mai vechi" a spus Huidu public. Extrem de rezervat, ca, de altfel, mai toate persoanele din jurul lui, "carcotasul" a omis sa spuna motivele, avand un discurs care nu prea a lasat loc niciunei interpretari, scrie Cancan.

Madalina Ghenea, noul tau iubit bate femei! Ghenea s-a combinat cu actorul Michael Fassbender, pe care fosta iubita il acuza ca i-a spart nasul la betie. E clar, frumoasa slatineanca Madalina Ghenea nu are noroc in dragoste! Dupa ce s-a despartit de Gerard Butler (44 de ani) s-a indragostit de actorul Michael Fassbender (36 de ani). Problema cu acesta din urma, cunoscut pentru rolul psihanalistului Carl Jung din "Metoda periculoasa" (2011), este ca-i cam place sa traga la masea si sa bata. Cel putin asa sustine fosta lui iubita Leasi Andrews, scrie Click.

"Mr. Pink" vrea sa dea lovitura cu numele Monicai! Vrei sa te energizezi? Ia o gura de "Miss Moni"! O mistuie dorul de fetita sa, Irina (6 ani), pe care nu a mai vazut-o din septembrie, dar, cel putin in momentul de fata, Monicai Gabor (27 de ani) ii este practic imposibil sa plece din America. Motivul? "Mr. Pink" (33 de ani), iubitul ei chinez, i-a facut o surpriza de proportii, astfel ca, pe langa bautura sa, care ii poarta numele, acesta a inceput sa produca in fabrica lui de peste Ocean o alta licoare energizanta, care se va numi cel mai probabil "Miss Moni" si pe al carei ambalaj va fi imprimat chipul angelic al romancei, scrie Libertatea.

Cheloo o sa turbeze cand o sa vada asta! Paolo Lagana s-a fotografiat sarutandu-se cu iubitul la McDonald's. Desfiintat anul trecut de Cheloo, Paolo Lagana ii raspunde raper-ului. Nu o face direct, ci indirect, postand o fotografie pe un site de socializare, poza in care apare sarutandu-se fara nicio jena cu un barbat, intr-un restaurant McDonald's. Cantaretul nascut in Padua, Italia, si stabilit in Bucuresti a devenit cunoscut anul trecut, dupa ce a participat la show-ul "X Factor", unde a fost luat in colimator de Cheloo pentru orientarea sa sexuala, scrie Cancan.

Laura Cosoi are o sora geamana de care nimeni nu stia pana acum! Uite cat de bine seamana! Laura Cosoi are o "sora geamana" la Hollywood, de care nimeni nu stia pana acum. Blondina a glumit pe pagina sa de Facebook, unde a publicat o poza cu o actrita care ii seamana foarte, foarte bine. Este vorba despre Margot Robbie, o tanara "speranta" a industriei cinematografiei. "Asadar, semanam?", s-a intrebat chiar Laura Cosoi pe contul sau de pe site-ul de socializare, scrie WOWbiz.