Inna a intrat in vizorul mafiei din America de Sud! Cum s-au imbogatit "smenarii" din Bolivia de pe urma ei. Fara voia ei, Inna a intrat intr-un scandal uluitor in America de Sud. Motivul? Mafia boliviana i-a programat un concert-fantoma in La Paz, imbogatindu-se de pe urma fanilor creduli care au cumparat biletele pe bani grei. Megaconcertul "Inna in La Paz" era programat pentru data de 31 ianuarie. "Baietii destepti" care au pus la cale aceasta inselatorie au deschis si un site - innaenbolivia.com -, pentru a promova cat mai credibil spectacolul, scrie Cancan.

VedeteFoto: Colaj foto

Victor Slav si-a retras cererea de divort! Oare ce-o fi in capul lui? Patru zile l-a tinut pe Victor Slav (33 de ani) hotararea de a se desparti de sotia sa, Bianca Dragusanu (31 de ani). Cei doi au introdus vineri actiunea de divort, iar prezentatorul TV a anulat ieri cererea, dupa un weekend in care a rememorat relatia cu roscata si a concluzionat ca iubirea dintre ei mai poate avea o sansa. La doua saptamani dupa ce Bianca Dragusanu s-a intalnit pe ascuns la Paris cu fotbalistul Adrian Cristea, Victor Slav, sotul incornorat, a depus actele de divort, scrie Libertatea.

Reactia Romanitei Iovan cand a aflat de accidentul aviatic al fostului sot. Romanita, fosta sotie a lui Adrian Iovan, a aflat de la reporterii Click! de accidentul in care a fost implicat pilotul, in judetul Cluj. Creatoarea de moda a fost socata sa afle ca Adrian Iovan a aterizat fortat cu un avion utilitar, in timp ce efectua un transport medical pe ruta Bucuresti - Oradea. "Nu stiu nimic", ne-a spus Romanita Iovan luni dupa-amiaza, surprinsa de veste, scrie Click.

Inca un junior in viata lui Banica Jr? Lavinia s-a intors cu burtica din vacanta! Surprize, surprize, la inceputul acestui an, pentru fostii soti Banica: Andreea a devenit doamna Tuncay, dar nici Stefan n-a stat degeaba. O demonstreaza burtica usor rotunjita a iubitei sale, Lavinia. Putin probabil ca burtica sa fie produsul unui trai bun si al unor neglijente estetice din partea Laviniei, mai ales ca este cunoscuta drept o femeie extrem de pretentioasa cu propriul aspect, tinut in frau cu multa sala si diete severe, scrie Cancan.

Grigore Cartianu despre Radu Banciu: "E un accident al speciei umane. Trebuie sa fii porc sa zici ca toate studentele raman bortoase". Jurnalistul Grigore Cartianu a vorbit la Adevarul Live despre derapajul lui Radu Banciu la adresa cetatenilor din Republica Moldova. "E un accident al speciei umane, trebuie sa se caute la cap!" Reactia lui Cartianu a fost provocata de o emisiune in care Banciu a spus despre bursierii moldoveni ca sunt "primiti in brate iar toate curvele alea ale lor care raman gravide in primul semestru si asa mai departe. O rusine de oameni!", scrie Adevarul.

Vedeta depasita in celebritate de prietena-stripperita cu fundul mare. E acuzata ca l-a photoshopat. Face senzatie pe internet. Femeia are un fund atat de mare, incat presa comenteaza ca este "contrafacut". Prietena lui Kim Kardashian este mai dotata decat insasi vedeta in ceea ce priveste posteriorul. "A fost scopul ei acela de o aduce in atentia publicului pe buna ei prietena, Blac Chyna?", se intreaba presa americana, potrivit EVZ.