Cum aratau Stan si Bran in ultima lor sedinta foto. Stan (Laurel) si Bran (Hardy) au fost pionierii comediei cinematografice, cucering publicul cu aparitiile lor comice intr-o serie de filme realizate in perioada anilor '20 - '50. Desi serialul care i-a facut celebri se numeste "Laurel and Hardy", romanii il cunosc dupa numele de "Stan si Bran", acestea fiind doua dintre cele mai folosite nume romanesti de barbati din acea perioada. O fotografie realizata in 1956 cu celebrul cuplu a devenit viral pe internet dupa publicarea ei pe contul de socializare Classic Hollywood // Los Angeles Times, scrie Gandul.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Noi dezvaluiri in cazul mortii Printesei Diana! "Am fost mituita ca sa nu spun adevarul" - Afla cine a ales sa rupa tacerea. Fosta sotie a unui lunetist din trupele SAS sustine ca a fost platita pentru a nu dezvalui implicarea regimentului de elita in moartea printesei Diana. Fosta sotie a unui lunetist britanic sustine ca a fost platita pentru a nu vorbi despre implicarea trupelor speciale in moartea printesei de Wales, relateaza Daily Mail. Femeia, al carui nume nu a fost dezvaluit, dar care este numita Sarah de catre cotidianul britanic, spune ca i-a fost dat un plic maroniu care continea 500 de lire sterline si i s-a spus sa "nu vorbeasca desre printesa Diana", scrie Wowbiz.ro.

Vezi ce schimbare de look si-au facut iubitii mai tineri ai divelor Mihaela Radulescu, Andreea Marin si Oana Roman. Mihaela Radulescu, Andreea Marin si Oana Roman au lansat in showbiz moda iubitilor mai tineri. Insa pentru ca lumea sa nu mai chicoteasca pe la colturi, caci, din punct de vedere fizic, diferenta de varsta este mai mult decat vizibila, cei trei barbati care dorm in pat cu vedetele in cauza au optat pentru un artificiu care pacaleste ochiul critic: si-au lasat barba, anunta Libertatea.

Ce a facut "Printul" inainte de a o parasi pe Bianca definitiv! A fost contra-cronometru si i-a transmis un mesaj doamnei Slav. Intre doua iubite cunoscute pe internet si o poveste agitata cu Bianca, Cristea isi mai gaseste timp sa faca si alte lucruri in afara de cele care tin de viata amoroasa. Si, cum Steaua e deja departe, roscata o sa ramana si ea la fel de indepartata. Continuarea in Cancan.

Teorie incredibila in cazul mortii starului din "Furios si iute". Paul Walker, ucis de mafie? Moartea lui Paul Walker, vedeta seriei de filme "Furios si iute", a fost atat de ciudata, incat exista oameni care nu sunt convinsi ca a fost un accident. Iar una dintre teoriile nou-aparute le da apa la moara: se pare ca masina in care se afla actorul fusese "aranjata"... Integral in Liberatea.